Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.11.2010

Joulukuussa riittää purtavaa + Mayat viikolle 48

Heti Joulukuun alussa Mars tekee neliötä Uranukselle ja Merkurius yhtymää Plutolle. Nämä kaksi aspektia herättävät voimakkaita tunteita ja saavat varmasti aikaan levotonta liikehdintää esimerkiksi Irlannissa. Kurssit saattavat hyvinkin keikkua rajun pudotuksen reunamilla, sillä yleisön reaktiot vaikuttavat aivan väkisin yleiseen luottamukseen. Veri kuohahtaa helposti vähän kaikkialla, joten eipä kannata ehdoin tahdoin ärsyttää yhtään ketään.


Tärkeintä on kuitenkin luottaa itseensä ja siihen mitä kunakin päivänä tekee. Paineet oman tilanteen selvittämiseen ovat nyt riittävän korkealla, jotta ratkaisun tekeminen olisi itse kullekin helpompaa. Itse asetetuista rajoituksista luopuminen on kuitenkin kovaa hommaa ja vaatii vahvaa itseluottamusta. Nyt on turha odottaa apua muiden kommenteista. Ne ovat aivan liian ristiriitaisia. Joulun lähestymisestä huolimatta on uskallettava pistää tuulemaan, jotta saisit mahdollisimman hyvät eväät ensi vuodelle.

Vilkaise myös Maya ohjeet viikolle 48


Päivä 235    ma  29.11  Sininen Magneettinen Kotka
Magneettinen, ykkös- sointu aloittaa jälleen uuden aaltojakson, kestoltaan 13 päivää. Uusi syklin alku tuo mukanaan uusia aloituksia ja suunnan tarkistusta. Mitä vedän nyt magneetin tavoin puoleeni ja miten tulee toimia uusista lähtökohdista käsin? Kotka on visionääri ja laajoja kokonaisuuksia hahmottava laatu. Kotkan teemoja ovat myös mielikuvitus ja ideat, kyky lentää luottaen omiin siipiin, omaan voimaan.
Oma voimani on käytössäni kaksinkertaisesti, olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo tasa-arvoisuus ja ykseys. Luomisenvoimina ovat elämänilo ja aistien herkkyys.
On hyvä hetki ottaa asioihin uusi näkökulma ja katsoa tavoitteitaan laajemmasta perspektiivistä. On myös suotuisaa ottaa sen hyppy tuntemattomaan jota on mielessään pyöritellyt. Tunnistan osaamiseni ja sen mikä tuottaa mielihyvää, saattaen elämäneliksiirin virtaamaan.


Päivä 236    ti  30.11  Keltainen Lunaarinen Soturi
Lunaarinen toinen sointu haastaa etsimään tasapainoa tunnistamalla ensin polariteetit ja vastakkainasettelun. Soturi on valovoimainen ja karismaattinen korkeiden sisäisten arvojen ja henkisyyden puolestapuhuja. Valintojeni ja tekojeni taustalla ovat omat arvot ja intuition ohjaus.
Oppaana on rauha. Tasapainoa tuo kundalinin voima. Luomisentyökaluina ovat intuitio ja ykseystietoisuus.
Teen valintani rohkeana mutta hellän tietoisena omista tarpeistani. Herkästi itseäni kuunnellen otan vastaan elämän tuomat haasteet ja mahdollisuudet.  Lähden mukaan vain siihen junaan jossa saan toteuttaa rakkauden tekoja ja elää itseäni tasapainoisesti ilmentäen, tullen hyväksytyksi voimassa ja voimattomuudessa.


www.paivikaskimaki.com

Päivä 237    ke  1.12  Punainen Sähköinen Maa
Sähköinen kolmas sointu yllättää ja haastaa löytämään kätketyn luovuuden lähteen. Maa edustaa tunnetta ja omia pohdiskeluja. Oivallus oikeasta suunnasta löytyy yllättävienkin tapahtumien mukanaan tuomasta synkronismista.
Oppaana on uuden syntymä. Tasapainoa tuo taito olla luonnollinen oma itsensä. Luomisenvoimina ovat kyky elää hetkessä ja vapaana kiertävä elämänenergia.
Hetkeen kätkeytyvä, suunnittelematon luonnollinen ohjaus vie ihanien tunteiden ja kokemusten äärelle. Huikeat uudet mahdollisuudet avautuvat edessäni kun antaudun elämän yllätyksille. Luottavaisesti liitelen mahdollisuudesta toiseen omiin siipiin ja omaan voimaan luottaen.


Päivä 238    to  2.12  Valkoinen Itsevallitseva Peili
Itsevallitseva sointu on neljäs ja toimii antaen tai etsien rajoja, rakenteita ja muotoa. Peili edustaa äärettömiä mahdollisuuksia ja mielen alueen pohdintoja, rehellisyyttä itseä ja toisia kohtaan. Ideoita ja keksintöjä saattaa olla pilvin pimein mutta nyt on aika poimia joukosta ne parhaat ja antaa visioiden tulla todeksi.
Oppaana on itsetuntemus. Tasapainoa tuo intuitio. Luomisenvoimina ovat luottamus elämään ja onnellisuus omasta rauhasta.
Tunnistan omat rajani ja toisaalta valtavat mahdollisuuteni. Omista lähtökohdistani käsin teen rehellisiä, itsen näköisiä ja intuitiivisia ratkaisuja elämäni suunnasta. Rinnakkaistodellisuuksien verhot ovat ohentuneet ja saan sielunviisaudelta informaatiota käyttööni intuitiota kuuntelemalla.


www.paivikaskimaki.com


Päivä 239    pe  3.12  Sininen Yliääni Myrsky
Yliääni sointu on viides ja se toiminta nostaa esiin itsen hyväksynnän, omat juuret ja voimankeskuksen. Olenko oman elämäni valtias ja missä voimani keskus on? Myrsky on liikkeeseen voimallisesti laittava voima jonka energia pyrkii löytämään uudistuksia, uutta ilmapiiriä ja uusia konkreettisia muotoja elämän eri osa-alueilla.
Oppaana on parantavan energian virtaus. Tasapainoa tuo kyky elää hetkessä impulsiivisesti. Luomisenvoimina ovat sisäiset ihanteet ja tunteiden herkkyys.
Rakastan itseäni tällaisena kuin olen ja hyväksyn itsessäni olevat erilaiset puolet. Tämän tunnistamisen kautta olen sinut itseni kanssa. Voin antaa uudistuksen tuulien puhaltaa ja muokata maailmani raikkaan virtaavaksi. Ei tunneriippuvuuksia tai ennakkoasenteita. Tule sellaisena kuin olet, minäkin olen sellainen kuin olen. Yhdessä luomme uudenlaista suvaitsevaa ja rakastavaa maailmaa.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

Päivä 240    la  4.12  Keltainen Rytminen Aurinko
Rytminen kuudes sointu hakee järjestystä ja luonnollista synkronismin virtausta. Aurinko edustaa pyyteetöntä, kaiken ylittävää rakkautta ja korkeita arvoja, ihanteellisuutta. Järjestyköön elämäni virtaus niin että rakkaus kaikkia ja kaikkea kohtaan saa olla elämässäni pääosassa.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo uudeksi syntymän voima. Luomisentyökaluina ovat taito uudistua ja uudistaa sekä omien ihanteiden uskollinen vaaliminen.
Sisäisen maailmani uumenissa kypsyneet rakkaudelliset luomukset ovat tulleet näkyviksi ja tiedän suuntani ja tavan kuinka toimia. Luonnollisessa tahdissa asiat näyttäytyvät konkreettisesti juuri sellaisina kuin olen itse ne luonut. Sitä saa mitä tilaa. Mitä pyyteettömämpää rakkautta ilmennän, sitä rakkaudellisempia asioita vedän puoleeni.

www.paivikaskimaki.com
Päivä 241    su  5.12  Punainen Resonoiva Lohikäärme
Resonoiva seitsemäs sointu vie innostuneeseen ja herkkäviritteiseen taajuuteen ja toimeen. Lohikäärme edustaa luottamusta, elämää synnyttävää ja ravitsevaa alkuvoimaa. Virittäydyn uuden syntymän taajuudelle. Hellästi ja vaalien annan varovaisien tunteiden nousta pintaan ja näkyville.
Oppaana on tunneälykkyys. Tasapainoa tuo korkein rakkaus. Luomisenvoimina ovat mielen selkeys ja elämänilo.
Luotan aiempiin, elämän mukanaan tuomiin tunnekokemuksiin ja niistä viisastuneena antaudun elämän tarjoamille mahdollisuuksille. Uskaltaudun avaamaan ovet joita ennen en uskaltanut avata menettämisen tai epäonnistumisen pelossa. Nyt voin edetä joka askeleella intuition varassa ja kaikki sujuu helposti ja innostuneissa tunnelmissa.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...