Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.10.2010

Mayat viikolle 42

Päivä 193    ma  18.10  Punainen Spektraali Taivaanvaeltaja
Spektraali yhdestoista sointu toimii voimakkaasti hajottaen ja haastaa irrottautumaan kaikesta mikä on estynyttä. Taivaanvaeltajan energia kuvastaa tunnekokemuksia ja iätöntä viisautta, suvaitsevaisuutta ja avarakatseisuutta. Teen irtioton ja vapautan tukahtuneet vanhat tunteet, mielen kalterit ja kangistuneet ennakkoasenteet voidakseni edetä vapaana.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo sisäinen rauha. Luomisentyökaluina ovat diplomaattisuus ja taito tehdä unelmista totta.
Mikä on ikiaikainen perintöoikeuteni ihmisenä? Rajutkin tunneryöpyt ovat tulleet näyttämään missä olen unohtanut voimani ja jäänyt vanhojen pettymysten tuottamaan vankilaan, uskaltamatta tehdä niitä valintoja jotka vievät toiveiden todellisen täyttymyksen äärelle. Nyt on aika vapautua ennakkoluuloista, älyn luomista asenteista ja moraalikäsityksistä. Vapautuneesti liikun kaikissa maailmoissa luottaen elämänkokemukseeni ja sieluni viisaaseen ohjaukseen.


Päivä 194    ti  19.10  Valkoinen Kristallinen Taikuri
Kristallinen kahdestoista sointu vie yhteisöllisen tekemisen äärelle, jakamiseen ja vuorovaikutukseen. Taikuri saattelee kääntymään sisäänpäin ja itseen, antautumaan oman jumalaisen tiedon kuunteluun. Sieluni ääni kuuluu selkeänä kun hiljennyn omaan tilaan ja rauhaan. Tämän viisauden voin jakaa yhteisesti ja yhteiseksi hyväksi, tuntien itseluottamusta.
Oppaana on ykseydenlaki. Tasapainoa tuo vapaana virtaava energia. Luomisen työkaluina ovat aistien kautta välittyvä tieto ja elämän voima.
Kosmoksen korkein viisaus virtaa aistien kautta ja intuition välittämän käyttööni. Sisäinen maailmani on täynnä rikkauksia joista tulen nyt tietoiseksi. Itseeni luottaen rohkaistun tuomaan oivallukseni ja älykkäät ratkaisut jaettavaksi ja yhteiseen käyttöön. Herään huomaamaan kuinka helposti telepatia toimii kristallisen verkon kautta ja kaukanakin olevien ihmisten kanssa.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 195    ke 20.10  Sininen Kosminen Kotka
Kosminen kolmastoista pyhä sointu värähtelee taajuudella joka saattelee antautumaan läsnäoloon ja rauhaan. Kotka on kauas katsova visualisti jonka laatu vie tarkkailemaan asioita uudesta perspektiivistä. On suotuisaa ottaa tilaa ja etäisyyttäkin asioihin nähdäkseen kokonaisuuden, näin voi ymmärtää miten toimia yksityiskohdissa.
Oppaana on uudistumisen taito. Tasapainoa tuo diplomatia. Luomisen työkaluina ovat elämänvoima ja herkät aistit.
Hiljaisuudessani annan mielikuvitukselle siivet ja vapauden lentää kohti ennen kokemattomia unelmia ja niiden toteutumista. Avaudun sisäiseen olemiseen jonka läsnäolossa voin uudistua ja virkistyä. Päämääräni näkyvät entistä selkeämmin mielikuvissa ja tiedän kuinka tulee ottaa seuraava askel, keskittyneenä olennaiseen.


Päivä 196    to  21.10  Keltainen Magneettinen Soturi
Magneettinen ensimmäinen sointu aloittaa uuden 13 päivää kestävän aaltojakson. On aika asettaa päämäärä ja sitoutua siihen. Soturi tuo jaksolle laadun joka edustaa rohkeutta, tietoisuutta ja karismaattista valovoimaa. Päämääräni on löytää supertietoisuus, rohkeus puolustaa henkisiä arvojani ja kyky tuoda näkemykseni esiin itsekunnioituksella.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo sensuelli aistiherkkyys. Luomisen voimina ovat intuitiivinen tieto ja tasaveroisuus.
Aito rohkeus suojelee sitä mikä on herkkää ja haavoittuvaista. Aito tietoisuus on ymmärrystä siitä että olemme kaikki yhtä ja jokainen tekoni heijastuu minusta ympärilleni. Valovoima ja kunnioitus saa alkunsa siitä että pysyy sanojensa takana ja on vilpittömän rohkeasti oma itsensä. Sensuellien tunteiden vapaa ilmaisu läheisilleen vaatii toisinaan suurempaa rohkeutta kuin suuren sotajoukon kohtaaminen.


www.paivikaskimaki.com
Päivä 197    pe  22.10  Punainen Lunaarinen Maa
Lunaarinen toinen sointu värähtelee taajuudella joka saattaa valintojen ja vastakkainasettelun äärelle. Maa edustaa oivallusta ja luonnollista ohjautumista oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Sisäinen intuitiivinen tieto on voimakkaasti ohjaamassa juuri sinne missä nyt on löydettävissä sen mitä etsii.
Oppaana ovat herkistyneet tunteet. Tasapainoa tuo taito kehittyä yhä elinvoimaisemmaksi. Luomisen voimina ovat impulsiivisuus ja kyky saattaa asiat suotuisaan päätökseen.
Synkronismin lainalaisuuden myötä ohjaudun valintojen tai haasteiden äärelle. On aika tehdä tietoisia mutta intuitiivisia ratkaisuja ja valita itselleen parasta. Toiset ovet avautuvat ja toiset sulkeutuvat. Löydän itseni paikasta jonne en ollut suunnitellut meneväni. Kaikki tämä on tullut luonnollisella tavalla nostamaan esiin tunteiden skaalan  ja ne tapahtumat jotka opastavat ratkaisevien valintojen tekemisessä.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 198    la  23.10  Valkoinen Sähköinen Peili
Sähköinen kolmas sointu tuo energiaan vipinää ja liikettä. On aika aktivoitua ja tunnistaa luovuus ja sen suomat yllättävät ratkaisut. Peili tuo liikkeeseen suunnan joka hakee selkeyttä, mielenrauhaa ja rehellisyyttä. Peili edustaa myös kehitystä ja askelin tapahtuvaa uudistumista omassa kehityksessä. Millaisia luovia askelia keksin ottaa elämäni polulla tänään?
Oppaana on kyky toimia hetkessä, impulsiivisesti eläen. Tasapainoa tuo luottamus sisäiseen intuition tietoon. Luomisenvoimina ovat uuden synnyttäminen ja sisäinen rauha.
Kirkkaassa mielessä virtaa hengen tieto heijastellen korkeinta viisautta. Tietoisessa mielenrauhassa löydän puhtaan yhteyden luovuuteni lähteelle ja sen kekseliäisiin ratkaisuihin. Innoitun hetken hurmasta ja antaudun ideoimaan ennennäkemättömiä ratkaisuja, myös niihin pulmiin joita luulin voivan olla mahdoton ratkoa. Jos ennen en tiennyt, Nyt tiedän!
www.paivikaskimaki.com
Päivä 199    su  24.10  Sininen Itsevallitseva Myrsky
Muotoilun neljäs sointu hakee rajoja ja rakennetta. Myrsky on myös muotoon suuntautunut laatu joka vie intensiivisen ja konkreettisen uudistumisen äärelle. Ilmassa on suuren latauksen tuntua kun energia ravisuttelee vanhoja asenteita, rakenteita ja loppuun käytettyjä rooleja. Missä muodossa voin syntyä uudeksi ja kuinka rohkeana antaudun tähän muodonmuutos leikkiin?
Oppaana on kyky katsoa asioita laajemmasta perspektiivistä. Tasapainoa tuo kyky elää hetkessä impulsiivisesti. Luomisenvoimina ovat korkeat sisäiset arvot ja tunteiden herkkyys.
Nyt on mahdollisuus laittaa vaikka koko elämä uusiksi tietoisesti ja äärettömiin visioihinsa luottaen. Vain mielikuvitukseni on rajana, kyse on siitä kuinka rohkeasti annan itselleni luvan vastaanottaa uutta ja uusiutua sen myötä. Käytän hyväkseni taitoa keskittyä olennaiseen ja paneudun niihin rajoitteisiin jotka on aika purkaa.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...