Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.8.2010

Merkurius jatkaa perääntymistä + maya-tekstit

Syyskuun alkaessa Merkurius jatkaa perääntymistään aina tuonne 12 päivään saakka, jonka jälkeen se jälleen lähteen etenemään ja saavuttaa perääntymisen aloituspisteen 19.9, jolloin perääntymisen vaikutukset virallisesti päättyvät. Astrologin taivaalla tuikkivat edelleen hyvin intuitiiviset ja suosiolliset planeettakuviot, joten uskoisin sivujen uudistuksen etenevän hyvällä vauhdilla. Siihen aikani nyt sitten meneekin parin lähimmän kuukauden aikana. Kaiken kaikkiaan syyskuu näyttää paljon elokuuta mukavammalta, joten otetaan haasteet nauttien vastaan ja tehdään tästä syyskuun ensimmäisestä viikosta loistava juttu itsellemme.  Opastusta hyvään elämään kannattaa kysellä myös Maya-teksteistä.

 

Päivä 144    ma  30.8  Keltainen Magneettinen Siemen
Magneettinen sointu aloittaa uuden aaltojakson. Tulevat 13 päivää mennään Siemen hedelmällistä ajanlaatua ilmentäen. Annan elinvoiman ja elämänilon näkyä koko maailmalle. Millaiseen uuteen kasvuun intuitioni minua nyt opastaa? Suunnistan luonnostaan juuri sinne missä saan toteuttaa itseäni.
Olen itseni paras opastaja. Tasapainoa tuo oivallus oikeasta ajasta ja paikasta. Luomisenvoimina ovat visioinnin taito ja itseluottamus.
Sitoudun aloittamaan projekteja ja suunnitelmia joissa saan ilmentää parasta, kukoistavaa ja tuotteliasta itseäni. Kaikessa tekemisessäni tuon esiin itseluottamuksella omat oivalluksetja kasvun hedelmät. Luonnostaan hakeudun sinne missä tulen kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenäni.


Päivä 145    ti  31.8  Punainen Lunaarinen Käärme
Lunaarinen sointu haastaa tekemään valintoja. Valintojen ja vastakkainasettelun ytimenä ovat omat tuntemukset ja aistien kautta tuleva informaatio. Alitajunnan syövereistä, kontrolloimattomasta paikasta sisälläni, nousee järjellä selittämättömiä, syviä tuntemuksia.
Oppaana on oivallus oikeasta ajoituksesta. Tasapainoa tuo rohkeus kohdata tunteet. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja kyky nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä.
Sisälläni kumpuilevat tuntemukset ovat tulleet viestittämään minulle jotakin äärimmäisen tärkeää. On aika valita elämään asioita jotka saavat tuntemaan iloa, rakkautta ja onnellisuutta. Päätöksieni tuloksena koen intohimoa ja seksuaalisuuden kukoistusta. Valinnoillani poistan sen mikä aiheuttaa ärsytystä ja surua tai haavoja sydämeen.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 146    ke  1.9  Valkoinen Sähköinen Maailmojensillanrakentaja
Sähköisen soinnun luovuuden virtaus värittää toimintaa uudella jopa yllättävällä tavalla. Maailmojensillanrakentaja tuo päivään yhteisöllisyyden ja tasaveroiseen jakamiseen kannustavan tekemisen. Yllättykäämme yhdessä siitä että voimme löytää uudistuneita tapoja ratkoa erimielisyydet. Saamme aikaan asioita joissa jokainen voi kokea tulevansa tasaveroisesti kunnioitetuksi.
Oppaana on sydämen ääni. Tasapainoa tuo visiointi taito. Luomisenvoimina ovat kokemuksen tuoma viisaus ja omintakeinen rohkeus.
Tuon esiin luovuuteni yhteisesti jaettavaksi. Tasaveroisuuteen perustuvassa ilmapiirissä rohkaistun jakamaan tietoani yhteisen hyvän tuottamiseksi. Luotan siihen että ideani saavat kannatusta ja että tulen kohdelluksi oikeudenmukaisesti kun on aika jakaa työn hedelmät, voittopotti.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 147    to  2.9  Sininen Itsevallitseva Käsi
Muotoilun Itsevallitseva sointu laittaa etsimään rakenteet jossa pääsen ilmaisemaan elinvoimaani ja jossa energiani pääsee kiertämään vapaasti. Tässä ilmapiirissä saan näkyväksi kätteni jäljen niin energeettisesti kuin konkreettisina luomuksina. Intuitioni opastaa saattamaan moninaiset ideat lopulliseen muotoon.
Oppaana on intuitiivinen tietämys. Tasapainoa tuo itseluottamus. Luomisenvoimina ovat vapaa tahto ja oivallus oikeasta ajoituksesta.
Käsieni kautta virtaa energia joka sekä parantaa että saa aikaan suuria ja pieniä ihmeitä. Miten ja missä voin saada nämä ihmeet ja ideat näkymään ja konkreettiseen muotoon? Löydän puitteet joissa saan aikaan näkyvää jälkeä!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä 148    pe  3.9  Keltainen Yliääni Tähti
Yliäänisointu kehottaa etsimään tai tunnistamaan sen mistä oma voima koostuu. On aika tarkistaa onko voimani omassa keskuksessani tai olenko vielä muiden ohjailtavissa. Tähden energiassa on suotuisaa antaa oman onnellisuuden ja valovoiman loistaa ulospäin.
Oppaana on tietoinen rohkeus. Tasapainoa tuo tunnekokemus. Luomisenvoimina ovat elämänilo ja rehellisyys itseä kohtaan.
Nautin harmonisen onnellisesta arjesta ja annan sen näkyä reilusti ulospäin! Tietoisena omasta erityislaatuisesta osaamisestani tuon itseni esiin rohkeasti. Enää ei ole tarpeellista miettiä tuleeko joku kateelliseksi. Muiden pokkurointi vain vähentää valovoimaani joten nyt on hyvä hetki nousta oman elämän estradille ja antaa palaa!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat


Päivä 149    la  4.9  Punainen Rytminen Kuu
Rytminen sointu saa asiat järjestymään helposti ja sujuvasti.  Kuu herättää syvää muistia ja voimakkaita tunteita. On aika järjestellä elämän osa-alueet niin että kaikessa on mukana omien tunteiden kuuntelu. On aika herätä muistamaan.
Olen itseni paras opastaja. Tasapainoa tuo avoimesti näytetyt tunteet. Luomisenvoimina ovat sydämen ääni ja uudistumisen tarve.
Jokainen heräävä tunne on tullut opastamaan minua etsiytymään itselleni luontevien asioiden äärelle. Tunteeni nousevat tarvittaessa myös  kertomaan millaisista asioista on aika luopua. Kosminen energiavirta järjestäytyy niin että sielunviisauteni yhteys on mahdollisimman auki ja että kuulen sydämeni opastavan äänen selkeästi.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
www.paivikaskimaki.com

Päivä 150    su  5.9  Valkoinen Resonoiva Koira
Resonoiva sointu virittää päivän tekemiset innostuksen ja inspiraation taajuudelle. Koiran energioissa innostus vie sydämen äänen kuunteluun. Se mikä herättää intohimoni ja saa sydämeni laulamaan, sellainen tekeminen on nyt parasta minulle.
Oppaana on kyky elää hetkessä. Tasapainoa tuo leikkisyys. Luomisenvoimina ovat tunteiden herkkyys ja kaiken ylittävä rakkaus.
Nyt löydän itseni sen tekemisen ääreltä joka herättää luovuuden ja inspiraation. Sydämessä soi ja sielussa helisee. Itselläni uskollisesti kuunnellen rakastan elämää ja elämä rakastaa minua. Olen avoin ja vastaanottava kanava jumalaiselle luomisen virtaukselle. Tarkkaavaisena huomaan ne asiat ympärilläni jotka ovat tulleet herättämään minut ilmentämään uudenlaista tunteen paloa.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...