Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.9.2011

Taantuma on tosiasia

Taloussanomien uutiskirjeessä todetaan seuraavaa:

"Miinukselle mennään – edessä hyvin huonot ajat"

Suomen talouden tila on synkentynyt nopeasti, samalla kuin euroalueen velkakriisi on kärjistynyt. – Edessä ovat hyvin huonot ajat. Se, kutsutaanko sitä taantumaksi vai ei, on akateemista saivartelua, sanoo ekonomisti. Talous tulee painumaan miinukselle, sitä ei voi enää estää, asiantuntijat sanovat. Enää on kyse, kuinka pitkä notkahdus on edessä. – Jos Kreikka-kuvio karkaa käsistä, luvassa on rankka taantuma.

 

Tämä on ollut astrologisesti selviö jo pidemmän aikaa

Minulta on kyselty neuvoja osakkeiden ja sijoitusten suhteen viimeisten kahden vuoden ajan ja aina olen antanut saman ohjeen: Osakkeet ja arvopaperit kannattaa muuttaa mieluimmin kiinteäksi omaisuudeksi tai laittaa pankkiin 0 korolle. Kysyjinä on ollut piensijoittajia putkimiehestä pankinjohtajaan. Tuskinpa monikaan seurasi tätä opastusta, mutta yksi kiitollinen palaute kuitenkin tuli perille.

Tulevaisuus on yhtä myllerrystä, kun paperihin kirjattu omaisuus realisoituu ja konkurssit seuraavat toisiaan. Samalla kuitenkin uudet velattomina pysyneet alat ottavat tilan haltuunsa ja elämä jatkuu hiukan erilaisena. Huolehtimaan ei kannata alkaa yhtään mitään. Nyt jos koskaan on elettävä päivä kerrallaan ja nautittava siitä täysin palkein.

Astrologisesti tämä myllerrys ei ole vielä edes kunnolla alkanut ja se tulee jatkumaan vuoden 2015 loppuun saakka. Vasta sen jälkeen voidaan katsoa, mihin päädyttiin ja mistä tilanteesta jatketaan eteenpäin. Euron kaatumisen lisäksi vaarassa on myös USA:n dollari, joka notkahtanee aikanaan vieläkin rankemmin. Velkakattoa ei voi nostaa loputtomiin ja jokainen nosto syventää edessä olevaa kriisiä.

Onneksi meillä yksityisillä kansalaisilla on vielä helppoa. Monet johtajat sovittavat jo köyttä kaulaan kun omaisuus supistuu miljardeista miljooniin. On se vaan niin ihmeellistä tämä ihmisen elämä. Suurimmalle osalle meistä tavallisista pulliaisista riittäisi hyvin tuo jäljelle jäänyt omaisuus "onnelliseen" elämään. Olkaamme siis ikionnellisia, kun emme voi menettää paljon mitään. Suurin menetys tulee olemaan itse kunkin velkataakka. Nehän taitavat mennä suurimmaksi osaksi saneeraukseen.

 

 

 

 

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...