Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.5.2011

Takinkääntäjä Soinin astrokartta

Timo Soini on syntynyt 30.5.1962

Syntymäajalle tehty kartta on karun oloinen Pluton, Auringon ja Chironin tehdessä T-ristiä keskenään. Vaikeuksia on sen mukaan riittänyt aivan yllinkyllin tässä elämässä ja nähtävästi jo edellisissä. Timo ei ole perusluonteeltaan mikään kompromissien tekijä, eikä hän ole niihin valmis tälläkään hetkellä. Kun hän on päättänyt päästä valtaan ja saada siitä myös rahaa, niin sen hän myös tekee kannattajiensa pettymyksestä vähääkään piittaamatta.

Puolueen kannatuksen näkökulmasta katsottuna vaaliteeman ylläpitäminen olisi vakiinnuttanut asemia ja tuonut jatkossa melko varmasti suurimman puolueen tittelin. Myös presidentin vaaleissa olisi ollut aivan toisenlainen meininki, mutta takinkääntäminen osoittaa Soinin lyhytnäköisyyttä ja lyhytjännitteisyyttä, josta puolue maksaa puoliuetukia kovemman hinnan.

Vaaleja edeltävä vuosi oli astrologisesti Soinin kulta-aikaa Pluton tehdessä kolmiota Marsille. Tuollaisena aikana asioilla on taipumus sujua sitä paremmin, mitä vahvemmin itse uskoo päämääräänsä. Mutta tällaisen kartan kanssa ei ole varaa vilunkipeliin ja jollain tavalla se tulee kostautumaan myös Soinille itselleen. Menestys saattaa nousta hattuun ja ainakin astrologian valossa perhe-elämä on ajautumassa vakavaan kriisiin vuoden 2012 kuluessa. Mielenkiintoista katsoa, miten kuvio esittäytyy julkisuudessa.

Portugalin tukipaketin hyväksyminen tuo tullessaan raskaat tappiot koko Euroopalle, mutta myös Suomelle ja siitä seuraa Perussuomalaisille armoton tappio tulevissa presidentin vaaleissa ja vielä pahempi mahalasku kunnallisvaaleissa.

Timon henkilökohtainen elämä näyttää kuitenkin tasaantuvan ja etenevän suhteellisen positiivisissa merkeissä vuoden 2013 puolelle siirryttäessä ja seuraavien eduskuntavaalien alla hän saattaa tyylilleen uskollisena edustaa jo kokonaan toista puoluetta, mikäli on vielä fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa ehdolle asettuakseen.

Vuosi 2013 tuo tullessaan joitakin kokonaan uusia ja erittäin houkuttelevia mahdollisuuksia jopa siinä määrin, että Soini saattaa olla jättämässä eduskuntapaikkansa uusien haasteiden kutsuessa. Tuohon on kuitenkin vielä pitkä aika ja paljon ehtii tapahtua sitä ennen. Astrologian avulla ei voi ennustaa, joten tyytykäämme seuraamaan tilannetta suurella mielenkiinnolla.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...