Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.10.2010

Paine hellittää hetkeksi + Maya tekstit

Lämpimät kiitokset kaikille Hengen ja Tiedon messuilla poikenneille Astron ystäville arvokkaasta ja pääosin positiivisesta palautteesta. Luokassamme oli mukava kuhina molempina päivinä niin astrotiskillä, tarot- ja astrotulkkien asiakkaina, parantajamme Jyrin käsittelyssä ja tietysti Aloevera pöytämme ympärillä.

Aloevera juomien suosio on kasvanut huimasti aikaisemmista vuosista ja siksi mainostan Foreverin Aloevera osastoa Kaubeus- ja Terveys messuilla Helsingin messukeskuksessa 15-17.10.2010 osastolla 6 n 12. Tarjoamme siellä hartiahierontaa, tuotteiden testausta ja maistamista sekä esittelemme mahdollisuutta ryhtyä jälleenmyyjäksi. Sama meininki on myös Oulun Inspis messuilla. TERVETULOA!

TÄLLÄ VIIKOLLA on astrotaivaalla suhteellisen hiljaista, mutta juurikin viikonloppuna vaikuttaa Merkuriuksen ja Auringon kolmio Neptunukselle ja Chironille, joten terveysasiat ja henkinen kehitys ovat positiivisesti esillä. Nyt kannattaa hoitaa kuntoon kaikkia mahdollisia rästejä, kun uudistamisen paine hiukan hellittää ja jättää tilaa selkiinnyttävälle työskentelylle.

Omalla kartallani Uranus jatkaa neliössä keskitaivaalle ja elämän selkiintymisestä ei ehdi edes haaveilla. Vauhtia siis riittää ja asiat voi ottaa vastaan sellaisina kuin ne ovat tullakseen. Tunnelma varmaan heijastuu tällä sivustolla erilaisina sekaannuksina, mutta niistä ei kannata lähettää kovin kriittistä palautetta. Täälläkin päässä on vain ihminen. Loistavaa viikkoa kaikille.

VIIKON MAYAT / www.paivikaskimaki.com

Päivä 186    ma 11.10  Valkoinen Itsevallitseva Maailmojen sillanrakentaja
Itsevallitseva neljäs sointu vie tekemiset suuntaan jossa haetaan muotoa ja konkreettisia puitteita, rajoja ja rakenteita. Sillanrakentaja edustaa tasa-arvoon ja samanarvoisuuteen perustuvaa ykseyden laatua. Nyt on aika tunnistaa ne elämän peruspilarit joiden varaan voin rakentaa tulevaisuuteni ja joissa toteutuu ykseydenlaki.
Oppaana on kyky elää hetkessä. Tasapainoa tuo taito visioida omat päämäärät. Luomisentyökaluina ovat avarakatseisuus ja rohkeus.
Diplomaattisesti tuon esiin itsemääräämisoikeuteni. Intuitiooni luottaen määrittelen omat tulevaisuuden visiot. Spontaanisti ja luovasti jaan visioni ja kohtaan samankaltaisuutta. Yhdistämme näkemykset ja luomme uudenlaisia verkostoja joissa jokainen voi seurata omaa kutsumustaan. Itsenäisessä mutta yhteistyöhön perustuvassa rakenteessa toteutuu ykseydenlaki, jokainen on tasaveroinen ja yksilönä kunnioitettu. Yksilön visiot yhtyvät yhteiseen päämäärään.


Päivä 187    ti  12.10  Sininen Yliääni Käsi
Yliääni sointu haastaa tunnistamaan omat voimat, osaamisen ja resurssit. Käsi edustaa vapaana virtaavaa energiaa, parantavaa kosketusta ja kykyä saattaa asiat loppuun. Kokoan rohkeuteni ja päästän irti siitä mikä tahtoo mennä. Yhtä rohkeasti pidän kiinni siitä minkä koen itselleni tärkeäksi. Vapaa, itsenäinen minuus syntyy uudistuneessa loistossa.
Oppaana on visionvoima. Tasapainoa tuo itseluottamus. Luomisentyökaluina ovat vapaa tahto ja kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Tulen tietoiseksi niistä taidoista joissa olen huikean hyvä ja hyväksyn sen mikä minussa ei ole vielä valmista. Tunnistan voiman ja osaamisen keskukseni. Itsetuntoisesti saatan loppuun keskeneräiset projektit ennen kuin alan viritellä uusia ideoita ja visioita. Luottavaisesti antaudun vastaanottamaan läheisyyttä ja vastavuoroisesti kierrätän omaa huolenpitoa läheisilleni.

www.paivikaskimaki.com
Päivä 188    ke  13.10  Keltainen Rytminen Tähti
Rytminen kuudes sointu on organisoiva ja tasapainoa hakeva laatu joka rytmittää kaiken tekemisen luonnolliseen synkronismiin. Tähti on liikkeeseen vievä ja myös tasapainoa hakeva harmoninen laatu. Tähtitarhojen korkeaviritteinen sointi virtaa sieluuni. Tahdistun kosmoksen rytmiin ja löydän saman rytmin maallisen arjen keskellä ohjaamassa onnellisuuteen. Valppaana huomaan tämän ohjauksen kaiken arkisen aherruksen keskellä.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo avarakatseisuus. Luomisentyökaluina ovat elämänilo ja mielen selkeys.
Tietoisesti ja omista lähtökohdistani käsin järjestän elämän elementit niin että voin kokea rauhaa, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Elän kuten opetan, omalla esimerkilläni olen valaisemassa tietä myös muille. Järjestän ympärilleni ihmisiä ja asioita jotka tuovat eleganssia ja kauneutta, elämän nautintoja.


Päivä 189    to  14.10  Punainen Resonoiva Kuu

Resonoiva seitsemäs sointu vie inspiraation äärelle ja toimii myös vedenjakajana vanhan ja uuden välillä. Kuu edustaa kaikkinaisia tunteita ja niiden kautta heräävää solumuistia. Nyt esiin nousevat tunteet ovat voimallisia opastajia löytääkseni jumaluuteni lähteelle ja sen tietoiseen käyttöön.
Oppaana on uudensyntymä. Tasapainoa tuo vapaus. Luomisen työkaluina ovat sydämen äänen kuuntelu ja uudeksi syntymän voima.
Tunteet nousevat esiin ja virkistävät muistia, herkistävät alitajunnan tiedolle. Mikä uusi asti tai ”yliluonnollinen” taito on nyt kehittymässä ja kuinka se henkilökohtaisena kanavana minussa toimii? Virittäydyn herkälle intuition taajuudelle ja annan tunteideni viedä minut avautuvan tiedonkanavan äärelle. Kanavoin sielunviisautta käyttööni.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä 190    pe  15.10  Valkoinen Galaktinen Koira
Galaktinen kahdeksas sointu toimii kannustaen ja eheyttäen. Koira edustaa sydämen ääneen syventymistä ja oman kutsumuksen seuraamista, itselleen uskollisena pysyen. Löydän mielen ja sielunrauhan sillä tekemisellä joka tyydyttää ensisijaisesti minua. Tästä omasta eheästä keskuksesta käsin voin olla kannustamassa myös muita entistä parempiin saavutuksiin.
Oppaana on itsetuntemus. Tasapainoa tuo elämänilo. Luomisentyökaluina ovat herkät tunteet ja korkea, sisäinen arvomaailma.
Kuuntelen sydämeni ohjausta ja seuraan intuition virtaa, etenen itseluottamusta ilmentäen kohti unelmien päämääriä. Uskollisuus itseä ja omia arvoja kohtaan palkitsee tuoden omanarvon tunteen ja ilon elämääni.


Päivä 191    la  16.10  Sininen Solaarinen Apina
Solaarinen yhdeksäs sointu tahdittaa liikkeeseen ja dynaamiseen toteutuksen. Apina ilmentää sisäistä lasta, leikkiä ja huumoria. Yllätykset ja vilkas sosiaalinen kanssakäyminen virkistävät muistamaan miten ilo on elämän aineksista tärkein.
Oppaana on vapaana virtaava energia. Tasapainoa tuo sydämellisyys. Luomisentyökaluina ovat kyky nauttia pienistä arkisista asioista ja taito antaa itselleen parasta hoivaa.
Muistan miten lapsena osasin leikkiä ja ottaa asiat keveän iloisesti, yksi hetki kerrallaan, luottaen että elämä kantaa. Millainen lapsi minussa asuu tänään? Osaanko vielä leikkiä ja heittäytyä luottavaisena elämän peliin mukaan? Toteutan aikomukset ja ryhdyn toimeen. Pois ryppyotsainen järkeily ja tilalle kevyt, leikkisä asenne. Ilolla ja huumorilla ratkon sekavatkin tilanteet.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.comPäivä 192     su  17.10  Keltainen Planetaarinen Ihminen
Planetaarinen, kymmes sointu nostaa tietoisuuteen ja selkeästi esiin kaiken mikä on ajankohtaista ja valmista. Ihminen on avoimmuttaa ja suvaisevaisuutta ilmentävä laatu. Voimallisen latauksen taustalla on ihmisyyden alkuperäinen teema, Vapaus.
Oppaana ovat korkeat sisäiset arvot. Tasapainoa tuo tunnetaito. Luomisentyökaluina ovat vapaana virtaava energia ja itsen ilmaisun vapaus.
Asiat ja tapahtumat nousevat esiin voidakseni nähdä kaikki ne sidokset jotka vielä pitävät kiinni ja estävät olemasta todella vapaa. Millaista rohkeutta nyt vaaditaankaan että voi tarttua härkää sarvista ja tehdä sen mitä on tehtävä? Tinkimättä enää piiruakaan omista arvoistani katson elämääni ilman suodattimia. Ilmaisen tuntemukseni ja vapaan tahdon valinnat selkeästi ja avoimesti. Olen aidosti oma itseni.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...