Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.11.2010

Vauhtia riittää ja Mayat viikolle 47

Uranuksen neliöt pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää ja että aika ei ehdi käydä pitkäksi. Toisaalta Neptunuksen ja Chironin samaan aikaan tekemät kolmiot keskitaivaalle takaavat luovan impulssin säilymisen kaikessa mielekkäässä tekemisessä. Kirjoittelen juuri uusia tulkintatekstejä ja se tuntuu yllättävän sujuvalta. Ehkäpä nämä kuviot tosiaan toimivat.

Muuten tässä ajassa on havaittavissa kaikkia päätöksiä ja ratkaisuja helpottava laatu. Monet ystävät ja tuttavat ovat tehneet todella suuria ja peruuttamattomia ratkaisuja hymyssä suin todella raskaan harkinta-ajan jälkeen. Nyt kannattaa olla ajan hermolla ja pistää omat ideat rullaamaan eteenpäin. Ensin rauhallisesti tunnustellen ja sitten rohkeasti vauhtia lisäten. Jo joulukuussa käynnistäminen on selvästi työläämpää. Maya-teksteistä on moni saanut tukea ja hyviä vinkkejä omiin ratkaisuihin. Lukaise sinäkin.


Tässä sitten päätöksenteon tueksi Mayat viikolle 47

Päivä 228    ma  22.11  Keltainen Resonoiva Tähti
Resonoiva seitsemäs sointu inspiroi energian sähäkkään virtaukseen. Tähti edustaa kauneuden ja harmonian laatuja ja taitoa myös ilmentää niitä arjen keskellä. Innostuneesti viritän antennit taajuudelle jossa voin kuulla sielunkuiskauksen. Huomaan herkästi iloa tuottavat pienetkin onnen helmet ja olen kiitollinen yksinkertaisista asioista.
Oppaana on kaiken ylittävä rakkaus. Tasapainoa tuo tunnetaito. Luomisenvoimina ovat mielen selkeys ja elämänilo.
Nyt on helppo tunnistaa ne asiat jotka saavat inspiraation kipinä syttymään, sydämen lepattamaan ja innostuksen punan nousemaan poskille. Voinko löytää arkisen kauneuden ja ilonaiheet elämästäni joka päivä? Tai täytyykö käyttää lisäaineita ja hakea extreme- kokemuksia ennen kuin intohimo ja elämänilo pääsevät leiskumaan?

Päivä 229    ti  23.11  Punainen Galaktinen Kuu
Galaktinen kahdeksas sointu kannustaa, eheyttää ja hakee esiin harmoniaa. Kuun edustaa romantiikkaa, syviä tunteita ja heräävää kosmista muistia. Jokainen tunne joka nyt nousee esiin, on tullut tuomaan viestiä siitä mikä minussa on tullut jälleen terveeksi ja eheäksi. Vastaavasti ilmentyvät vielä huomiota vaativat tunnehaavat.
Oppaana on tunnetaito. Tasapainoa tuo vapaus. Luomisenvoimina ovat sydämen kutsumus ja uudeksi syntymän voima
On aika antaa tunnekehon parantua kohtaamalla itsensä ja tunteensa. Oma perhe ja läheiset toimivat peileinä ja myös turvana kun muodonmuutos tuntuu repivän auki jokaisen puhdistusta vaativan arven. Tunnistan uudeksi tulleen itseni ja vapautuksen tuulahdukset kun menneet tunnekolhut ovat puhdistuneet aurastani.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 230    ke  24.11  Valkoinen Solaarinen Koira
 Solaarinen yhdeksäs sointu lataa energian toiminnalliseen ja dynaamiseen tekemiseen. Koira edustaa uskollisuutta, itsen ja sydämensä äänen kuuntelua, oman tien tinkimätöntä seuraamista. Ura uusi aukenee ja sydämessäni tiedän miten ja minne sisäinen ohjaukseni kehottaa menemään. Perheen ja läheisten tuki ja kannustus ovat nyt tärkeitä ja voimaa antavia.
Oppaana on tasa-arvoisuus. Tasapainoa tuo huumorintaju. Luomisenvoimina ovat herkät tunteet ja sisäiset korkeat ihanteeni.
Tiedän kuinka minun tulee toimia että voin pysyä rehellisenä itseäni kohtaan. Seuraan elämän kutsua unelmieni tiellä ja pysyn uskollisena itseäni kohtaan. Toteutan sen minkä tunnen oikeaksi ja toimin itsenäisiä tekoja itselleni tehden. Osaan tarpeen tullen luovia diplomaattisesti ketään loukkaamatta.


Päivä 231    to  25.11  Sininen Planetaarinen Apina
Planetaarinen kymmenes sointu toimii ilmentäen, täydellistäen ja valmiiksi saattaen. Apina iloinen veijari ja yllättäjä herättää havainnoimaan mistä löytyvät oman ilon ja huumori lähteet. Elämän esirippu nousee ja tuo näkyviin yllätysten näyttämön jollaista en ollut osannut odottaa. Heittäydyn näytelmään mukaan ja löydän uudenlaisen tavan lähestyä asioita huumorilla ja keveällä asenteella.
Oppaana on uudeksi luomisen voima. Tasapainoa tuo uskollisuus itseä kohtaan. Luomisenvoimina ovat pioneerihenki ja luottamus elämään.
Elämän pelikentällä monet asiat kääntyvät ylösalaisin. Se jolla on rohkeus ja taito ottaa vastaan ennalta arvaamattomat tapahtumat uudistumisen mahdollisuuksina, on nyt elämänsä huipulla.

www.paivikaskimaki.com
Päivä 232    pe  26.11  Keltainen Spektraali Ihminen
Spektraali yhdestoista sointu haastaa päästämään irti ja vapautumaan, katsomaan asioita terävällä erottelukyvyllä. Ihminen edustaa vapautta ja vapaata tahtoa, itsemääräämisoikeutta. On aika hajottaa alttarit jotka ovat estäneet vapauteni ja vapaan tahtoni ilmentämisen. Tiedossa saattaa parhaimmillaan olla aikamoiset rytinät.
Olen itseni ainoa opas. Tasapainoa tuo tunneälykkyys. Luomisenvoimina ovat vapaana virtaava oma energia ja luova itseilmaisu.
Olen tullut kohtaan jossa on aika tarkistaa kuka tai mikä minun elämääni oikein todella ohjaa. Jos se en ole minä itse on mahdotonta enää alistua tai myötäillä toisia sen kustannuksella että omat tarpeeni jäävät vaille ansaitsemaansa huomiota. Nurin kaatuvat ”rahanlainaajien pöydät” ja taakse jäävät keinotekoiset gurut tehdessäni tilaa todelliselle itselleni ja tinkimättömille ratkaisuilleni.


Päivä 233    la  27.11  Punainen Kristallinen Taivaanvaeltaja
Kristallinen kahdestoista sointu edustaa yhteistyötä ja yhdessä toimimista, jakamista ja yhteenkuuluvuutta. Taivaanvaeltaja on avarakatseisuutta ja elämänkokemusta edustava tunneälykäs laatu. Nyt on helppoa yhdessä jakaa näkemyksiään ja eletyn elämän kokemuksia.
Oppaana on aistien herkkyys. Tasapainoa tuo sisäinen rauha. Luomisenvoimina ovat diplomaattisuus ja intuitio.
On helppo antautua läheiseen ja herkkään kanssakäymiseen syvällisellä tasolla, myös niiden ihmisten kanssa jotka ennen ovat olleet hivenen etäisiä. Eletyn elämän tunnekolhut ja riemut ovat kasvattaneet näkemään asiat kypsällä tavalla. Tunteella ja taidolla eletty elämä antaa vastalahjaksi kokemuksia joista voin ammentaa ymmärrystä, niitä voin jakaa myös toisille.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 234    su  28.11  Valkoinen Kosminen Taikuri
Kosminen kolmastoista sointu saattelee viimeistelyyn ja energian keräämiseen ennen seuraavan aaltojakson alkua. Taikuri on laatu joka kääntää ajatukset ja mielen omaan sisäiseen maailmaan ja intuitiivisen tiedon tarkkailuun. Energia ja tunnelmat ovat hiljaisuutta ja pysähtyneisyyttä, sisäänpäin ja omiin maailmoihin kääntävä.
Oppaana on ajatusten kirkkaus. Tasapainoa tuo luottamus omaan osaamiseen. Luomisenvoimina ovat sensuellit vaistot ja elämänvoiman esiintulo.
Olen itseni kanssa ja itselleni läsnä. En kenties saa aikaiseksi ulkoisesti mitään näkyvää mutta sisälläni on kypsynyt täydellinen rauha, uudistunut mielen selkeys. Sieluni ohjaamana näen rehellisesti sen millaiseksi olen tullut ja miten minun on nyt hyvä tästä jatkaa. Nautin kaikin tavoin levosta ja rentoutuneesta tunnelmasta, itseni aistimisesta.

www.päivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...