Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.5.2011

Luo oma menestyksesi, Vip tilaisuuden antia Huippuluennolta

 

Bob Proctor, Oddmund Berger, Sandra Gallagher

Otteita ja ajatelmia Create Your Own Success luennolta

Bob ei ole käynyt kouluja, eikä hänellä ole mitään liiketoimintakoulutusta, mutta hänestä on tullut miljonääri siksi, että hän on jakanut tietoa ajatuksen voimasta miljoonille ihmisille ympäri maailmaa jo 50 vuotta 26 vuotiaasta lähtien, jolloin hän itse oivalsi asian.

Sandra on rikkaan perheen tytär, joka on käynyt USA:n ja Englannin huippukoulut ja opiskellut yliopistossa talousalan huippujuristiksi. Törmättyään Bob Proctoriin ja tämän jakamaan tietoon, jätti Sandra pankkimaailman ja sen tarjoamat huippuvirat jakaakseen samaa tietoa eteenpäin. Missään hänen käymissään kouluissa ei puhuttu tästä kaikkein tärkeimmästä tiedosta.

Oddmund kutsui liittymään klo 6:n clubiin. Herää viideltä, herättele kehosi aamuvenyttelyllä tai joogalla ja ole valmis aloittamaan tehokas elämä kuudelta aamulla. Unta klo 6:n kerholaiset tarvitsevat vain 5-6 tuntia yössä ja päivällä 10-15 minuutin syvän rentoutumisen tai unen. Hän kehotti hankkimaan käsityksen siitä, mitä todella haluat ja sitten työskentelemään sen toteuttamiseksi joka päivä.

”Me olemme vain viestintuojia” Jos onnistut omaksumaan pienen osan viikonlopun informaatiosta, tulet saamaan kaiken mitä elämältä haluat ja lopulta paljon enemmän.

 

KAIKKI LUENNOIVAT PERJANTAIN VIP TAPAHTUMASSA 27.5.2011  SULAVASTI YHDESSÄ JA TOIVAT ESILLE SEURAAVIA ASIOITA. 

AHDISTUS

Ahdistus syntyy siitä, että et uskalla tehdä päätöksiä. Se ei koskaan tule ulkoa päin toisesta ihmisestä tai asiasta, vaan sinun sisältäsi. Sinulla on silloin ongelma, jonka voit ratkaista vain tekemällä jonkun muutoksen OMAAN elämääsi. Ratkaisu on toiminta tai päätös, joka ei ahdista.


Jos ymmärrät olla kiitollinen pienimmästäkin asiasta elämässäsi, onnellinen kaikesta ympärilläsi, tulet saamaan sitä lisää.

Tyytymättömyys ketä tahansa ihmistä tai asiaa kohtaan synnyttää vain lisää tyytymättömyyttä, jos odotat että muutos tapahtuu sinun ympäristössäsi.  Ainoa ratkaisu löytyy sinun sisältäsi. Kukaan muu ei pysty millään tavalla helpottamaan oloasi.

Et sinäkään ole valmis toimimaan ja elämään niin kuin joku toinen haluaa sinun tekevän, miksi kenenkään muun pitäisi muuttua sinun halujesi mukaiseksi. Jos joku sitten yrittää elää toiveittesi mukaisesti (Niin kuin monet meistä tekevät) pahentaa se vain ahdistustasi entisestään.

 Meidät on ohjelmoitu toimimaan, näkemään ja ajattelemaan tietyllä tavalla. Meidät on ohjelmoitu syyttämään muita pahasta olostamme. Tästä kierteestä on murtauduttava ulos tulemalla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastamme, jonka avulla luomme oman elämämme.

Sinä olet itse kutsunut ja kutsut koko ajan itsellesi kaikki kohtaamasi ihmiset ja kokemukset . Teet sen omilla ajatuksillasi. Jokainen ahdistusta tuottava ihminen on sinun suurin hyväntekijäsi toimiessaan ajatustesi ja sisäisen maailmasi peilinä. Toisen muuttaminen on aina täysin mahdotonta, koska olet itse luonut hänet. Vain sinä voit muuttua ja silloin muuttuu myös ympäristösi.

Voit olla tyytyväinen toiseen ihmiseen tai hänen toimintaansa vasta kun olet tyytyväinen itseesi. Vain mukavuuden tunne tässä ja nyt voi synnyttää parempaa elämää ja suurempaa menestystä. Sinulla on edessäsi koko ajan jotain kehitettävää ja parannettavaa. Ahdistus muistuttaa sinua tästä luomityöstä.

Opettele tekemään elämästäsi ihanaa ja nauttimaan jokaisesta päivästä juuri haluamallasi tavalla. Juuri tämän elämän ja nämä tilanteet ja ihmiset sinä olet kutsunut itsellesi. Siinä ei voi olla mitään huonoa. Elämäsi sellaisena kuin se nyt on, on parasta mitä voit kuvitella. Opi rakastamaan elämääsi sellaisena kuin se nyt on ja jos haluat muuttaa jotain, niin tee se itse.

Epäonnistuminen jossakin on aina askel kohti onnistumista. Ilman epäonnistumisia ei kukaan pääse elämässään eteenpäin. ET VOI TEHDÄ VÄÄRÄÄ PÄÄTÖSTÄ. Suurin ongelmasi on suhtautua jo tekemiisi ratkaisuihin liian kriittisesti. Niitä ei kannata enää miettiä. Mieti vain sitä, mitä teet seuraavaksi. MITÄ SINÄ TODELLA HALUAT ELÄMÄÄSI!

 Voit vain oppia tapahtumista ympärilläsi, menipä joku asia mielestäsi hyvin tai huonosti. Ole ylpeä jokaisesta päätöksestäsi. Kukaan ei ole oikeutettu asettamaan sitä kyseenalaiseksi. Aikaisemmat päätökset ovat välttämätön pohja uusille päätöksille. Vain edessäsi juuri nyt oleva asia vaatii tietoisuuttasi.

MAHDOLLISUUS ei ole jotakin vain sinulle. Parhaimmillaan se on jotakin, jota voit tarjota jollekin toiselle. Tällainen idea toteutuu esimerkiksi verkostomarkkinoinnissa. Kun olet löytänyt jotain upeaa itsellesi, voit antaa saman mahdollisuuden toiselle. Hänelle se saattaa olla paljon pienempi tai suurempi juttu kuin sinulle, mutta se ei ole enää sinusta kiinni.

Bob, Oddmund ja Sandra jakavat mahdollisuutta oppia käyttämään ajatusten voimaa. Toiset oivaltavat asian ja toiset eivät. He ovat vain viestintuojia. Sinä ratkaiset, mitä teet tällä ikiaikaisella viisaudella.

Tänä päivänä maailmassa on paljon ahdistusta siksi, että niin paljon on muuttumassa ja kehittymässä.  Henkinen tietoisuus kasvaa koko maailmassa ja ahdistus on viesti sinussa elävästä muutoksen tarpeesta.  Ahdistus on avain uuteen toimintaan. Voidaksesi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tulee sinun tehdä tietoisesti jotain eri tavalla niin että ahdistus häviää. Ratkaisu parempaan oloon on aina käsiesi ulottuvilla.

MENESTYS

Jos tiedät missä olet nyt ja etenkin sen mihin olet pyrkimässä, niin menestys on aktiivinen toiminta tavoitteesi saavuttamiseksi. Siis tekeminen, ei koskaan tulos. Jokainen, joka työskentelee tavoitteensa eteen, on menestyjä.

Tästä sitten pääsee alkamaan varsinainen seminaari Lauantaina. Mitähän se vielä pitää sisällään?

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...