Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.9.2010

Rajua uudistumista ja Maya-tekstit

Syyskuu etenee sateisella tempolla Jupiterin ja Uranuksen tehdessä yhtymää keskenään. Maailmalta saattaa hyvinkin kantautua useita positiivisia uutisia uusista keksinnöistä tai sitten muuten vaan hienoista löydöistä, mutta paljon tärkeämpää on osata käyttää tämä aika hyväksi henkilökohtaisessa elämässä. Omalla kartallani tämä yhtymä tekee niin rankkoja neliöitä nousumerkille ja keskitaivaalle, että sietää olla todella tarkkana kaikkien uraan ja ammattiin liittyvien ratkaisujen kanssa. Pohjimmiltaan tämä on tietysti suurten mahdollisuuksien aikaa, kunhan pitää pään kylmänä, eikä hötkyile. Se oikea juttu loksahtaa sitten kanssa niin selvästi, ettei siitä voi erehtyä. Mielenkiintoista katsoa, mitä tapahtuu tällä viikolla omassa elämässä ja maailmalla. Tässä sitten jatkona Maya-tulkintaa   www.paivikaskimaki.com


Päivä 165    ma  20.9  Punainen Solaarinen Käärme

Solaarinen sointu aktivoi toimintaan ja tekemiseen. Käärme energiallaan saattelee itsen syvyyksiin. Toiminnan taustalla on mahdollisuus löytää uudistuminen, kuin käärme joka luo säännöllisesti nahkansa. Dynaamisenkin tekemisen lähtökohtana on edetä luottaen alitajunnan viesteihin.
Oppaana on luottamus. Tasapainoa tuo rohkeus purkaa tunnepanssarit. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja kyky visioida uutta.
Kuin käärme luonnossa joka etenee luottaen vaistojen ja aistien kautta tulevaan tietoon, suunnistan vaistonvaraisesti tunnustellen. Alitajuisen tiedon paikasta kumpuaa tunteita ja määrittelemätöntä tietoa. Antaudun aistien maailmaan, maistan, haistan, kuulen ja koen kosketuksen sensuellin herkkyyden. Mitä uutta voin havaita syntyvän itsessäni kun seuraan viettien ja vaistojen tiellä?
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 166    ti  21.9  Valkoinen Planetaarinen Maailmojen sillanrakentaja
Planetaarinen sointu nostaa esiin asiat jotka on aika kohdata silmästä silmään. Sillanrakentaja edustaa tasa-arvoon perustuvaa toimintaa. Itsetuntoisesti tuon esiin näkemykseni, sisäisen totuuteni, yhdessä jaettavaksi. Tarkoituksena on luoda uuden ajan yhteisöllisyyttä ja saman arvoisuuteen perustuvia ratkaisuja.
Oppaana on empatia. Tasapainoa tuo kyky visioida laajempia kokonaisuuksia. Luomisvoimina ovat elämän kokemus ja karismaattisuus.
Löydän itseni tilanteista joissa sisäinen diplomaattini pääsee tuomaan esiin taitonsa. Ovatko esillä elämän ja kuoleman kysymykset tai täysin vastakkaiset mielipiteet? Sujuvasti yhdistän nyt hyvinkin erilaiset mielipiteet ja saan aikaan kaikille osapuolille soveltuvia tasa-arvoisia ratkaisuja. Millaisia uusia näkökantoja on löydettävä omassa ajattelutavassa että syntyy sopusointua?
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 167    ke  22.9  Sininen Spektraali Käsi
Spektraali sointu haastaa puhdistamaan ja hajottamaan vanhoja ”alttareita”. Käden laatu kehottaa saattamaan asiat harkitusti valmiiksi niin että energia voi kiertää vapaasti. On aika irrottautua asioista, ihmisistä ja asenteista, kaikesta mikä tukkii omaa virtausta. Tarkka erottelukyky on avainasemassa.
Voimani on käytössäni kaksinkertaisena. Tasapainoa tuo itsetuntemus. Luomisen työkaluina ovat vapaa tahto sekä kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Napanuoran katkaiseminen voi tehdä toisinaan kipeää mutta vain tyhjään tilaan ja tyhjiin käsiin voi virrata uutta. Aika on aloittaa ja aika on lopettaa.


Päivä 168    to  23.9  Keltainen Kristallinen Tähti
Universaalin rakkaudenvoima loistaa sydämessäni. Tähden suomassa harmonisessa energiassa koen rauhaa ja tasapainoa. Yhteistyön kristallinen sointu avaa yhteydet, voin vilpittömästi jakaa oman onneni tuttujen ja vieraampienkin kanssa.
Oppaana on pyyteetön rakkaus. Tasapainoa tuo suvaitsevaisuus. Luomisenvoimina ovat elämän ilosta nauttiminen ja mielen rauha.
Luonnostaan ohjaudun kohtaamisiin joissa saan avoimesti hehkuttaa onnellisuuttani. Voin näyttää sisäisen ja ulkoisen kauneuteni ulospäin ja aidosti sanoa että minulla menee hyvin! Annan ja vastaanotan rakkaudellista hyväksyntää. Mikäli en voi antaa valoni loistaa kirkkaana maailmaan niin mikä minussa estää tai pidättelee? Kateellisten nuolet kimpoavat kentästäni kuin vesi hanhen selästä.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 169    pe  24.9  Punainen Kosminen Kuu
Kosminen sointu pysäyttää läsnäoloon ja olemisen tilaan aaltojakson päättyessä. Kuun laatu nostaa esiin tunteiden kirjon, romantiikan ja rakkauden. Antaudun tunteille, antaudun rakkaudelle. Universaalin veden muisti aktivoi tietoa joka on kauan uinunut solujeni tiedostoissa. Nyt muistan kuka olen ja mistä tulen. Muistan sieluntehtäväni Maapallon uudella ajalla.
Oppaana on valppaus. Tasapainoa tuo vapaa tahto. Luomisenvoimina ovat sydämen kutsumus ja taito uusiutua radikaalisti.
Sieluni hiljaisuudessa herään muistamaan ja antaudun luottamaan tunteiden esiin nostamaan tietoon. Elämänkokemukset ovat oppaana miettiessäni seuraavaa siirtoa elämän pelissä. Alitajuisen muistin varassa tiedän kuinka jatkossa tulen toimimaan. Suuntaan sinne missä tunteet virtaavat onnellisen vapaina.


Päivä 170    la  25.9  Valkoinen Magneettinen Koira
Magneettinen sointu aloittaa uuden aaltojakson. On aika sitoutua uuteen sykliin ja tietoiseen päämäärään asettamiseen. Koiran laatu vie kuuntelemaan sydämen kutsumusta ja sisäisen äänen viestiä. Päämääräni on luottaa sydämen ääneen ja pysyä uskollisena omille arvoille.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo iloinen leikkisyys. Luomisen voimina ovat tunneherkkyys ja pyyteetön rakkaus.
Avaan sydämeni, tähtiporttini ja kuulen mystisen kutsun. Puhtaalla sydämen voimalla luon suuntaa ja tekoja joissa näkyy uskollisuus itseäni ja läheisiäni kohtaan. Magneettisesti vedän puoleeni ne ihmiset ja asiat joilla on samankaltainen kutsumus toteuttaa korkeita päämääriä elämässään. Omat tavoitteeni yhtyvät yhteiseksi päämääräksi.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 171     su  26.9  Sininen Lunaarinen Apina

Lunaarinen sointu edustaa tekemistä joissa ollaan valintojen äärellä. Myös vastakkaiset näkemykset ja haasteellisuus ovat soinnu teemoja. Apina leikkisenä ja yllättävänä keppostelijana huiskauttaa tekemiset yllätysten saattelemana iloiseen sekamelskaan.
Oppaana ovat unelmat. Tasapainoa tuo uskollisuus itselle ja lähipiirille. Luomisen työkaluina ovat pioneerihenkisyys ja luottamus elämää ylläpitäviin perusvoimiin.
Vaihtoehtoja ja avautuvia mahdollisuuksia sekä yllättävästi sulkeutuvia ovia siellä missä piti jo olla reitti selvä. Pysyn uskollisena omille päämäärilleni ja valitsen rohkeasti uusia suuntia ja mahdollisuuksia. Asiat saattavat kääntyä ylösalaisin. Mylläkän tarkoitus on nostaa tietoisuuteeni keinoja joiden avulla saan unelmani toteutumaan tavalla josta en ollut osannut edes unelmoida aiemmin.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...