Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.10.2010

Tällä viikolla riittää painetta + Maya-tekstit

Uranus ja Jupiter jylläävät minun karttani keskipisteen kimpussa sellaisella voimalla, etteivät ajatukset pysy perässä millään ilveellä. Onneksi tiedän tilanteen voin olla itselleni armollinen, vaikka muut eivät siihen pystyisikään. Sekaannuksia ja eriasteisia pettymyksiä mahtuu varmasti moneen elämään lokakuun aikana, eikä asiaa voi tässä vaiheessa auttaa millään poppakonstilla. Nyt on uskallettava ottaa vastaan hiukan kovempaa ojennusta ja nöyrryttävä ottamaan siitä opikseen.

Koulutus on tosiaan rankkaa vähän kaikkialla ja voimat vähissä itse kullakin. Entistä tärkeämpää on pitää huolta omasta jaksamisesta niin henkisellä kuin fyysisellä puolella. Ahdistuksen käydessä kovemmaksi, on ainoa keino mennä lepäämään tai yksinkertaisesti nukkua enemmän kuin tavallisesti.

Tämä ei ole mitään pahaa tarkoittavaa ennustelua, vaikka siitä saankin varmasti jälleen palautetta. Ideana on oivaltaa ajan erilaiset laadut ja sitten löytää oikea asenne tilanteesta selviämiseen mahdollisimman tyylikkäästi ja vähillä vaurioilla. Oikea positiivinen asenne auttaa itseasiassa kääntämään nämä haasteet menestystekijöiksi omassa elämässä.


Lisää opastusta löytyy tämän viikon Maya-teksteistä.

Päivä 179    ma  4.10  Sininen Planetaarinen Myrsky
Planetaarinen kymmenes sointu nostaa esiin ja tarjoilee sen mikä on tullut valmiiksi tai mistä nyt on aika tulla tietoiseksi. Myrsky on intensiivisesti toimiva, uudistava voima jonka muutosenergiassa asiat näyttäytyvät hyvinkin ennen kokemattomassa muodossa.
Oppaana on loppuunsaattamisen voima. Tasapainoa tuo kyky elää spontaanisti hetkessä. Luomisen työkaluina ovat pyyteettömyys ja tunneherkkyys.
Tunnistan itsessäni tapahtuneen muutoksen ja sen aikaansaaman eheytymisen. Ilmaisen ja ilmennän uudistunutta itseäni luovasti ja spontaanisti. Tulen tietoiseksi niistä asioista elämässäni jotka odottavat loppuunsaattamista, uusi minuus voi näyttäytyä nyt kaikessa kauneudessaan.


Päivä 180    ti  5.10  Keltainen Spektraali Aurinko
Spektraali yhdestoista sointu toimii purkaen ja hajottaen, vapauttaen kaikesta mikä on esteenä. Aurinko nostaa esiin ihanteet ja sisäiset korkeat arvot, pyyteettömän rakkauden voiman. Hajotan tummat pilvet elämäni taivalla voidakseni loistaa!
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo uuden syntymä. Luomisen työkaluina ovat itseluomisen voima ja uskollisuus sydämen äänelle.
Vapautan itseni kaikesta siitä mikä estää minua seuraamasta sydämeni kutsumusta, omaa tietäni. Irrottaudun asioista ja ihmisistä jotka vievät pois omien ihanteiden ja korkeiden arvojen ääreltä. Käytän valovoimaani itseni kasvuun en toisten manipulointiin.

www.paivikaskimaki.com


Päivä 181    ke  6.10  Punainen Kristallinen Lohikäärme

Kristallinen kahdestoista sointu vie ykseyteen ja tasaveroiseen kanssakäymiseen. Lohikäärme on lempeä ja vaaliva elämän alkuvoima, luomisen kohtu jossa uusi voi saada alkunsa ja tulla rakkaudella ravituksi. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ja kun onnensa voi jakaa toisten kanssa.
Oppaana on elämän kokemus. Tasapainoa tuo kaiken ylittävä rakkaus. Luomisen työkaluina ovat rehellisyys itseä kohtaan ja huumorintaju.
Tunteella ja viisaudella antaudun yhteistyöhön. Ideat ja keksinnöt voivat saada alkunsa hyödyttäen niin minua kuin yhteisöäni. Yhdessä voimme kasvaa ja uudestisyntyä. Yhteinen ilo on moninkertainen ilo.


Päivä 182    to  7.10  Valkoinen Kosminen Tuuli
Kosminen kolmastoista sointu on laatu jossa tekeminen on rauhallisen läsnä olevaa. Tuuli edustaa kommunikointia ja spontaania kykyä elää hetkessä. Se edustaa myös luovuutta ja taiteellisuutta. Sisäisen rauhan tilassa kypsyneet luovat ratkaisut voidaan nyt ilmaista kypsällä ja kaikkia osapuolia kehittävällä tavalla.
Oppaana on diplomaattisuus. Tasapainoa tuo uudistumisen voima. Luomisen työkaluina ovat oivallus oikeasta paikasta oikeaan aikaan sekä ilmaisun vapaus.
Olen seurannut kutsumustani ja sielussani ovat hedelmät kypsyneet rakkauteni auringossa. Nyt tuon sisäiset rikkauteni yhteisesti jaettavaksi kypsällä tavalla ja innovatiivisesti höystettynä. Harkitusti ja juuri oikeaan aikaan osaan ilmaista mielipiteeni myös haasteellisissa tilanteissa. Sydämen kyllyydestä suu puhuu!

www.paivikaskimaki.com



Päivä 183    pe  8.10  Sininen Magneettinen Yö

Magneettinen ensimmäinen sointu aloittaa uuden aaltojakson. On uuden 13 päivän syklin alku jossa sitoudutaan uuteen ja asetetaan päämäärää, vetäen samalla tapahtumia puoleensa magneetin tavoin. Yön energiassa suuntaus on intuitiiviseen tietämykseen ja unenomaiseen näkemiseen.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo mielen selkeys. Luomisen työkaluina ovat rohkeus itseilmaisuun ja äärettömät mahdollisuudet.
Päämääräni on löytää sisäinen intuition yhteys, unelmieni äärettömät mahdollisuudet. On aika tarkistaa oma toivomuslista ja sitoutua toteuttamaan unelmat todeksi. Todellisuus saa alkunsa unenomaisista visioista ja mielikuvien läikähtelystä. Unelmoinnin taito on kenties kaikkein arvokkain lahjamme. Sen minkä voi unelmoida ja mielikuvissa nähdä, se voi tulla todeksi. Kiinnitän huomiota uniin ja siihen millaisia tapahtumia vedän nyt puoleeni.


Päivä 184    la  9.10  Keltainen Lunaarinen Siemen
Lunaarinen toinen sointu haastaa tekemään valintoja ja punnitsemaan eri vaihtoehtojen toimivuutta. Siemenen laatu kuvastaa elinvoimaa ja esille pyrkivää uutta, luonnollisen kasvun suuntaa. Kuinka tulee valita että intuitio voi ohjata sellaisille elämän alueille jossa voin kukoistaa ja saada unelmat konkreettisesti näkyviksi?
Oppaan on rohkeus tehdä itsenäisiä, tietoisia valintoja. Tasapainoa tuo oivallus oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Luomisen työkaluina ovat mielikuvitus ja itseluottamus.
Millaiset tunnetilat ohjaavat minua elämäni valinnoissa, pelko epäonnistumisesta vai innostus uusista mahdollisuuksista? Rohkeasti teen valintani niin pienissä kuin suurissa asioissa intuitioon ja sisäiseen tietooni luottaen. Minun on saatava edetä vapaasti sinne minne koen itseni kuuluvan.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
 www.paivikaskimaki.com

Päivä 185    su  10.10  Punainen Sähköinen Käärme
Sähköinen kolmas sointu sekoittaa elämän virtausta ja pyrkii löytämään sen mikä on ollut kadoksissa, yllätyksenkin kautta. Käärme virittelee tunnelmat herkän aistillisiksi ja alitajuisen tunteellisiksi. Pääosassa on vaistojen kautta välittyvä alkukantainen, määrittelemätön virtaus. Herään tuntemaan koko keholla, sielulla ja sydämellä.
Oppaana on solumuisti. Tasapainoa tuo tietoisuus. Luomisen työkaluina ovat mietiskely ja mielikuvitus.
Yllätysten ja säpsähdyksenkin keskellä löydän tunnetiloja jotka ovat tulleet palvelemaan minua. Sielunsyvyyksistä nousevat syvät tunteet jotka ohjailevat löytämään kundaliini energian, elämää ylläpitävän voiman. Kuinka syvälle seksuaalisuuteen liittyvät tabut ovat juurtuneet ja kuinka rohkeasti voin ne purkaa? Alkukantaiset vietit ottavat mukaansa tunteiden puutarhaan. Antaudun aistien nautinnoille.
www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...