Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.8.2010

Kovin paine osuus loppukuulle + Maya-tekstit

Elokuu lähestyy loppuaan todella raskaiden aspektien saattelemana ja kaiken lisäksi Merkuriuksen perääntyessä. Asiat saattavat tämän kuun loppupuolella mutkistua myös korkeammissa instansseissa ja parhaimmillaan vaikutukset näkyvät vielä pitkälle syyskuuhun. T-rististä johtuen energiat ovat samaan aikaan raskaita ja äärimmäisen tehokkaita. Nyt pitää paikkansa sanonta: Vähän on paljon.

Tehokkuus on huipussaan ja siksi laatu korvaa määrän. Aika riittää hienosti todella tärkeiden asioiden hoitamiseen, mutta hirveän monen muun jutun kanssa tulee itsekullekin käymään kalpaten. Nyt on viisasta pistää jäitä hattuun ja hyväksyä omat rajoitukset kiltisti.

Maya viisauksista kannattaa hakea apua kriittisiin tilanteisiin.

 

Päivä 137    ma  23.8    Punainen Resonoiva Maa
Resonoiva sointu saattelee askeleeni sinne missä voin löytää innostavat ja uudenlaiset kipinöivät tunteet. Sisäisessä synkronismin ohjauksessa löydän itseni juuri sieltä missä minun kuuluu nyt olla. Kanavoin omassa rauhassa galaksien viisautta käyttööni. Tässä ohjauksessa suunnistan itselleni suotuisaan kasvupaikkaan, elämänvoiman lähteelle.
Oppaana on taito luottaa tunteisiin. Tasapainoa tuo tarve kasvuun. Luomisenvoimina ovat kyky elää hetkessä ja vapaana virtaava energia.
Minne matkani tänään kulkeekaan, siellä on mahdollisuus löytää uudistuneet kasvunmahdollisuudet. Sieluni ohjaa synkronististen tapahtumien kautta minua löytämään jotakin joka on juuri NYT tarpeellista. Millaisia tunteita tänään herää? Olenko valmis antautumaan yllätysten ja ilman varoitusta tulevien tapahtumien vietäväksi?


Päivä 138    ti  24.8    Valkoinen Galaktinen Peili
Galaktinen sointu kannustaa ja luo harmoniaa. Kaikessa tekemisessäni heijastelen kosmoksen puhdasta ja kaiken ylittävää rakkautta. Äärettömyyksien voima virtaa kirkkaana ja selkeänä kauttani ja välittää maailmankaikkeuden viisautta. Keksin keinot kuinka saada tämä viisaus yhteisesti jaettavaksi.
Oppaana on viestin välittämisen taito. Tasapainoa tuo sisäinen tietämys. Luomisenvoimina ovat uudensynnyttäminen ja rohkeus olla tiennäyttäjänä.
Kuinka voin käytännössä toimia niin että tekemisessäni näkyy kaikenylittävän rakkauden lämpö? Kuinka minun on toimittava tuodakseni korkein älykkyyden tieto sydämen rakkaudellisiksi teoiksi, Maan arkeen? Selkeyttä ja rehellisyyttä ilmentävä Peili kehittelee ja ideoi uusia ratkaisuja, samalla heijastellen Lähteestä välittyvää puhtainta rakkautta.www.paivikaskimaki.com
Päivä 139    ke  25.8  Sininen Solaarinen Myrsky
Solaarinen sointu on tekemistä ja toimintaa, suunnitelmien täytäntöönpanoa. Myrsky hakee uutta muotoa ja uudistuksia vanhoihin rakenteisiin ja näkökantoihin. On aika uudistua ja uudistaa ja tehdä se käytännössä todeksi! Mielikuvitus ja uusi, laajempi perspektiivi ovat kaiken uudistamisen lähtökohtina.
Oppaana on visiointi kyky. Tasapainoa tuo ilmaisun vapaus. Luomisen voimina ovat korkeat ihanteet ja vapaasti näytetyt tunteet.
Ajatuksissa ja mielikuvissa olen pohdiskellut uudistuksia ja nyt on se hetki jolloin ne on aika todella tehdä. Olipa uudistukseni tarve millä elämän alueella hyvänsä, pyrin tuomaan muutoksessani esiin puhtaan rakkauden ja sen korkeimmat tarkoitukset. Voimallisessa muutoksessa tunnistan syvien tunteiden tärkeyden ja huomioin läheisteni toiveet.


Päivä 140    to  26.8   Keltainen Planetaarinen Aurinko
Planetaarinen sointu tuo esiin sen mikä on nyt valmista näytettäväksi ja esiintuotavaksi. Aurinko edustaa korkeinta tietoisuutta, kosmisen Lähteen viisautta ja pyyteetöntä, kaikenylittävää rakkautta. Kristus- tietoisuus on auennut sisälläni ja on aika tunnistaa omassa kasvussa tapahtunut harmoninen yhdentyminen.
Oppaana on harmonia. Tasapainoa tuo uuden syntymä. Luomisen voimina ovat uudistumisen taito ja sydämen ääni.
On tullut hetki tiedostaa ja tunnistaa itsessäni tapahtunut voimaantuminen ja uudelle taajuudelle avautuminen. Millaista rauhaa, rakkaudellisuutta ja harmoniaa voin nyt itsestäni löytää? Miten suora yhteyteni Lähteeseen toimii ja millaista tietoa vastaanotan? Ilmennän korkeinta viisauttani tasapainoisesti ja kypsällä kaikki hyväksyvällä tavalla.

www.paivikaskimaki.com


Päivä 141    pe 27.8   Punainen Spektraali Lohikäärme
Spektraali sointu vapauttaa uuteen suuntaan ja haastaa irrottautumaan turvallisista mutta nyt vanhentuneista elämän rakenteista. Vapaudessa löydän pelonkin keskellä rohkeuden heittäytyä elämän virtaan, tuntemaan ja kokemaan kaiken uudella tavalla.
Oppaana on oma voimani kaksinkertaisena. Tasapainoa tuo pyyteetön rakkaus. Luomisenvoimina ovat rehellisyys itseä kohtaan ja elämänilo.
Elämän kierrossa tulee aina se hetki jolloin on aika irrottautua, hajottaa ja purkaa. Aika on syntyä ja aika on kuolla. Nyt on tullut hetki jolloin on hyvä päästää irti kaikesta mikä ei enää ravitse ja antaa uuden ja jännittävän astua sisään. Uskon siihen että se mikä nyt on syntymässä saa kaiken tarpeellisen tuen niin henkisesti kuin materiaalisesti. Vaikka en vielä selkeästi tiedä mitä, missä, miten tai milloin, luotan silti maailmankaikkeuden huolta pitäviin voimiin ja niiden läsnäoloon elämässäni.


Päivä 142     la  28.8   Valkoinen Kristallinen Tuuli
Kristallinen sointu värähtelee taajuudella jossa on hyvä löytää yhteinen sävel ja tasaveroinen kanssakäyminen. Tuuli tuo mukaan nopean ja hetkessä elävän inspiraation, luovuuden ja itsen ilmaisun. Nyt on hyvä tuoda esiin omat luovat ratkaisut. Sisäisestä tiedostani kumpuavat uudenlaiset oivallukset ja kaikkia osapuolia tyydyttävät ratkaisut.
Oppaana on itseluottamus. Tasapainoa tuo uudistumisen voima. Luomisentyökaluina ovat suuntautuminen oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan sekä vapaasti ilmaistu tahtotila.
NYT jokainen hetki on hyvä hetki jakaa omia näkemyksiä, yllättäviäkin. On aika tuoda esiin oivallukset, luovat ja taiteelliset ratkaisut ja jakaa ne vapaasti kaikkien osapuolien käyttöön. Elän hetkessä ja löydän siunaukset jotka inspiroivat itseäni ja koko yhteisöäni.


Päivä 143    su  29.8  Sininen Kosminen Yö

Kosminen sointu saattelee antautumaan sisäiseen läsnäolon tilaan. Yö johdattelee energian unenomaisen usvaiseen olemiseen. Näiden elementtien saattelemana tunnelma on unelmoivan lepäävä. Intuition viestit ovat herkät ja liikkuvat kuin Jumalan ääni vetten päällä valmistellen siirtymistä uudelle luomisen taajuudelle.
Oppaana on harmonisesti virtaava vapaaenergia. Tasapainoa tuo selkeys kuulla intuition viestit. Luomisen voimina ovat tietoisuus ja kokemus.
Antaudun itseni kuunteluun ja löydän sisäisen Lähteeni. Millaisia unelmia ja haaveita, unenomaisia viestejä voin nyt vastaanottaa? Kuinka rohkeasti voin lähteä sille tielle jota sisäinen tietoisuuteni nyt edessäni avaa?
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...