Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.10.2010

Astrologi myrskyn silmässä ja Mayat viikolle 43

Jos katsotte mun transiittini, niin tahdon kertoa. Mä teille tarinan...  Uranus paukuttaa kaikkia karttani akseleita ja olotila on juuri niin sekava kuin kuuluukin. Kun vielä Saturnus on tarkassa oppositiossa Aurinkoon, niin eipä ole itkukaan kaukana yön pimeimpinä hetkinä. Kollegani Tapio, jonka karttaa vilkaisin facebookin videossa, varoitti jo silloin, että kohta Seppo rytisee. Kun vielä tarot kortit "ennustivat" rajuja muutoksia elämässä, niin katsotaanpa, mistä vielä löydän itseni.

Epävarmuus suorastaan nielaisee kitaansa, kun uni ei ota tullakseen ja ajatukset alkavat pyöriä loppumatonta kehäänsä. Ylös ei jaksa nousta, sillä samaan aikaan armoton väsymys on vallannut jokaisen soluni. Ennen aamua uni kuitenkin lopulta vapauttaa ahdistuneen sieluni hetken lepoon ja yllättäen se riittää palauttamaan uskon elämään ainakin sen verran, että nousen tekemään aamujoogani ja ruusumeditaationi.

Niiden jälkeen ovat epäilykset kaikonneet hiukan kauemmas ja saan pienen osan päivän duuneista tehtyä ennen iltaa. Tosi pienen osan, mutta sitäkin tärkeämmän. Sain kriittistä palautetta viime viikon blogista, johon en ollut laittanut omaa tekstiä ollenkaan. Eipä vaan riittänyt virta sen pidemmälle sillä kertaa. Tällä viikolla siis vuodatan suurta kiitollisuutta tuntien Uranuksen aiheuttaman turbulenssin sinun ja muiden blogiani lukevien niskaan. KIITOS TÄSTÄ LISÄENERGIASTA!

Minulla ei ole mitään valittamista. Tämä aika ohjaa minua uuteen suuntaan, jota en löytäisi ilman näitä tuntemuksia. Olen niistä pelkästään kiitollinen, vaikka joudunkin välillä painimaan upean filosofiani kanssa. Toivotan kaikille kanssani samoissa tunnelmissä kieriskeleville muutoksen toteuttajille vahvaa uskoa ja luottamusta elämän ihmeelliseen voimaan, joka aina vaan jaksaa ohjata sinua kohti parempaa elämää.

Jos haluat saada nämä tunnelmat livenä, niin tervetuloa OSAAVA NAINEN MESSUILLE TURKUUN ensi viikonloppuna. Luennoillani on mahdollisuus tilata laatimiani astrologisia tulkintoja 50% alennuksella itselle ja kavereille rajoittamattomasti. Kannattaa siis tulla kuulolle ja noutamaan oma alennuskuponkisi. Niitä saa toki minulta messuilla muinakin aikoina. Tule vain pyytämään.

 

Maya-tunnelmat tälle viikolle / www.paivikaskimaki.com


Päivä 200    ma 25.10  Keltainen Yliääni Aurinko
Loisteen viides yliääni sointu haastaa keskittymään omien voimien kokoamiseen. Aurinko edustaa puhdasta kristustietoisuutta ja pyyteetöntä rakkautta sekä sen ilmentämistä. Sisäisessä oman voiman keskuksessa voin löytää kaikenylittävän rakkauden itseäni ja läheisiäni kohtaan.
Oppaana on elämän harmoninuus. Tasapainoa tuo kyky vaalia itseä. Luomisenvoimina ovat uudistumisen taito ja uskollisuus itseä ja lähimmäisiä kohtaan.
Millaisia kasvun prosesseja on käytävä sisäisesti itsensä kanssa läpi löytääkseen kyvyn sanoa: annan hänelle anteeksi, hän ei vielä ymmärrä mitä tekee. Mitä puolta itsessä on kasvatettava, voidakseen ilmentää rakkautta pahinta vihaajaansa kohtaan, hukkaamatta silti omanarvon tuntoaan?

Päivä 201    ti 26.10  Punainen Rytminen Lohikäärme
Rytminen, kuudes sointu vie synkronismin ja luonnollisen rytmin tahdittamaan tekemiseen. Lohikäärme edustaa elämän perusvoimia, hengissä säilymistä, uuden syntymää ja luottamusta elämään, myös voimakkaita tunteita. Sisäistä rytmiä kuunnellen antaudun luottamaan elämään.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo itsen hyväksyntä. Luomisenvoimina ovat ajatusten selkeys ja taito ottaa asiat huumorilla.
Millaisista tilanteista itseni löydänkään kun oikean ajoituksen lainalaisuus rytmittelee elämän palikoita? Näennäisen kaaoksen keskellä vallitsee täydellinen järjestys. Vapautan itseni tulevaisuuden pelosta! Luotan siihen että kaikki mitä tarvitsen, selvitäkseni elämässä, tulee juuri oikeaan aikaan. Muistan että oikea aika tuntuu usein tulevan viimetipassa.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 202    ke  27.10  Valkoinen Resonoiva Tuuli
Resonoiva seitsemäs sointu virittää tekemisen innostuneeseen ja luovuutta pursuavaan tekemiseen. Tuuli edustaa NYT-hetkessä elämisen taitoa, impulsiivisuutta ja yllättäviä, taiteellisia ratkaisuja.  Huominen muodostuu tämän hetken ihanista valinnoista. Intohimoisesti alan elää nyt, enkä ensi viikolla!
Oppaana on itsetuntemus. Tasapainoa tuo uusiutumisen taitoa. Luomisenvoimina ovat oivallus synkronismin toimivuudesta ja vapaa tahto.
Intuition ohjaamana innostun tästä hetkestä ja sen kautta avautuvista mahdollisuuksista. Sisäisen tietoisuuden kanava toimii kirkkaasti, välittäen korkeimman tiedon käyttööni. Tähän tietooni luottaen oivallan ennennäkemättömät mahdollisuudet joiden avulla voin rakentaa, askel kerrallaan, elämäni uudeksi. Rohkeana ja itsetuntoisesti sanon sen minkä on aika tulla sanottua.


Päivä 203    to  28.10  Sininen Galaktinen Yö
Galaktinen kahdeksas sointu harmonisoi ja vie tekemiseen jossa on mahdollisuus löytää kokonaisvaltainen parantuminen, eheäksi tuleminen. Yö edustaa äänetöntä, liukuvaa liikettä jonka energia vie sisäiseen, unenomaiseen tutkailuun. Sisäisen viisauden ja intuitiivisen tiedon jakaminen muiden kanssa herkistää ja saattaa onnelliseen oloon.
Oppaana on vapaana virtaava energia. Tasapainoa tuo ajatusten selkeys. Luomisenvoimina ovat rohkeus ja elämänkokemus.
Öiset unet ovat tulleet parantamaan ja auttamaan hereillä olon valinnoissa. Tietoisesti kuuntelen sisäisen tietämyksen viestejä ja annan toisinaan järjettömältä tuntuvan, haaveilevan tiedon ohjata toimiani. Annan ideoiden ja unelmien virrata vapaasti ja kierrätän niitä yhdessä toisten kanssa. Herkistyneenä tunnista paikan jossa olen tullut kotiin.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 204    pe  29.10  Keltainen Solaarinen Siemen
Solaarinen sointu vie dynaamiseen toteuttamiseen. Siemen edustaa itselle ominaista kasvua. On aika ryhtyä toimeen ja tekemiseen jossa luonnollinen elämänvoima ja intohimo saa näkyä ja kuulua! Katkon elämäni puusta kaikki oksat jotka ovat kuivuneet ja kitken joka ainoan rikkaruohon joka estää kasvuani. Intohimon mahla virtaa voimakkaasti kehossani. Sisäiset arvoni ovat todellisia eivätkä vain kulisseja. Nyt mennään eikä meinata!
Oppaana ovat sisäiset korkeat arvot. Tasapainoa tuo oivallus itselle otollisesta ajasta ja paikasta. Luomisenvoimina ovat mielenkuvitus ja itseluottamus.
Olen luonnollinen oma itseni ja tällaisena minun on saatava itseäni toteuttaa, rönsyten vapaan ja itseni näköisiä hedelmiä tuottaen. Ihanteelliset arvoni ovat tärkein opastaja tiellä korkeuksiin. Toteutan visioni juuri sellaisina kuin ne mielikuvissani ovat väikkyneet. Aikomuksesta toimeen!


Päivä 205    la  30.10  Punainen Planetaarinen Käärme
Planetaarinen kymmenes sointu saattelee näkyviin sen, mikä on valmistunut ja kypsynyt tällä aaltojaksolla. Käärme edustaa aistillista ja sensuellia, vaistoihin perustuvaa tietoa ja uusiutumisen kykyä. Esille pyrkii nyt herkkä, tarvitseva minuus joka on kokemuksiinsa luottava ja tarpeen tullen valovoimaisen rohkea. Uusi uljas ja tunneälykäs Minä, on syntynyt!
Oppaana on elämänkokemus. Tasapainoa tuo tietoinen rohkeus. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja mielenkuvitus.
Mikä on tullut valmiiksi ja mikä pyrkii nyt tietoisuuteeni? Antaudun kuuntelemaan itsestäni kumpuavaa tunnetta ja aistien kautta virtaavaa äänetöntä tietoa. Elämän luonnolliset rytmit ovat tuoneet minut kohtaan jossa voin kokea itseni täydellisen tunnistamisen. Ovatko menneisyyden tunnekokemukset ja elämän oppiläksyt vielä pelottamassa pois sieltä missä onnellisuus on koettavissa tai olenko nyt vapaa vastaanottamaan kaikki Edenin paratiisin nautinnot?
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä 206    su 31.10  Valkoinen Spektraali Maailmojen sillanrakentaja
Spektraali yhdestoista sointu hajottaa ja vapauttaa. Se on irtiotto ja puhdistautuminen uuden syntymän tieltä. Sillanrakentaja edustaa tasa-arvoa ja ykseyttä, diplomaattista, kaikkien rajojen yli kulkevaa yhdistämistä. On aika vapautua kaikesta siitä mikä ei perustu tasapuolisuuteen ja aitoon demokratiaan.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo kyky nousta omille siiville. Luomisenvoimina ovat elämänkokemus ja aito rohkeus.
On aika tunnistaa omassa elämässä ne sidokset ja kytkökset jotka eivät virtaa molempiin suuntiin ja joissa ei toteudu tasaveroisuus. Kaikki tämä saa nyt kuolla, symbolisesti tai konkreettisesti. Olen armollinen itseäni kohtaan ja vapautan luomisenlahjat itseni käyttöön. Käytössäni ovat voimat jotka mahdollistavat radikaalin uudestisyntymisen.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...