Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.5.2011

Eikö Soinin takki kääntynytkään

Pakko jatkaa aikaisempaa kirjoitusta viimeisten uutisten valossa. Ainakin tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että kansan ja median reaktiot ovat tipahtaneet hedelmälliseen maaperään ja Soini kieltäytyy vaalilupaustensa mukaisesti Portugalin tukipaketista. Jos SDP:n johto on samalla tavoin puheittensa takana, saattaa hallituspohja sittenkin olla yksi maailman uudistumista vauhdikkaimmin tukevista meillä Euroopassa. Kreikan tukiaiset ovat jo valahtaneet kankkulan kaivoon ja samalla tavalla tulee käymään Portugalille.

Nostan hattua Perussuomalaisille ja Demareille, jos he päättävät yhdessä tuumin kääntää Suomilaivamme peräsintä pahimman pohjakosketuksen välttämiseksi. Suomen ja Euroopan haaksirikko tässä on jo selvääkin selvempi, mutta tosiasioiden tunnustaminen lieventää törmäystä. Ehkä nämä sittenkin olivat ne odotetut muutosvaalit, kuten Suomen astrologisen kartan perusteella olisi voinut odottaa.

Pluton oppositio Suomen syntymäkartan Plutolle enteilee kriittisiä aikoja, joihin sukellamme, jos vetäydymme tukipaketeista. Silti se on varmasti pienempi paha kuin törmätä jäävuoreen yhdessä EU:n kanssa. Maailmantalous rakoilee todella rajusti ja on vain ajankysymys, milloin USA joutuu myöntämään oman konkurssinsa. Lisälainoitus eli massiivinen rahan painamisprosessi on jo selviö, mutta se ei enää pysty pysäyttämään maailmanlaajuiseen lamaan ajautumista.

Siinä vaiheessa jokainen lainan takaus ja tukipaketti on melkoinen betonimöhkäle Suomineitomme nilkassa. Toivottavasti uusi hallituksemme on edellistä suoraselkäisempi ja Suomalaisempi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...