Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.10.2010

Yhtä juhlaa? + Mayat viikolle 44

Marraskuun käynnistyessä pitävät planeetat astrologia yhä vaan lujemmassa otteessa. Valinnanvapautta ei tässä vaiheessa tunneta. Muutos toteuttaa itseään sisälläni ja ulkopuolellani lainkaan suostumustani kyselemättä. Tiedän sisimmässäni, että kaikki on kunnossa ja että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin, mutta silti joudun hetki hetkeltä muistuttamaan itseäni: PYSY POISSA TIELTÄ! ANNA ELÄMÄN HOITAA OHJAUSPUOLI!

Ymmärrän nyt kuinka hankalaa se voi olla, vaikka koko ajan tietää ja tavallaan ymmärtää ajan viestin. Kuinka lohduttomalta tämä jakso mahtaisi tuntua ilman tällaista ymmärrystä. En uskalla edes ajatella. Myrskyni keskellä olen silti onnellisempi kuin koskaan. Oivallan elämääni yhä hienoviritteisemmällä tasolla ja pitelen ruoria varovasti pikkusormellani.

Toivotan voimia, jaksamista ja luottamusta elämään kaikille astron ystäville. Mielenkiintoiset ajat ovat edessämme ja pyrin välittämään omia tunnelmiani ajan laadusta yleensä. Kuukausihoroskoopit ovat luettavissa jatkossakin, vaikka muut jutut saattavat heilahdella ihan miten sattuu. Kiitos kaikille tuesta ja myötäelämisestä tämän pyörremyrskyn keskellä. t. Astroseppo

Maya astrologimme Päivi Kaskimäki on Intiassa, mutta toimittaa sieltä Maya-tekstejä myös jatkossa, jos yhteydet pelaavat. Tässä kuitenkin vielä tämä viikko ihan ajallaan.

Päivä 207    ma  1.11  Sininen Kristallinen Käsi
Kristallinen kahdestoista sointu on yhteistyöhön omistautumista ja tasa-arvoon perustuvaa jakamista. Käsi edustaa energian vapaata kierrätystä sekä kosketuksen uudistavaa voima. Mitä enemmän annan sitä enemmän saan. Tämä prosessi toimii eheyttäen ja uudistaen energiaani. Saan käyttööni uutta virtaa toisilta kun jaamme yhdessä parasta itseämme.
Oppaana on uudistumisen taito. Tasapainoa tuo itseluottamus. Luomisenvoimina ovat avoimuus ja oivallus oikeasta paikasta ja ajasta.
Parhaimmillaan antamisenilo on sitä että antaa vilpittömän pyyteettömästi, odottamatta vastapalveluksia. Toisilla on kyky antaa iloisesti viimeinen lanttinsa, luottaen siihen että omatkin tarpeet tulevat täytettyä. Usein annamme odottaen vastapalveluksia. Rakkaus ja hyväksyntä eivät ole kauppatavaraa. Oivallan todellisen vuorovaikutuksen syvimmän olemuksen ja sen kautta syntyvän yhteisöllisyyden voiman.


Päivä 208    ti  2.11  Keltainen Kosminen Tähti
Kosminen kolmastoista sointu lopettaa kuluvan 13 päivän aaltojakson. On aika levätä, koota energia ja tulla tietoiseksi itsessä kypsyneistä, uudistuneista voimista. Aaltojakso syklin päättyessä on hyvä antautua Tähden energiassa tutkimaan omassa rauhassa itseään ja aikaansaannoksiaan. Mikä tuottaa harmoniaa ja tasapainoa, miten ilmaista omaa onnellisuuttaan ja mistä aineksista oma arjenonni koostuu?
Oppaana on avoimuus. Tasapainoa tuo avarakatseinen suvaitsevaisuus. Luomisenvoimina ovat elämänilo ja ennennäkemättömät arjen ratkaisut.
Käperryn omaan, lämpimään kodin turvaan. Nautin luomastani kauneudesta jolla olen ympäröinyt itseni. Kynttilän liekki luo tunnelmallista harmoniaa ja tämän harmonisen tasapainon annan laskeutua sydämeeni. Ei ole kiirettä, vain tämä hetki jossa on läsnä kaikki elämäni hetket. Minulla on kaikki maailman aika.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 209    ke  3.11  Punainen Magneettinen Kuu
Magneettinen ensimmäinen sointu aloittaa uuden 13 päivän mittaisen aaltojakson. On uuden syklin alku ja aika sitoutua sekä asettaa päämäärä. Kuun laatu tuo jaksoon energian joka nostaa esiin tunteita ja romantiikkaa. Se herättää solumuistia sekä dna-aktivoitumista. Kuu on universaalin veden voima joka aktivoi tietoisesti muistamaan. Sitoudun luottamaan intuitioon ja tunteisiin, vapaudun antautumaan rakkaudelle.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo vapaa tahto. Luomisen voimina ovat sydämen ohjaus ja uudeksi syntymän taito.
Vedän puoleeni magneetin tavoin juuri ne ihmiset ja tapahtumat jotka ovat tulleet herättämään tunteeni. Itkusta iloon ja riemusta pelkoon, kuin vuoristoradalla. Tai sujuuko elämäni jo tasaisesti ja onnellisuutta virraten? Avaan silmäni ja näen kuinka asiat todella ovat. Tiedostan miten tulee toimia että ilo ja pulppuavat tunteeni saavat tulla vapaasti esiin. Päätän luoda elämästäni romantiikan ja hellyyden täyteisen.


Päivä 210    to  4.11  Valkoinen Lunaarinen Koira
Lunaarinen toinen sointu vie haasteen, valintojen ja vastakkainasettelun äärelle. Koira muistuttaa kuuntelemaan tinkimättömästi omaa sielun viestiä ja sydämen ääntä sekä puolustamaan omia ihanteita. Valitsen tarkasti ja tunteella. Luotan perheeni tukeen kaikissa valinnoissani. Olen laumani hyväksytty ja rakastettu jäsen, omana itsenäni.
Oppaana on luovuus. Tasapainoa tuo leikkisä yllätyksellisyys. Luomisen voimina ovat herkistyneet tunteet sekä korkeat sisäiset arvot.
Otan vastaan haasteen ja elämän heittämät kasvun paikat. Teen valintani ja seuraavan siirtoni vain ja ainoastaan kutsumustani, sydämen tietoa kuunnellen. Intuition viestit ovat nyt äärimmäisen herkästi kuultavissa ja löydän luovan yllättäviä ratkaisuja. Sydämeni korkeuksissa laulaa aamun kiuru.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 211    pe  5.11  Sininen Sähköinen Apina
Sähköinen kolmas sointu vaihtaa energian kierron uuteen suuntaan, on aika löytää luovuus ja uudenlaiset ratkaisut. Apina, magian ja pelin mestari, edustaa taikuutta ja yllätystä, iloa ja sisäisen lapsen leikkisyyttä. Näillä aineksilla ladattu päivä on täynnä jännitystä, luovaa kaaosta ja hersyvää leikkimieltä. Heittäydyn täysin sydämin elämän leikkiin mukaan, karkit ja kepposet tervetuloa! Olen valmis yllättymään ja vastaanottamaan kaikkinaiset käänteet huumorilla.
Oppaana on erittäin vilkas mielikuvitus. Tasapainoa tuo sydämen äänen uskollinen seuraaminen. Luomisenvoimina ovat pioneerihenki ja luottavaisuus elämään ja tulevaisuuteen.
Universumin mestarit asettuvat elämän pelipöydän ääreen. Yllättävät ja mielikuvitusrikkaat siirrot tulevat ennalta arvaamattomasti. Odotukset menettävät merkityksensä. Illuusio muuttuu todeksi ja todellisuus taikuudeksi. Mikään ei ole pysyvää ja mikään ei ole enää mahdotonta. Ken tämän elämän yllätysten pelin hallitsee, hän on elämänsä todellinen mestari.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.


Päivä 212    la  6.11  Keltainen Itsevallitseva Ihminen
Itsevallitseva neljäs sointu vie luomaan konkreettista muotoa ja terveitä rajoja. Ihminen on avoin, sosiaalinen ja vapaata tahtoa ilmentävä laatu. Luon ympäristön jossa voin nauttia vapaudesta ja arjen kauneudesta.
Oppaana on sisäinen rauha. Tasapainoa tuo tunneälykkyys. Luomisenvoimina ovat vapaasti virtaava energia ja itseilmaisun taito nyt-hetkessä.
Tunteet myllertävät elämäni perustuksia. Olenko todella vapaa näissä raameissa ja tässä elämän ympäristössä jossa nyt elän? Tarkastelen luomaani elintilaa. Päätän vapauttaa itseni ihmissuhteista ja asioista joissa elämänvoimani tukehtuu. On aika ottaa oman elämän ohjat todellisesti omiin käsiin. Annan itselleen luvan näyttää tunteeni ja tahtoni minulle ominaisella, aidolla tavalla.
www.paivikaskimaki.com


Päivä 213    su  7.11  Punainen Yliääni Taivaanvaeltaja
Yliäänen viides sointu porautuu oman voiman ytimeen, haastaa etsimään ja tunnistamaan oman loistokkaan osaamisen. Taivaanvaeltaja vie tunnekokemusten ja avarakatseisuuden äärelle. Suunnistan kaikkien maailmojen välillä luottavaisesti ja itseni perinpohjaisesti tuntien. Tunteiden kuumuudessa kirkastettu timantti, senkaltainen on minuuteni ydinvoima.
Oppaana on luottamus tulevaisuuteen ja elämään. Tasapainoa tuo sisäinen rauha. Luomisenvoimina ovat diplomaattisuus ja intuition ohjaus.
Menneisyydessä koetut epämiellyttävät tapahtumat saattavat vielä olla tunnekehoon koteloituneena, estäen vapaan ja luottavaisen matkaamisen elämän merellä. Vapaudun näistä tukoksista ja viisaasti ymmärrän että haasteessa on aina vastaava siunaus ja mahdollisuus oppimiseen, sisäisen timantin hiomiseen. Galaksien viisaus on tietoisessa käytössäni.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...