Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.12.2010

Onnea Suomi ja Mayat viikolle 49

Suomi täyttää tänään 93 vuotta ja kartalle osuu vuonna 2011 Pluton oppositio Plutolle. Tällainen aikajakso merkitsee syvää muutosprosessia valtion elämässä. Valtiomme on syntynyt aikana, jolloin USA on käynyt läpi samaa prosessia omassa kehityksessään. Odotettavissa olevat tapahtumat vuonna 2011 vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen ja siksi niitä ei välttämättä noteerata heti riittävän korkealle.

Kaikki henkilövalinnat ja poliittinen jakautuneisuus tulevat olemaan suuren muutoksen toteuttajina. On todella mielenkiintoista seurata, millä perusteilla valitaan seuraavat kansanedustajat ja presidentti. Veikkaan että yllättäviä käänteitä on luvassa vähän samaan tapaan kuin Barak Obaman tullessa USA:n presidentiksi.

Tuleva eduskunta, hallitus ja presidentti ovat siis huomattavasti tärkeämmässä asemassa kuin normaalisti ja siksi tuleviin vaaleihin mahtuu varmasti paljon värikkäitä ja radikaaleja piirteitä. Vanhoilla kuvioilla ei nyt pitkälle pötkitä.

 

Viikon Mayat tarjoaa wwwpaivikaskimaki.com

Päivä 242    ma  6.12       Valkoinen Galaktinen Tuuli
Galaktinen kahdeksas sointu hakee paranemisen ja eheytymisen kokemusta, kannustaa ja ilmentää harmoniaa. Se on näkyväksi tulevan rakkauden toimintaa. Tuuli edustaa pyrkimystä puhtaaseen, vapaaseen itsen ilmaisuun, hetkessä eläen ja inspiraatiota kuunnellen.
Oppaana on tasa-arvoisuus, ykseys. Tasapainoa tuo uudeksi syntymän voima. Luomisen työkaluina ovat synkronistiset tapahtumat ja vapaa tahto.
Tunnistan yllättävän luovuuteni ja löydän sisäisen luomisen lähteeni. Eheydyn, paranen ja löydän kokonaisvaltaisen onnellisuuden kokemuksen. Oivallan harmonian ja tasapainon olevan minussa itsessäni. Se ei tule toisten ihmisten kautta tai jostain ulkopuolisesta tekijästä, voimani tulee vain minusta. Itsenäisenä ja eheänä liityn maapallon ykseysverkkoon entistä tärkeämpänä osasena.

Päivä 243    ti  7.12  Sininen Solaarinen Yö
Solaarinen yhdeksäs sointu on toimintaa ja tekoja, aikeiden toteuttamista. Yö saattaa kaiken tekemisen omalla laadullaan äänettömäksi liikkeeksi. Tuntuu että aivan kuin huomaamatta asiat ja tapahtumat soljuvat äänettömässä ajanvirrassa.
Oppaana on uudistumisen taito. Tasapainoa tuo ajatusten selkeys. Luomisenvoimina ovat rohkea tietoisuus ja elämänkokemus.
Yö on sisäisen tiedon kuuntelua ja sen kautta toimimista. Unet ja unelmat, sisäisen maailman rikkaudet kutsuvat äärelleen. Alitajunnan viestejä kuunnellen annan mielenmaisemien uudistua. Löydän kekseliäitä ratkaisuja toteuttaa unelmani todeksi. Äänettömästi mutta päättäväisesti toimin intuitiooni luottaen
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä 244    ke  8.12   Keltainen Planetaarinen Siemen
Planetaarinen sointu nostaa esiin ja näyttää sen mikä on tullut valmiiksi. Tosi-Minä näyttää voimansa. Siemen edustaa elämänvoimaa, kukoistusta ja kasvua. Nyt näyttäytyy kaikessa vapaudessaan ja loistossaan se mikä on saavuttanut huippunsa.
Oppaana on vapaatahto. Tasapainoa tuo synkronismi, oivallus oikeasta ajata ja paikasta. Luomisen voimina ovat taito visioida ja itseluottamus.
Uskomusteni mukaan olen toiminut parhaan tietoni kautta. Miten ja missä muodossa olen ilmentänyt vapaata ja luovaa elinvoimaani? Nyt voin nähdä ovatko uskomukseni vieneet minut tielläni suoraan tai olenko tehnyt mutkan matkoillani. Olen saavuttanut kasvussani kohdan jossa näen millaista hedelmää olen tuottanut ja saanut aikaan. Onko juhlan vai uudelleen arvioinnin aika!

Päivä 245    to  9.12  Punainen Spektraali Käärme
Spektraali on soinnuista yhdestoista. Se värähtelee taajuudella joka haastaa irrottautumaan, vapauttamaan ja näkemään asiat selkeästi, omista lähtökohdista käsin. Käärme edustaa vaistoja, aistimuksia, kundalinin elämää alulle panevaa voimaa. Käärme on myös hellyys, läheisyys ja seksuaalisuus. Taito luoda nahkansa ja löytää uudistuminen entistä herkistyneempänä.
Olen itse itseni opas. Tasapainoa tuo rohkeus. Luomisenvoimina ovat intuitio ja päämäärätietoisuus.
Jokin herkkä ja vaistonvarainen aistimus tai ärsyke saa tunteet pintaan. Räjähdänkö vai vapaudunko tyynen viileästi uudistumaan ja olemaan todella aito ja tunteva itseni? Sisäinen paine saa purkamaan estot ja tunnesuojaukset voidakseni avoimen onnellisena heittäytyä elämän nautintoihin. Minä elän!

www.paivikaskimaki.com

Päivä 246    pe  10.12  Valkoinen Kristallinen Maailmojen sillanrakentaja
Kristallinen sointu on kahdestoista. Se värähtelee saatellen kaiken tekemisen harmoniaan, yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen. Maailmojen sillanrakentaja edustaa diplomatiaa, tasa-arvoa ja samankaltaisuutta. Tässä energioiden yhdistelmässä syntyy voimakkain ykseyden kokemus. Olemme kaikki yhtä ja samassa kristallisessa luomisen verkossa samanarvoisia.
Oppaana on totuus ja rehellisyys. Tasapainoa tuo taito visioida kokonaisuus. Luomisenvoimina ovat tunneälykkyys ja karismaattisuus.
Jos olisi valittava hetki jolloin kohdata pahin vihamiehensä ja rakentaa hänen kanssaan rakastava rauha niin nyt on se päivä. Energia saattelee yhteiseen jakamiseen ja yhteisöllisyyteen. On mahdollisuus löytää uudenlaisia tapoja ratkoa erimielisyyksiä. On aika rakentaa rauhaa ja tasa-arvoon perustuvaa elämää, toinen toistaan avarakatseisesti suvaiten.

Päivä 247    la  11.12  Sininen Kosminen Käsi

Kosminen kolmastoista sointu vie läsnäolon rauhaan, viimeistelyyn ja omistautuneeseen tekemiseen. Käsi edustaa toimeliasta, aikaansaavaa laatua. Käsi on taitoa saattaa asiat suotuisaan loppuun jotta uutta voi syntyä. Rauhaani antautuen viimeistelen sen mikä on tullut valmiiksi ja päästän siitä irti.
Oppaana on elämän ilo. Tasapainoa tuo itsetuntemus. Luomisenvoimina ovat vapaatahto ja synkronismi, luonnollinen ajoitus.
Sormia napsauttamalla pääsee uusi virtaamaan keveän iloisesti elämääni kun ymmärrän elämän syklisen luonteen. On alkuja ja on loppuja, kosminen sointu edustaa loppuja. Jonkin poistuessa on vapaaksi jäävällä tilalla taipumus aina täyttyä jollakin uudella. Vapaa, parantava ja eheyttävä energia virtaa uudistuneeseen tilaan. Ilo on merkkinä tästä uuden saapumisesta.


Päivä 248    su  12.12  Keltainen Magneettinen Tähti

Magneettinen sointu aloittaa uuden aaltojakson, 13 päivää kestävän syklin. On aika saattaa alulle uutta ja ennennäkemätöntä. Tähti edustaa tietoista rauhaa, harmoniaa ja kauneutta. Päämääräni on löytää rauha ja rakkaus.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo tunneälykkyys. Luomisenvoimina ovat elämän ilo ja vilpitön rehellisyys.
Uusi alku sisältää itsessään myös lopun. Ympyrä sulkeutuu. Sisäisen harmonian ja tasapainon tilassa tunnistan syklisen ajan todellisen merkityksen.  Ymmärrän miksi jokainen alku on niin tärkeä; millainen on aloitus sellainen on lopetus.
”Maan päälle, tänne, taivas takokaamme! Niin kaikki kuninkaita olla saamme!” E. Leino – Yökehrääjä

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...