Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.5.2011

Tukipaketti Suomen kotitalouksille

Velkaantuminen on tämän päivän suuri ongelma. Luin juuri Aamulehdestä, että Suomen kotitalouksien velkamäärä on kasvanut yli 104 miljardiin, joka on jo reilusti yli 100% kotitalouksien käytettävissä olevista varoista. Yritysten tilanne on Suomessa paljon parempi ja velkaantumisaste pienempi, joten niiltä osin tilanteemme on yksi Euroopan parhaista.

Aamulehden ylänurkan Pekka Kymäläinen kirjoittaa, että Suomen pankki ja kansainvälinen valuuttarahasto IMF ovat molemmat luoneet samankaltaisen uhkaskenaarion siitä, että Kreikan, Portugalin ja muiden pulassa olevien valtioiden velkakriisi laajenee ja syvenee Euron kriisistä johtuen ja tukipaketeista huolimatta. On siis hyvä, että Suomella on edes joitakin vaatimuksia esitettävänä tukipaketin myöntämiselle. Samalla on kuitenkin muistettava, että ne ovat vain Suomen esityksiä, jotka eivät todennäköisesti tule hyväksytyiksi, jolloin neuvottelijamme joutuvat sopeutumaan vesitettyyn versioon.

Muillakin mailla lienee omia ehtojaan, joten lopputulos on jotain varsin vaikeaselkoista. Koko tukipaketti alkaa olla vakavasti vastatuulessa ja talouskriisi sen myötä yhä lähempänä. Kovin pitkään tämä tekohengitys ei auta. Pääsemme kaikki tervehdyttävälle säästökuurille ja sitä kautta korjailemaan arvomaailmaamme.

Talouselämän romahtaessa romahtaa vain rahan arvo, sillä kaikki mitä syödään, juodaan, poltetaan jne säilyy täsmälleen yhtä suurena kuin tähänkin asti. Emme ole menettämässä mitään muuta kuin illuusion rahallisesta rikkaudesta. Illuusion kadotessa palaamme luonnollisempaan ja huomattavasti pienempään kulutukseen kuin nykyään, jolloin ylikuumentunut luonnonvarojen käyttö vähenee ratkaisevasti.

Hieno juttu sinällään, vaikka ottaa varmasti koville ihan kaikille meistä. Silti hymyssä suin kohti tulevaa uutta maailmaa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...