Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.12.2010

Joulukuun tähtihetket / Tapio Seppänen

JOULUKUUN TÄHTIHETKET / Astrologi Tapio Seppänen 044-0677990

IKIMUISTOINEN JOULUKUU? Joulukuu tullenee olemaan varsin ikimuistettava monille, koska siinä on muutamia ratkaisun paikkoja noin energiallisesti. On myös alkukuun kaunista teemaa joka suo joillekin kaunista ja syvällistä viestiä elämän korkeammista todellisuuksista.  Ehkä kovanakin ja asioita puhdistavana asiana on mukana Merkuriuksen perääntyvän teeman alkaminen pluton ylitse, joka peruutus  hallitsee lähes koko Joulukuun jaksoa.

Aluksi voisi katsoa sitä kaunista asiaa
: Kuun vaihtuessa Venus, Pluto/Merkurius ja Neptunus tekevät kauniin pikkukolmion, jossa Pluto ja Merkurius ovat keskellä. Venuksen sijainti juuri Skorpionin alussa voimistaa tuota ”syväkauneutta” joka kuvioon syntyy, Neptunus Vesimiehessä saadessa siihen korkeamman ulottuvuuden kosketuksen. Tämän kuvion soisi olevan voimassa juuri Jouluna!
 On siis Venus, meidän maallisen rakkautemme ja arvomaailmamme symboli, sekä Neptunus joka tuo korkeampaa rakkauden viestiä Universaalin Rakkauden maailmasta. Kun näiden väliin jää Pluton ja Merkuriuksen yhtymä, eli viestinä puhdas ja ”armoton” siksi, voisi kuvitella että siinä on todellisen Rakkauden ilmentymä joka koskettaessaan ihmistä viestillään koskettaa häntä syvältä, muuttaa. Tuon viestin kantajina voivat olla ketkä tahansa ihmiset elämässäsi, mutta mitä todennäköisimmin joku heistä, jolla on juuri ollut kanssasi kunnon mittelö jollain tasolla…
 Joululahjojen ostossa tämä voi ihastuttaa kauniisiin tavaroihin, silloin kyllä tuo Neptunus osaa näyttää mitä oikeasti tarvitsemme. Eli se mitä hankimme voi toki olla kaunista, mutta se voi olla myöskin hyvin väliaikaista…muista tutustua takuuehtoihin… 

VAUHTIA RIITTÄÄ: Hienosta neliöstä pääsemme myös nauttimaan Jupiter-Uranus Kaloissa -yhtymän ja Jousimiehessä olevan Marsin välillä. Tuo lienee aika vauhdikas juttu ja luo hyvää alkulämmittelyä noiden isojen planeettojen tulevaa Oinaaseen siirtymistä odotellessa. Kyseessähän on ”pakolliset kuviot” jossa oma sisäinen pakkosi uudistua saa kunnon sytykkeen jostain ulkopuoleltasi. Jupiter ja Uranus voivat yhdessä kyllä olla myös aika kilttejä, mutta uskon kuitenkin että tässä on paljon räjähdys herkkää materiaalia, joten oman sisäisen tulivuoren kanssa kannattaa olla tarkkana. Tämä voi olla myöskin jonkinlainen uuden herätyksen paikka noin elämänfilosofisella tasolla: Mars Joukkari tuo suoran toiminnan viestin ja Jup/Ura Kaloissa vastaanottaa teeman ja muuntaa sen aivan muuksi. Siinä ei enää perinteet paina kun tuo uusi näyttää meille mikä on Todellisuuden uusi kuva!  –vanhoissa (uskonnollisissa) teksteissä olevat asiat eivät ole enää sitä miksi niitä luulimme.
 Tämä toki on ihan varteenotettava teema seurattavaksi globaalilla tasolla, nyt kun on kaikenmoista sapelinkalistelua kuulunut maailmalta ja voi valitettavasti olla alkuna jollekin suuremmalle hässäkälle joka saa jatkoa sitten huhtikuulla ja sen jälkeen.

Merkuriuksen perääntymisen alkaminen heti sen ylitettyä Pluton on aika voimakas teema. Siinä on esillä väistämättömyys, ratkaisun pakko ja asiat joita tähän ajankohtaan liittyy, ovat tietyllä tapaa pakollisen puhdistuksen alla. Kun Merkurius ylittää Pluton, voit kokea voimakkaan viestin alitajunnaltasi joka antaa toiminnan, pakollisen liikkumisen impulssin. Voit myös saada viestin jossa on tietty peruuttamattomuuden leima.
 Kun tämä teema sitten jatkuu Merkuriuksen perääntymisellä, asioita puidaan ja käsitellään Marsin ja Pluton suosiollisella avustuksella, joten varmaan tulee selvää jälkeä! Merkurius perääntyy Joukkarin puolelle pitkästi ja kun se sitten tulee tammikuulla takaisin, ja tekee uuden Pluton ylityksen, asiat tai teemat joita tähän liittyi ovat saaneet lopullisen muotonsa. Tämä kun ja jos liittyy jotenkin taas lahja ostoksiin niin… luulenpa että niille ostokuiteille ja takuulapuille on käyttöä…
 Luulenpa että kauppiailla voi näyttää menneen hyvin mutta se lopullinen tulos selviää vasta tammikuun puolenvälin maissa. Eiköhän tuosta tullene myöskin aika voimakas viesti siitä että meillä on tavaraa jo tarpeeksi (tämä Pluto/Merq/Mars- kasa on Kauriin merkissä).

  20.12. on komean T-ristin hetki, kun Aurinko ja perääntyvä Merkurius neliöivät Jupiter7Uranusta yhdessä täyden kuun kanssa. Tämä on aika lyhytaikainen teema mutta se on kuitenkin voimakas alitajunnan herättelijä. Uudistava Uranus yhdessä Jupiterin elämänviisauden ja laajenemisen teeman kanssa nousevat esille sisäisessä kokemisessa: onko oltava aina se kiltti minä, vai tuoko tämä painetta sisälleni tuoda esiin sen jota oikeasti olen? –kyllä tuo!
 Tämä voi olla hyvin vahva sisäisen kokemisen aika jonkinlaisen hiljentymisen ja meditoinnin hetkiin, tällöin on ikään kuin kanavat auki paremmin ja jotain uutta ja suurempaa tulee hyvin todennäköisesti kokemiseen.
  Ne lahjaostokset kannattaa harkita vielä kerran, tai ainakin varmistaa että on palautusoikeus tai vähintäänkin hyvät takuuehdot: Tuo Merkurius perääntyy jo Jousimiehessä ja silloin se liittyy vieläkin enemmän kaupanteko asioihin. Ja Merq neliössä Jup/Uranukseen: ne sähköllä toimivat laitteet ovat nyt se josta tulee ongelmia hetikohta…kun vielä Neptunus Vesimiehestä tekee Merkuriuksen kanssa sekstiiliä.

  30.12. Nyt se Merkurius on sitten lopettamassa peräytymistään n.20 astetta Jousimiestä. Tästä on hyvä alkaa uutta vuotta.
 Venuksen kolmio yhä tiiviimpään Jup/Uranus yhtymään on jonkinlainen sisäisen kauneudenkin Uusi teema. Siinä ei ole juurikaan kyseessä mitään sitoutumista eikä riippuvuuksia, vaan Ollaan ja Tykätään, siksi kun Sinä olet nyt siinä. Jotain universaalia, jota pitäisi olla meidän kaikkien tavassamme rakastaa toisiamme. Tätä voi nyt kokea ja koittaa huomioida tällä noin viikon jaksolla jonka kuvio kestää. Tämäkin olkoon meille Joulun opetuksena tänä Jouluna: syvä Rakkaus (Venus Skorpionissa) ja tilan antaminen rakkaallemme sitomatta liikaa. Tämä luodaan ystävyyden kautta ja siitä seuraa luottamus, joka kestää aika paljon kaikenlaisia kokemuksia tässä fyysisessä maailmassa.


 Kaunista ja sydäntä lämmittävää Joulunaikaa kaikille, kokekaa Joulun Rauhaa.

                                                                       ASTROLOGI Tapio Seppänen 044-0677990

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...