Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.11.2010

Kaikkeen tottuu ja Maya-viikko 46

Neliöpommitus astrologin kartalle jatkuu Uranuksen, Saturnuksen ja tällä viikolla myös Marsin toimesta. Hyvä kun sen tietää, niin ei tarvitse innostua suunnittelemaan yhtään mitään päivää pidemmälle. Kaikki ympärilläni muuttuu niin vauhdikkaasti, että on vain pakko tyytyä hiukan tärisevään oloon ja muuttuviin aikatauluihin. Vuosi Elämääsi tulkinta vapauttaa turhista itsesyytöksistä, kun joutuu päivittäin perumaan tai muuttamaan sovittuja asioita ja tapaamisia. Kumma juttu, että tähänkin alkaa tottua!

Tämä marraskuun loppu on vielä hiukan rauhallisempaa aikaa astrologisesti ja siksi nyt on vielä ihan hyvä tehdä joitakin uudistuksia hiukan pienemmässä paineessa. Joulukuu näyttää nimittäin rakentuvan yllättävän vaativaksi Plutolle tulevien useiden yhtymien vuoksi. Keskeneräisten juttujen kanssa saattaa syntyä varsin rauhaton Joulu. Toki niitä ehtii laittaa järjestykseen joulukuussa ennen pyhiä, mutta helpompaa se kuitenkin olisi tämän kuun puolella.


Maya-tekstit viikolle 46 (Nämäkin hiukan myöhässä ajan laatua seuraillen)

Päivä 221    ma  15.11  Punainen Kosminen Lohikäärme
Kolmastoista, Kosminen sointu viimeistelee ja päättää aaltojakson. 13 päivän syklin ympyrä sulkeutuu. Kosminen energia toimii hiljentäen läsnäoloon ja syventymiseen. Lohikäärme on uuden alku ja syntymä, elämän alkuvoimiin luottamista.  Omassa rauhassa luon itseni uudeksi. Antaudun herkän luottavaisesti ja uudistuneena rakkaudelle, elämälle.
Oppaana ovat herkät vaistot ja tunteet. Tasapainoa tuo pyyteetön, vapaa rakkaus. Luomisenvoimina ovat mielenselkeys ja huumorintaju.
Tunteet tasoittuvat ja myllerrykset laantuvat. Kosmoksen rauha laskeutuu ympärilleni, saatellen askeleeni itsen kuunteluun. Aistillinen, ja uudistunut yhteys omaan itseen avautuu. Sielun ohjauksessa löydän uskon elämään. Onnellisuuden peruselementtejä ei voi ostaa rahalla eikä vaihtaa materiaan. Ne ovat löydettävissä aivan ilmaiseksi itsestä, kunhan vain pysähtyy kuuntelemaan.


Päivä 222    ti 16.11  Valkoinen Magneettinen Tuuli
Magneettinen sointu aloittaa uuden 13 päivän aaltojakson. Nyt on todella aika asettaa päämääriä ja tarkkailla millaisia asioita vetää puoleensa. Mikä suunta kutsuu ja mikä ei enää herätä intohimoja. Tuuli huiskauttaa energiat tällä jaksolla nopeaan liikkeeseen, kommunikointiin ja luovuuden ilmentämiseen. Tuuli edustaa taitoa elää tässä hetkessä, kuin perhonen tai tuulen vire joka keveästi liikkuu kukasta toiseen.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo muodonmuutos. Luomisenvoimina ovat kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja vapaa tahto.
Yksi hetki kerrallaan teen nopeita ja impulsiivisia, yllättäviäkin valintoja. Annan luovuuteni virrata valtoimenaan ja vapaana. Kokeilen uusia konsteja saadakseni energiat liikkeelle ja virkistävään uuteen muotoon. Mitä herkemmin pysyn tässä hetkessä, sitä herkemmin voin seurata intuition ohjausta. Intuitiota kuunnellen, olen synkronismin lainalaisuuden mukaan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan vastaanottamassa parasta mahdollista. Kaikki on NYT.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.


Päivä 223    ke  17.11  Sininen Lunaarinen Yö
Lunaarinen toinen sointu haastaa joskus ”kovallakin kädellä”, tekemään valintoja ja punnitsemaan jo tehtyjä päätöksiä. Se saattelee kohtaamaan erillisyyden tunnetta ja erillisyyden syitä. Haasteen kohdattuaan voi ymmärtää mistä rakentuvat harmonia ja tasapaino. Yö vie unenomaiseen usvamaailmaan ja unelmien äärelle, sisäisen tietämyksen kuunteluun.
Oppaana on visioinnin taito ja kyky nähdä kokonaisuuksia. Tasapainoa tuo ajatusten selkeys. Luomisenvoimina ovat rohkeus ja elämänviisaus.
Teen tietoisia valintoja joissa tärkeimpänä suunnan näyttäjänä on intuitio. Rohkeasti kuuntelen alitajunnan viestejä ja toimin rehellisesti sisäistä ohjausta seuraten. Kaikki se minkä olen oppinut järjen käytöstä, saatetaan nyt uuteen valoon. Analysoinnin ja järkeilyn rinnalle nousee yhtä vahvana intuitiivisuus, luovat ratkaisut ja taiteellisuus.


Päivä 224    to  18.11   Keltainen Sähköinen Siemen
Sähköinen, kolmas sointu virittää virtauksen uusille uomille, asiat saattavat kääntyä uuteen, luovalla tavalla yllättävään suuntaan. Siemen edustaa elinvoimaista kasvua ja itselle ominaisinta tekemistä ja olemista. Hetkeen heittäytyen voin löytää harmoniaa tuottavan, suojaisan elinpiirin tai uuden mausteen elämääni ilostuttamaan.
Oppaana on harmonia ja kauneus. Tasapainoa tuo synkronismi. Luomisenvoimina ovat mielikuvitus ja itsetuntemus.
Löydän kadonneeksi luulemani ikuisen nuoruuden lähteen. Elämänvoimani pulppuaa villinä.  Paras tapa toimia löytyy yllättävällä tavalla ja erikoisista paikoista. Elämän suuntaviivat saattavat tässä keväisen kirmailun tanssissa mennä uusiksi. Olen luonnollinen itseni. Tuon ilon elämääni hakeutumalla sinne missä löydän kauneuden ja uudet runsaat mahdollisuudet.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 225    pe  19.11   Punainen Itsevallitseva Käärme
Itsevallitseva neljäs sointu asettaa raamit ja hakee muotoa, rakenteita. Käärme edustaa kundalinin voimaa, taitoa luoda nahkansa ja luottaa vaistojen ja aistien kautta tulevaan informaatioon. Minne vaistonvaraisesti ohjaudunkaan nyt? Millainen ympäristö tai ihmissuhde herättää luottamuksen ja rohkeuden antautua kaikille aistien nautinnoille?
Oppaana on uuden syntymä. Tasapainoa tuo tietoinen rohkeus. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja mielikuvituksen rikkaus.
Hetkessä eläen, vaistoihin luottaen, olen tullut paikkaan jossa luontevasti tunnistan että tässä on se paikka tai ihminen joka herättää aidoimmat tunteeni. Rohkeasti voin antautua, kietoutuen läheisyyteen, kuorien vanhaa tunnenahkaa jälleen yhden kerroksen pois.  Herkistynyt, tunteva ja aito minuus on syntynyt kuoren verran uudistuneempana.


Päivä 226    la  20.11  Valkoinen Yliääni Maailmojen sillanrakentaja
Viides, Yliääni sointu kuljettaa tekemiseen jossa etsitään oman osaamisen keskusta ja itsen hyväksyntää sellaisena kuin juuri nyt on. Maailmojen sillanrakentaja edustaa tasa-arvon ja samankaltaisuuden kautta syntyviä verkostoja, ykseyden lakia ja sen kautta toimimista. Olen täydellinen juuri tällaisena ja tämän ymmärryksen kautta voin nähdä ja hyväksyä myös muut ihmiset täydellisinä.
Oppaana on itseluottamus. Tasapainoa tuo kyky nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä. Luomisenvoimina ovat tunneälykkyys ja rohkeus olla oma itsensä.
Hyväksyn itsessäni kaikki puolet, hyvät ja huonot, kauniit ja rumat, kypsät ja epäkypsät. Oman itsen rakastaminen kaikkine puolineen tuo oman voiman omaan keskukseen. Sen mitä suvaitsee ja rakastaa itsessä, vain sen voi nähdä toisissa. Itsen hyväksynnän kautta syntyvät tasaveroisuuteen perustuvat uuden ajan yhteisöt ja yhdistyneet voimavarat.

www.paivikaskimaki.com
Päivä 227    su  21.11  Sininen Rytminen Käsi
Rytminen kuudes sointu synkronoi energian tahdikkaasti järjestäytymään juuri oikealla tavalla, myös silloin kun omat suunnitelmat menivät aivan ylösalaisin. Käsi edustaa asioiden viimeistelyä ja loppuun saattamista, toisaalta kykyä saada aikaan paljon ja näppärästi. Tzuit tzait ja asiat tulevat tehdyksi nopeasti ja helposti. Valmista syntyy ja järjestys löytyy.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo intuitiivinen tietämys. Luomisen voimina ovat vapaus ja taito olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Sanoista tekoihin, on aika tehdä todeksi se minkä tiedon tasolla on suunnitellut. On aika varmistaa että oma luomisvoima ja energia saa virrata estoitta ja vapaana. Mikäli jokin estelee voiman virtausta, nyt on se päivä jolloin tuo este voidaan järjestää kosmisessa synkronismin virtauksessa luonnollisesti sinne minne se kuuluu. Vapautuneeseen tilaan pääsee virtaamaan entistä raikkaampaa uutta elämän eliksiiriä.

www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...