Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.9.2010

Viileä sää, viileät tunnelmat + Maya tekstit

Syyskuu etenee hiukan koleammissa tunnelmissa, mutta onneksi astrologisella taivaalla on muutama valopilkku tälle viikolle. Tarkempaa vinkkiä löytyy viikkovillityksestä. Raskas olotila ja jonkinlainen muutospaine on kuitenkin toistaiseksi pysyvä vieras lähes jokaisessa taloudessa. Itsestään huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ja väsymyksen iskiessä on uskallettava levätä tavalla tai toisella. Monet ystäväni ovat hakeutuneet viisaasti sairaslomalle, vuorotteluvapaalle tai parhaimmillaan sanoutuneet kokonaan irti työpaikastaan.

Tämä on parasta mahdollista aikaa tehdä selkeitä irtiottoja raskaiksi käyneistä olosuhteista. Mitä pikemmin sen parempi. Uudet mahdollisuudet odottavat rohkeita pioneereja. Mitään menetettävää ei ole siinä, että päästää irti kurjista olosuhteista.

Yhä useammat ovat päättäneet tehostaa jaksamistaan Aloevera-juomien avulla, mikä on hyvä ratkaisu näin voimia kysyvänä aikana. Jos kiinnostaa kokeilla, niin lähimmän jälleenmyyjän löydät tuosta vieressä olevasta linkistä.

Päivin Maya-tulkinnat viikolle 36 löytyvät myös osoitteesta www.paivikaskimäki.fi


Päivä 151    ma  6.9   Sininen Galaktinen Apina
Galaktinen sointu saattelee kannustavassa ilmapiirissä löytämään eheyttä ja harmoniaa kaikilla elämän alueilla. Apinan energiassa sukelletaan sisäisen lapsen tunnistamiseen, ilon ja mielikuvituksen lähteelle.  Elämän hauskuus saattaa löytyä yllättävällä tavalla!
Oppaana on visioinnin taito. Tasapainoa tuo uskollisuus sydämen äänen kuuntelulle. Luomisenvoimina ovat kauneudentaju ja uuden alun mahdollisuus.
Miten sisäinen lapseni voi? Ovatko kaikki tarpeeni tulleet tyydytetyiksi? Annan mielikuvitukselle vapaat siivet ja teen asioita jotka saavat tuntemaan iloa, rauhaa ja harmoniaa jokaisessa sydämeni sopukassa. Leikkivä lapsi on terve, sama pätee aikuisiin. Löydän eheyden leikkisyydestä ja hauskanpidosta.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 152    ti  7.9  Keltainen Solaarinen Ihminen
Solaarinen sointu laittaa liikkeelle ja tekemiseen konkreettisilla tavoilla. Ihminen tuo päivään vapaantahdon valinnat ja niiden kautta toimimisen. Tekemisessäni näkyy tasapainoinen ja itseään kuunteleva, kaunis ihmisyys.
Oppaana on arjesta nauttimisen kyky. Tasapainoa tuo tunneherkkyys. Luomisenvoimina ovat vapaana virtaava energia ja kyky elää hetkessä.
”Olet vapaana syntynyt. Vapaana, kuin tuulen henkäys tai ruohon kasvu. Olet syntynyt vapaaksi seuraamaan sydämesi kutsua. Elä vapaana ja kauneus ympäröi sinua. Joka kerta kun katsot tähtiin, ylläty yhä uudelleen. Vapaudessa syntynyt ja elämäsi on todella elämisen arvoista, mutta vain koska olet vapaa. Pysy vapaana, vailla erottelevia raja-aitoja. Olet vapaa kuin kohiseva nousuvesi eikä sinun tarvitse piiloutua.” Teema elokuvasta Born Free, Matt Monro ( youtube)
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 153    ke  8.9  Punainen Planetaarinen Taivaanvaeltaja
Planetaarinen sointu nostaa esiin sen mikä on valmista, tunnettavaksi ja koettavaksi. Elämän runsauden sarvi tarjoilee mahdollisuuksia lähteä Taivaanvaeltajan avarakatseisissa tunnelmissa tutkimusmatkalle, kohti uusia ja ennen kokemattomia seikkailuja.
Oppaana on uuden syntymä. Tasapainoa tuo pioneerihenkisyys. Luomisenvoimina ovat diplomaattisuus ja intuitiivinen tietämys.
Puran ennakkoluulot ja teen asennemuutoksen. Otan vastaan tuntemattoman kutsun ja lähden seuraamaan sen viitoittamalla tiellä luottavaisena. Elämäkokemus ja tunneviisaus jota olen kerännyt, näyttäytyy kypsällä ja avoimella tavalla luodessani uusia yhteyksiä.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 154    to  9.9  Valkoinen Spektraali Taikuri
Spektraali sointu lataa tekemiseen kristallinkirkkaan erottelukyvyn ja rohkeuden hajottaa tai purkaa kaikki se missä ei virtaa. Sisäisen Taikurin itsetuntoisella luottamuksella ja intuitiolla vapaudun etenemään vaistojen varassa.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo parantavan energian vapaa virtaus. Luomisenvoimina ovat alitajuiset vaistot ja luonnollinen esilläolo.
Vapaudun liiasta itsekritiikistä ja mielen pälpätyksestä tai soimaavista sanoista. Olen tunteva ja tiedostava. Itseluottamusta ilmentäen puhdistan sisäisen maailmani. Irrottaudun ihmissuhteista ja tekemisistä joissa annan enemmän kuin saan. On aika tehdä selkeitä ja itsen näköisiä päätöksiä tunteisiin ja intuitioon luottaen.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 155    pe  10.9  Sininen Kristallinen Kotka
Mielenmaisemissani on kypsynyt ideoita ja visioita jotka saattavat olla hyvinkin aikaansa edellä. Kristallisen yhteistyön soinnun tunnelmissa nämä näkemykset ja ehdotukset on helppoa tuoda esiin. Nyt ideani saavat vastakaikua muissa osapuolissa ja ne voidaan jakaa ja jalostaa yhdessä, yhteiseksi hyväksi.
Oppaana on vapaana virtaava luomisenergia. Tasapainoa tuo tasa-arvoinen yhteisöllisyys. Luomisenvoimina ovat kyky muotoilla visiot näkyviksi ja taito kuunnella alitajuista viettiä.
Paras ilo on jaettu ilo. Kotkan laaja-alaiset ja kauaskantoiset ideat sekä keksinnöt toimivat samoin. Kun jaamme näkemyksiä ja visioita yhdessä, saamme aikaan kokonaisvaltaisia ja kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja. Yhdessä toinen toista tukien ja kuunnellen, syntyy toimivia, uudenajan toimintatapoja. Harkitut ja monelta kantilta pohdiskellut ratkaisut edesauttavat kestävän kehityksen syntyä.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

Päivä 156    la  11.9  Keltainen Kosminen Soturi
Kosmisen soinnun syvällisissä tunnelmissa liike pysähtyy ja saattelee tarkastelemaan itseä. Soturin energioissa tarkastelussa on oma voima ja sen sisältämät syvät laadut. Käytän voimaa ja rohkeutta puolustamaan näkemyksiäni ja elämänarvojani sekä purkaakseni turhia tunnesuojauksia.
Oppaana ovat korkeat ihanteet. Tasapainoa tuo elämänvoima. Luomisen työkaluina ovat intuitiivinen tietämys sekä diplomatia.
Kuinka käytän voimaani; rymistänkö kuin norsu lasikaupassa piittaamatta siitä mitä hajotan ympärilläni vai etenenkö tietoisena kypsästä voimastani muut huomioiden? Soturin vahvuudella ja karismalla puolustan heikompia ja korkeita henkisyyden arvoja. Läsnäoloni rauhassa, voimani keskuksessa olen aito ja tunteva, rakkaudelle antautuva.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


Päivä 157    su  12.9   Punainen Magneettinen Maa
Magneettinen sointu aloittaa uuden aaltojakson joka kestää seuraavat 13 päivää. Jakson energia tulee Maan syvällisistä ja dna:ta aktivoivista voimista. On aika sitoutua tunnistamaan itsessä heräävä alitajuinen tietämys ja sen ohjaus. Kosmisia tuntosarvia aktivoidaan kuulemaan intuition herkistyvät viestit ja tunteen sävyttämät oivallukset.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo luonnollinen rytmi. Työkaluina ovat luovat ratkaisut ja vapaana virtaava energia.
Omassa rauhassani löydän herkistyneet tunteet ja intuitiivisen yhteyden. Oivallan kuinka sisäinen tieto välittyy käyttööni ja arjessa kokeiltavaksi. Kosminen navigaattori tikittää äänettömästi. Se ohjailee minua lähes huomaamatta sinne missä juuri oikeaan aikaan löytyvät juuri oikeat tapahtumat. Mistä itseni tällä jaksolla löydänkään, siellä on sateenkaaren pää ja elämän rikkaudet odottamassa.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...