Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.9.2010

Astrologin neliöenergiat + Maya tekstit

Astrologin kartalla jyllää tällä hetkellä Jupiterin ja Uranuksen neliö keskitaivaalle eli uran ja ammatin akselille ja siltä se tosiaan tuntuu. Olo on kuin tärinäjyrällä, vaikka kaikki on ihan hyvin. Vuosi Elämääsi tulkinta tosiaan auttaa ymmärtämään tätä sekavaa olotilaa ja itse asiassa auttaa käyttämään sitä hyväkseni monessakin asiassa.

Laitan Uranuksen tulkinnan tähän jatkoksi, niin voit kuulostella, miltä astrologin maailma nyt näyttää. Huh huh!

URANUS NELIÖ KESKITAIVAS
Tämä on Uranus kierroksella viimeinen mahdollisuus saavuttaa sellainen asema tai ammatti, joka on juuri sinun kyvyillesi ja valmiuksillesi räätälöity. Aiemmista edesottamuksistasi riippuen olet tämän vaiheen alkaessa lähellä tai kaukana sitä paikkaa, joka sinulle kosmisessa kokonaisuudessa kuuluu. Mitä kauempana olet, sitä suurempia korjauksia nykyisiin tehtäviisi vaaditaan, eikä sinulla ole tässä oikeudenjaossa edes puheoikeutta. Ne vastuut ja velvoitteet, jotka eivät sovellu sinulle ja jotka vahingoittavat ainutlaatuisen persoonallisuutesi toteuttamista, tulevat nyt poistumaan elämästäsi sitä suuremmalla rytinällä, mitä enemmän niitä on. Jäljelle jää vain se, mikä on todella sinua lähellä ja minkä tekemisestä voit sydämestäsi nauttia. Sinun valintaasi jää vain tapahtumien hyväksyminen elämääsi ja asemaasi parantavina tai taisteleminen muutoksia vastaan. Taistelemalla varmistat itsellesi varsin pienet eväät tuleville vuosille. Suhtautuessasi katastrofeihin tietoisella ymmärryksellä saat transiitin mentyä ohitse ruhtinaallisesti enemmän, kuin mitä joudut nyt menettämään. Toivotan onnea valinnallesi.
Samanaikainen avautuva neliö keskiyölle varmistaa, ettet selviä tästä ajasta liian helpolla. Nyt menevät rytinällä pieleen sellaiset kotiin liittyvät suunnitelmat, joita olet toteuttanut muiden vaatimuksesta vastoin omia persoonallisia tarpeitasi. Voit pelastaa todella paljon tiedostamalla, että hankaluudet ovat merkki väärästä suunnasta, josta tulisi luopua hyvän sään aikana. Silti tämä transiitti jättää kuitenkin tien vapaaksi molempiin suuntiin. Voit jatkaa hankaliksi käyneiden asioiden rakentamista nyt raunioituville perustuksille, mutta valmista siitä ei koskaan tule. Paremman tulevaisuuden kaikille varmistat huomioimalla, missä annat perheen rajoittaa elämääsi, ja luopumalla sitten sellaisista sitoumuksista vastaväitteistä välittämättä.

Sitten lopuksi vielä viisaat Maya-tekstit  www.paivikaskimaki.com

Päivä 172    ma  27.9  Keltainen Sähköinen Ihminen
Sähköinen sointu yllättää pistäen suunnitelmat uusiksi ja sekoittaa energiaa. Se aktivoi löytämään luovuuden ja unohtuneen potentiaalin. Ihminen edustaa laatua jossa on tarve rohkeasti ilmentää omaa vapaata tahtoa ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Vapaudessa kasvaa voimakkain luovuuden kukkanen.
Oppaana on rohkeus. Tasapainoa tuo tunneälykkyys. Luomisen työkaluina ovat vapaana kiertävä energia sekä kyky elää nyt-hetkessä.
Rohkeana tuon esiin näkemykseni ja oman vapaantahdon voiman. Hetkessä eläen puhun ja toimin niin että tulen selkeästi ymmärretyksi ja kuulluksi. Millaisia yllättäviä tapoja voinkaan keksiä että pääsen ilmentämään itseäni vapaasti? Vapautan itseni ennakkoluuloista ja vanhoista asenteista.


Päivä 173    ti  28.9  Punainen Itsevallitseva Taivaanvaeltaja
Itsevallitseva sointu vie rajojen tai rajattomuuden äärelle. Taivaanvaeltaja edustaa tunnekokemuksia ja avaruuden ääretöntä viisautta. Yhdessä nämä laadut kehottavat tutkimaan sitä olenko kangistunut tabujen ja uskomusten vankilaan tai olenko vapaa liikkumaan sielunviisauden ohjauksessa maailman ääriin.
Oppaana on tunne. Tasapainoa tuo itsen rakastamisen taito. Luomisentyökaluina ovat diplomaattisuus ja intuitiivinen tietämys.
Aiemmat pettymykset tai ulkoa tulevat määräykset saattavat rajoittaa etenemistäni siihen suuntaan johon kuitenkin sydämeni opastaa menemään. Nyt on hyvä hetki tarkistaa vieläkö joku vanha asenne tai pelko pidättelee luomisvoimaani. Valppaana ja viisaudella seuraan tunteiden opastusta ja itsessäni heräävää muistia.  Löydän ne raamit joissa saan jakaa elämänkokemustani ja olen tasaveroisesti kunnioitettu.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä 174    ke  29.9  Valkoinen Yliääni Taikuri

Yliääni sointu haastaa tunnistamaan oman voiman lähteen. Taikuri vie sisäiseen itsetutkisteluun ja itseluottamukseen. Mistä on minun voimani tehty, mistä koostuu luottamus omaan sisäiseen tietoon?
Oppaana on itseilmaisun luovuus. Tasapainoa tuo vapaana virtaava energia. Luomisentyökaluina ovat kundalinin voima ja luonnollinen itsen hyväksyntä.
Kun tunnen itseni ja sen missä olen hyvä ja missä taas heikompi, voin tietoisesti toimia itseluottamusta pursuten. Sisäisessä tunneturvan tilassa vaalin sitä, mikä on vielä herkkänä versona. Se mikä minussa on voimallista, sen näytän ja tuon esiin luonnollisesti ja itsetuntoisesti.


Päivä 175    to  30.9  Sininen Rytminen Kotka
Rytminen sointu auttaa järjestelyissä ja organisoinnissa. Kotkan visioinnin taito ja kyky nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä ovat tuomassa uutta näkökulmaa. On suotuisaa järjestellä asiat niin että ideat ja tulevaisuuden suunnitelmat saavat mahdollisuuden tulla konkreettisiksi.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo verkostoituminen. Luomisen työkaluina ovat tarve kasvaa ja kundalini energia.
Visoin helposti sen mitä haluan tulevaisuudessani tapahtuvan. Idearikkaus ja kyky käyttää mielikuvitusta ovat tärkeä luomisen väline. Se mitä nyt kehittelen sielun silmin, se voi tulla todeksi. Keksityn olennaiseen ja vapaudun turhista ennakkoluuloista. Mikään ei ole mahdotonta. Järjestykööt asiat niin että unelmat ja ideat saavat valmiin muodon. Keskityn vain lopputuloksen visualisointiin.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com
Päivä 176    pe  1.10  Keltainen Resonoiva Soturi
Resonoiva seitsemäs sointu virittää taajuudelle ja innostuksen jännitteeseen. Soturi tuo laadullaan mukaan hengen ja tietoisuuden. Karismaattisuus ja oman valovoiman näyttäminen ilmentävät myös Soturia. Virittäydyn sisäisen kanavan taajuudelle, rohkeasti luotan intuitioon!
Oppaana on harmonia. Tasapainoa tuo kundalini energia. Luomisen työkaluina ovat intuitio ja diplomaattisuus.
Käytän rohkeuteni siihen että tuon esiin herkän puoleni ja näytän tunteeni aidolla tavalla. Virittäydyn kanavaksi sielunviisaudelleni. Tietoinen virtaus kulkee kauttani, kundalini lävistää minut ja eheyttää olemukseni puhtaaksi hengen voimaksi.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

Päivä 177    la  2.10  Punainen Galaktinen Maa
Galaktinen kahdeksas sointu saattelee harmonian ja eheyden virtaukseen. Maa vie pohdiskeluun ja sisäiseen oivaltamiseen. Kuin luonnostaan asiat ja tapahtumat näyttäytyvät nyt niin että voin löytää kokonaisvaltaisen tasapainon kokemuksen itsessäni.
Oppaana on alkukantainen uuden syntymä. Tasapainoa tuo luonnollinen sisäinen kasvu. Luomisen työkaluina on kyky elää hetkessä ja luottamus läheisyyteen.
Luotan sisäisen navigaattorin ohjaukseen ja siihen että kaikki mitä nyt tapahtuu, luonnollisessa synkronismin virtauksessa, on minulle parhaaksi. Mistä itseni löydänkään, siellä voi syntyä sisäisen harmonian tasapaino ja täydellinen rauhan maa.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 178    su  3.10  Valkoinen Solaarinen Peili

Solaarinen yhdeksäs sointu on tekemisen ja toteutuksen taajuus. Peilin energia vie totuuden, selkeyden ja rehellisyyden äärelle. Toimin tuoden esiin rehelliset mielipiteeni ja sydämen kutsumuksen. Toteutan sen minkä näen kirkkaana sielun kuvagalleriassa.
Oppaana on itseluottamus. Tasapainoa tuo intuitio. Luomisentyökaluina ovat uuden synnyttäminen ja sisäinen harmonian tila.
Nyt menen ja teen sen minkä oikeaksi ja oikeudenmukaiseksi tiedän. Voin luottaa vain sisälläni kumpuavaan tietoon ja intuitioon. Mielen selkeys ja rehellisyys itseäni kohtaan ovat tärkeimmät voimavarani ja niiden ohjeistuksessa teen yksiselitteisiä, määrätietoisia, oman näköisiä ratkaisuja.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...