Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.9.2010

Nokian johtajavaihdos merkuriuksen perääntyessä + Mayat

Jos joku saa selville Nokian syntymäajan, niin laittakaa tietoa minulle. Kuten aikaisemmista videopätkistä olette voineet kuulla ja nähdä, niin monet yritykset ovat epäonnistuneet perääntyvän Merkuriuksen aikana tehdyissä ratkaisuissa. Maarit Laurento oli koonnut tästä varsin puhuttelevaa faktaa.

Miten mahtaa siis onnistua Nokian uusi johtaja murtamaan tämän perääntyvän Merkuriuksen taian, jää tietysti nähtäväksi. Mutta silti tämä prosessi antaa jokaisella astrologian harrastajalle mahdollisuuden hankkia kokemuksellista tietoa aiheesta.

Toisaalta muutos toki tapahtui juuri nyt kun paineet muutoksiin ovat kaikkein kovimmat. Siitä pitää nostaa hattua Nokian päättäjille, mutta olisiko ajoitus sittenkin voinut olla hiukan parempi? Toivokaamme, että uusi pomo saa pidettyä Nokian pinnalla tulevien talousmyrskyjen aikana. Mitään massiivista menestystä on turha odottaa tällaisena aikana näinkin vanhalle ja hiukan jo pysähtyneelle pörssiyhtiölle.

Tämän viikon Mayat / www.paivikaskimaki.com

Päivä 158    ma  13.9   Valkoinen Lunaarinen Peili
Lunaarinen sointu haastaa tekemään tietoisia valintoja. Peilin energiassa ollaan rehellisyyden ja selkeyden äärellä. Miten tulee valita että jokainen ratkaisuni peilaa puhtainta minuutta? Pysyn itselleni rehellisenä ja teen valintani sydämeni ääneen luottaen.
Oppaana on sydämen kutsumus. Tasapainoa tuo intuitiivinen tietämys. Luomisen voiman on uuden syntymä ja sisäinen rauha.
Katson itseäni rehellisesti peilistä. Valintojen tienhaarassa tiedän että vain pysymällä uskollisena sisäiselle tiedolleni voin saavuttaa korkeimman tietoisuuden. Toisinaan olen selitellyt asioita pois mielestä tai huijannut itseäni välttyäkseni tekemästä tarvittavia muutoksia. Nyt on se hetki jolloin on aika valita sisäisen totuudentiedon kautta.


Päivä 159    ti  14.9   Sininen Sähköinen Myrsky
Sähköinen sointu sekoittaa pakan ja kääntää tekemisen siihen suuntaan että kadonnut, luovia ratkaisuja keksivä minä, voi jälleen löytää itsensä. Myrsky on kiihkeä muutosta ja uudistusta hakeva plutoniaalinen voima. Näillä laaduilla voi olla käsillä sekamelska tai totaalinen kaaos. Näennäisen kaaoksen keskellä on yllättäen löydettävissä täydellinen järjestys.
Oppaana on intuitiivinen tietämys. Tasapainoa tuo kyky elää täysin hetki kerrallaan. Luomisen voimina ovat pyyteetön rakkaus ja tunteiden herkkyys.
Kyseessä voi olla pieni myrsky vesilasissa tai valtamerta kiehuttava tornado. Taustalla on tarve saada uusi ja tunteeseen, intuitioon luottava minuus esiin. Joskus tarvitsen kunnon rytinää, joskus oivallan alitajuisesti jo hetkessä. Millaisia luovia ja yllättäviä ratkaisuja elämä haastaa keksimään pysyäkseni valitsemallani reitillä?

www.paivikaskimaki.com

Päivä 160     ke  15.9   Keltainen Itsevallitseva Aurinko
Itsevallitseva neljäs sointu saattelee etsimään muotoa. Aurinko lataa energian valolla, pyyteettömällä rakkaudella ja korkeilla ihanteilla. Missä on paikka ja rakenne jossa saan tuoda esiin kauneimman ja säihkyvän olemukseni? Millainen ympäristö herättää minut rakastamaan ja vaalimaan itseäni, läheisiäni ja koko maailmaa?
Oppaana on rohkeus. Tasapainoa tuo luottamus elämää ylläpitäviin perusvoimiin. Luomisen työkaluina ovat uudistumisen taito ja sydämen kutsumus.
Löydän tavan ja paikan tuoda esiin omaa sieluntehtävääni. Se on sydämeni kipinöivää, intohimoista tekemistä. Pääsen toteuttamaan voimallista ja rakkaudellista työtä joka valaisee sydämeni ja ympäristöni. Pyyteetön, aito rakkaus osaa myös vetää itselleen terveet rajat.


Päivä 161    to  16.9   Punainen Yliääni Lohikäärme
Yliääni sointu vie etsimään omaa loistoa ja omia voimavaroja. Lohikäärme edustaa elämän perusturvaa ja elementtejä joista tämä luottamus elämään ja sen ylläpitäviin voimiin koostuu. On aika pysähtyä tiedostamaan ne taidot ja kyvyt joihin itsessäni luotan ja joiden varassa voin heittäytyä luottavaisesti elämän virtaan, huomisesta huolta kantamatta.
Oppaana on tunneherkkyys. Tasapainoa tuo pyyteetön rakkaus. Luomisenvoimina ovat rehellisyys itseä kohtaan ja kyky ottaa asiat huumorilla.
Tunteiden syvyyksistä kumpuavat aistimukset saattavat olla pelottavia; riittääkö raha, onko työtä, tuleeko maailmanloppu? Nyt on oivallista havahtua huomaamaan, että kaikki mitä tarvitsen, on joka hetki saatavilla. Olen tietoinen loisteliaasta osaamisestani ja luotan itseeni. Elän hetki ja askel kerrallaan ja saan kaiken mitä kulloinkin tarvitsen. Kuin taivaan linnut myös minusta pidetään huolta.


www.paivikaskimaki.com
Päivä 162    pe  17.9  Valkoinen Rytminen Tuuli
Rytmisen soinnun järjestellessä toimintaa, on kuin olisi luonnollisena laattana kosmisessa domino-pelissä. Kaikki loksahtelee sujuvasti paikoilleen ja elämä rullaa luonnollisessa rytmissä. Tuulen energiaa tunnustellen voi tavoittaa Nyt-hetkessä syntyvät inspiraation leimahdukset.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo uudistumisen taito. Luomisenvoimina on taito ohjautua oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja kyky ilmaista itseä vapaasti.
Luonnollisessa tahdissani eläen tunnistan luovuuden inspiraation. Tartun hetkessä avautuviin uusiin mahdollisuuksiin. Nyt voin ilmaista itseäni vapaasti ja spontaanisti. Mestarit luovat tulevaisuutensa nyt hetkessä!


Päivä 163    la  18.9  Sininen Resonoiva Yö
Resonoiva sointu virittää ja innostaa tekemistä. Toisaalta on tultu myös vedenjakajalle jossa on hyvä tarkistaa onko suunta jonka on ennen kokenut hyväksi edelleen itselle se oikea. Yön energia auttaa löytämään yhteyden omaan sisäiseen intuitiiviseen ja alitajuiseen tietoon. Näillä aineksilla on suunnan tarkistus ja uusista mahdollisuuksista innostuminen helppoa kun luottaa siihen minkä itsessään oikeaksi tunnistaa.
Oppaana on mielikuvituksen rikkaus. Tasapainoa tuo ajatusten selkeys. Luomisenvoimina ovat rohkeus ja tunneälykkyys.
Virittäydyn sieluni taajuudelle ja kanavaksi korkeimmalle tiedolleni. Herkistyneet aistini ottavat vastaan tietoa jonka varassa voin innokkain askelin edetä. Annan tilaa unenomaisten mielikuvien virrata ja ideoiden pulpahtaa tietoisuuteeni. Näillä eväillä teen unelmista totta ja haaveista konkretiaa.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 164    su  19.9  Keltainen Galaktinen Siemen
Galaktinen kahdeksas sointu toimii tuoden esiin harmoniaa ja eheyttä. Siemen edustaa näkyvää kasvua ja omaa luonnollista kehitystä. Pitkän ja toisinaan kivuliaankin kasvunkauden kruunaamiseksi on hyvä antautua nauttimaan oman kasvun hedelmistä. Runsas kiitos itselle ja omalle kehitykselle tuo sydämeen harmonisen ja tasapainoisen ilon.
Oppaana on arjen kauneudesta nauttiminen. Tasapainoa tuo synkronisminlaki. Luomisenvoimina ovat mielikuvitus ja itseluottamus.
On aika juhlistaa itseä ja sitä minkä nyt näkee tulleen kypsäksi. Omassa tilassa ja arjessa pysähdyn huomaamaan kauneuden ja rikkauden jota olen menestyksekkäästi luonut. Jollei ilon aiheita ihan heti tule mieleen, niin juuri nyt on oikea hetki etsiä ne. Keskitän kaiken ajatusenergiani elämän positiivisiin puoliin, löytäen näin sisäisen tasapainon. Se mille annan voimani ja ajatukseni, se kasvaa ja kukoistaa!


 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...