Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.5.2011

Auringonpimennys 1.6.2011 ja 1.7.2011

Osittainen auringonpimennys tapahtuu 1-2.6.2011. Se näkyy pohjoisnavalla ja hyvin lähellä taivaanrantaa myös Suomessa Utsjoella torstai-aamuna klo 0.28 . Auringon kiekosta 59% jää Kuun taakse. Seuraava osittainen auringonpimennys näkyy Suomessa 20.3.2015. Kahden viikon kuluttua toteutuu täydellinen Kuunpimennys ja siitä taas kahden viikon kuluttua seuraava osittainen auringonpimennys 1.7.2011.

Tällainen yhdistelmä on harvinainen astronomisesti ja siksi asia kiinnostaa myös astrologian näkökulmasta tavallista enemmän. Kesäkuun alun pimennys toteutuu Kaksosen merkissä hyvin tarkassa kolmiossa Saturnukseen ja oppositiossa Plutoon. Niinpä tätä pimennystä voi pitää jopa harmonisena tapahtumana, joka palvelee kaikenlaista uuden rakenteen toteuttamista niin maailmanlaajuisesti kuin omassa elämässä.

Tämä saattaa olla hyvin otollista aikaa käynnistää omia suunnitelmia käytännön tasolla. Siihen riittää vähimmillään suunnitelman kirjaaminen paperille, mutta parhaimmillaan se on jotain aktiivista tekemistä asian hyväksi.

Täydellinen Kuunpimennys nähdään myös Suomessa 15.6.2011 klo 22-24. Astrologisesti pimennys osuu Jousimiehen merkkiin, mutta ei lainkaan kriittisiin astelukuihin. Silti tällainen jakso aktivoi alitajuntaa ja saa ajatukset laukkaamaan jopa pelottavalla vauhdilla. Nukkuminen saattaa olla hankalaa, mutta silloin kannattaa vain nousta tiirailemaan taivaalle tai muuten vain lueskelemaan jotakin. Kyllä se sitten taas aamulla varmasti nukuttaa oikein mukavasti.

Seuraava osittainen auringonpimennys tapahtuu Ravun merkissä 1.7.2011 ja silloin siinä on tosiaan potkua. Omat keskeneräiset asiat kannattaa hoitaa kuntoon siihen mennessä. Jännitteet ovat korkealla ja luontokin saattaa näyttää hurjemman puolensa pimennyksen molemmin puolin. Henkilökohtaisessa elämässä pimennys voi tuntua kasvavana ahdistuksena jonkun ratkaisemattoman ongelman muodossa. Moni joutuu tekemään sisäisen pakon ajamana ratkaisevia muutoksia omaan elämäänsä heinäkuun lopulla, mutta kannattaa muistaa, että näillä muutoksilla on silti elämänlaatua parantava vaikutus.

Omaa vuosihoroskooppia on syytä vilkaista tarkemmalla silmällä, jotta ymmärrät paremmin mikä elämäsi alue on muutospaineen alla heinäkuun alussa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...