Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.11.2010

Erilaisia tunnelmia ja Maya-viikko 45

Jihuu! Tänään on Valkoisen Taikurin päivä ja siltä olo nyt tuntuukin. Saturnuksen hellittämättömän paineen alla elämä voi näköjään tuntua aivan uskomattoman ihanalta - jostain syystä. Ehkä osittain siksi, että olen aloittanut elämäni muuttamisen pienillä päivittäisillä ja etukäteen ohjelmoiduilla muutoksilla. Ei päivää ilman tietoista muutosta jossain kohtaa omaa elämää. Tämä tuntuu niin hienolta, että teen tästä sisällön tämänvuotiseen Astron Joulukalenteriin, jotta jokainen halukas pääsee kokeilemaan todellista muutoksen voimaa.

Kaikki muuttuu, kun muuttaa jotakin. Se on niin ihmeellistä ja samalla tehokasta aivojen päivitystä. Olen nyt lyhyessä ajassa huomannut, kuinka tolkuttoman sovinnaiseen ja ja jopa vuosikausia jatkuneeseen samankaltaisuuden mömmöön olen ollut liimautuneena. Jo pieni irtaantuminen tuntuu suurelta juhlalta, joka aivan varmasti voi olla monen muunkin ajan raskaudesta kärsivän pelastus.

Voit aloittaa jo tällä viikolla ja katsoa sitten, miten itse keksimäsi muutosideat osuvat yksiin 1.12 alkavan Joulukalenterin kanssa. Jos teet kaikki kalenteritehtävät, niin takaan että elämäsi on muuttunut paljon kevyemmäksi Jouluun mennessä. Tämä ennakkoilmoitus sopii loistavasti Valkoisen Taikurin aloittamaan viikkoon. Lisää Taikurista ja muista Maya-päivistä voit lukea Päivin Maya-tulkinnoista kullekin päivälle.

MAYA-KALENTERI VIIKOLLE 45

Päivä 214    ma  8.11   Valkoinen Rytminen Taikuri
Rytminen kuudes sointu tahdistaa tekemiset luonnolliseen virtaukseen. Omissa ajatuksissaan ja  sisäisissä maailmoissaan viihtyvä taikurin energia vie kuuntelemaan intuition ohjausta. Asiat järjestyvät sitä helpommin mitä luottavaisemmin seuraan omaa tietoani. 

Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo vuorovaikutus ja taito jakaa osaamistaan. Luomisenvoimina ovat yliaistilliset kyvyt ja aito luonnollisuus.

Mielen pohdinnat yhdistyvät sydämen tunteeksi, tunnetiedoksi. Tässä herkässä tilassa ja sisäisessä tasapainossa aistin herkästi ympärilläni vallitsevat mahdollisuudet ja energialataukset. Toimin tunteella ja taidolla. Annan asioiden rullata elämän virran ohjauksessa. Annan elämälle mahdollisuuden johdattaa minut sinne, minne en pelkän järjen varassa olisi koskaan osannut itse kulkea.


Päivä 215      ti  9.11  Sininen Resonoiva Kotka
Seitsemäs resonoiva sointu vie vilkkaaseen ja innostuneeseen tekemiseen, on helppo virittäytyä intuition taajuudelle. Kotka edustaa laatua jossa ideoidaan, visioidaan ja kokoonnutaan yhteen luomaan uuden ajan ja kestävän kehityksen yhteisöllisiä ratkaisuja.

Oppaana on jakamisen taito. Tasapainoa tuo verkostoituminen ja vuorovaikutus. Luomisenvoimina ovat taito antaa visioille konkreettinen muoto ja kyky edetä alitajunnan ohjauksessa.

Kierrätetään yhdessä visioita ja  kekseliäisyyden hedelmiä, annetaan mielikuvituksen lentää. Luokaamme tila jossa jokaisella on tasaveroinen oikeus tuoda näkemyksiään yhteiseen pöytään. Monet keksinnöt ja ideat saattavat tänään olla täyttä utopiaa mutta jo huomenna arkisinta totta. Parhaat ideat saattavat tulla siltä jonka näkemyksiä kukaan ei ennen arvostanut. On aika löytää kunnioitus toinen toistaan kohtaan, inspiraation hehkuva kipinöinti puhaltaen yhteiseen hiileen.

Päivä 216     ke10.11  Keltainen Galaktinen Soturi

Galaktinen kahdeksas sointu värähtelee kosmoksen harmoniaa ja näkyväksi tulevan rakkauden tekoja. Soturi on rohkeutta ja valovoimaa, taitoa puolustaa henkisiä arvojaan, tunteitaan ja näkemyksiään. Näytän rohkeasti ja tietoisesti ulospäin mikä ja kuka olen. Tämän voiman tunteen kannustamana löydän eheän itseni.

Oppaana on kaiken ylittävä rakkaus ja ihanteellisuus. Tasapainoa tuo vaistonvarainen ohjaus. Luomisenvoimina ovat sisäinen tietämys ja tasa-arvoisuus.

Kasvan omaan voimaani, parannun menneisyyden haavoista. Tässä tilassa olen tasapainoisesti läsnä itsessäni ja tunnistan korkeat ihanteeni. Toimin tehden pyyteettömän rakkauden tekoja, vilpittömästi, odottamatta vastapalveluksia, pelkäämättä tulevaisuutta. Näin toimiessani voin vastaanottaa elämän tarjoaman tuen ja mahdollisuudet juuri silloin kun se on luonnollisesti minulle tarpeellista.


Päivä 217    to 11.11  Punainen Solaarinen Maa

Solaarinen yhdeksäs sointu edustaa toimintaa ja toteutusta. Maa on laatu joka saattelee huikean synkronismin ohjauksessa tekemisen luonnolliseen tahtiin. Tunteellinen Maa ammentaa ohjauksen omista lähtökohdistaan käsin ja sisäisen pohdiskelun tuloksena. Vain minä voin antaa itselleni parasta mahdollista.

Oppaana on tunneperäinen elämänviisaus. Tasapainoa tuo luonnollisuus. Luomisenvoimina ovat kyky elää hetkessä ja taito saattaa asiat alkuun ja myös suotuisaan loppuun.

Kaikki tapahtuu kuin tanssi, tiedän joka hetki miten nyt on parasta toimia. Luotan elämänkokemukseeni joka pohjautuu kaikkiin elettyihin elämiini. Toimissani näkyy tinkimättömyys sisäistä ohjausta kohtaan. Menen juuri sinne minkä itselleni tunnistan oikeaksi, muut menevät omia teitään, minä kuljen omiani.

Päivä 218      pe  12.11  Valkoinen Planetaarinen Peili

Planetaarinen kymmenes sointu tuo näkyviin sen mikä tällä jaksolla on tullut valmiiksi ja tiedostettavaksi. Peili vie rehellisen tutkailun ja selkeyden äärelle. Kun katson itseäni peilistä, näen rehellisesti sen mikä minussa nyt on tullut valmiiksi. Mikä uusi on syntynyt ja mikä vanha on poistunut, mistä voin olla kiitollinen itselleni ja mikä on herättänyt intohimon ja rakkauden elämässäni?

Oppaana on uudeksi syntymän voima. Tasapainoa tuo intuitiivinen tieto. Luomisenvoimina ovat luottavaisuus ja sisäinen harmonia.

On aika juhlistaa itseä ja omaa kasvua. Olen kulkenut pitkän matkan ja askel askeleelta olen kasvanut ja uudistunut. Tässä ja nyt kohotan maljan kaikelle sille mikä minussa on hyvää, kaunista ja osaavaa sekä hehkuvan intohimoista. Elämälle kiitos, saan siltä joka päivä niin paljon.

On galaktisen aktivaation porttipäivä. Galaktinen voima virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni ovat monikertaiset luomisvoimat.

Päivä 219    la  13.11   Sininen Spektraali Myrsky
Spektraali yhdestoista sointu haastaa irrottautumaan ja vapauttamaan. Luonnollisessa syklisessä rytmissä on aika on syntyä ja aika kuolla, aika käynnistää ja aika lopettaa. Syklin tässä vaiheessa on tullut aika päästää irti kaikesta mikä haluaa lähteä. Myrsky edustaa kiihkeän dynaamista uudistumisen tarvetta ja muutosta elämän kaikilla osa-alueilla.

Oppaana on oma voimani kaksinkertaisena. Tasapainoa tuo kyky elää yksi hetki kerrallaan. Luomisenvoimina ovat sisäiset korkeat ihanteet ja tunteiden voima.

Elämäni tiellä olen tullut kohtaan jossa kaikki se mikä ei enää tue kasvuani on päästettävä irti. Annan kaiken sen poistua luonnostaa joka tekee irtiottoa, ihmiset tai tunnekokemukset, asenteet ja vanhat ajatusmallit, hyvästi ja kiitos. Tähän voimallisen uudistuneeseen tilaan voi nyt virrata puhdasta ja aitoa sydämen tunnetta, elämän intohimoa tuottavaa täydellisyyttä. Vastaanotan kaikkea sitä, mistä ennen uskalsin tuskin unelmoida. Tervetuloa uusi elämä siihen, missä tornado on lakaissut vanhan pois.


Päivä 220    su  14.11  Keltainen Kristallinen Aurinko

Kristallinen kahdestoista sointu vie yhteiseen olemiseen, antamiseen ja jakamiseen. Aurinko saattaa korkeimman rakkauden äärelle ja ilmentämään vastaavia arvoja ja ihanteita. Myrskyn jälkeen on poutaa. Uudistuneessa ja raikkaassa ilmapiirissä voimme yhdessä antautua tunnistamaan puhtaan, sydämen syvyyksistä tulevan rakkaudellisuuden vaikutuksen.

Oppaana on täydellinen vapaus. Tasapainoa tuo uuden syntymä. Luomisenvoimina ovat uudistumisen voima ja uskollisuus itselleen ja läheisilleen.

Avaan sydämeni vastaanottamaan ja antamaan rakkautta, vapaana ja  sen kaikissa muodoissa. Kultaisen auringon säteiden loistaessa aamun kiuru nousee laulamaan korkeuksiin. Jumalainen tietoisuus, jollaista emme ole koskaan ennen voineet kohdata, täyttää sydämemme.

www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...