Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.8.2010

Kriittinen jakso jatkuu + maya-jaksot

Saturnuksen neliö Plutolle tarkentuu päivä päivältä ja paine perustavaa laatua olevalle muutokselle kasvaa kohisemalla. On äärimmäisen mielenkiintoista seurata rahamaailman ja suurvaltojen politiikan yllättäviä käänteitä. Taloussanomien verkkouutisissa väläytettiin jo ennakkonäkymiä Euron kaatumisesta siihen, että jotkut jäsenvaltiot ottavat käyttöön oman valuutan. Vaikka juttu olikin pelkkää spekulaatiota, niin eipä varmasti kukaan epäile skenaarion toteutumismahdollisuuksia.

Jos omassa elämässäsi on joku asia, jonka tiedät rassaavan sinua aivan erityisesti, niin nosta se mahdollisimman pian käsittelyyn. Ajan laatu on tasan yhtä armoton yksityiselle ihmiselle kuin valtioille ja suuryrityksille. Vain sinä itse voit tehdä elämästäsi mielekkään kokonaisuuden. Miksi et tekisi sitä välittömästi. Eräs ystäväni kertoi jo 60v täytettyään, että aloittaa itseä kiinnostavan harrastuksen vasta sitten, kun on saavuttanut erään itselleen asettamansa tavoitteen, johon saattaa hyvinkin mennä vielä useampi vuosi.

Ehkä meillä kaikilla on sama tekosyy olla nauttimatta tästä hetkestä. Miksi ei voi antaa itselleen lupaa hyvään elämään ja kivaan harrastukseen heti. Mietin tätä omalta osaltani. Mieti sinä omaltasi. Toivottavasti mahdollisimman moni meistä antaa itselleen luvan nauttia elämästä jo tänään. Huomenna siihen on aikaa yksi päivä vähemmän. Kauanko sinulla on varaa odottaa?

Antakoon seuraavat Maya-tekstit rohkeutta ja kannustusta oman elämän hyväksi tekemiseen.

Päivä 123    ma  9.8    Sininen Rytminen Yö
Äänettömästi liikkuen, kosmoksen tiedonsiirtoyhteyksiä avaten, Yön energia saattelee kääntymään sisäänpäin. Rytmisen soinnun tahdistamana kaikki sujahtaa kuin taikuudella uuteen järjestykseen. Uudistuneessa elintilassani kosmiset tuntosarveni herkistyvät vastaanottamaan alitajunnan ailahduksenomaista tietoa.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo selkeä mieli. Luomisenvoimina ovat korkeampi tietoisuus ja avaruuden viisaus.
Järjestelen asiani niin että voin hiljentyä kuuntelemaan sisäistä tietoani. Nyt voin kaikessa tekemisessä luottaa erehtymättömään intuitiooni. Rohkeana kuuntelen sisäistä viisauttani ja toimin niin että voin katsoa peiliin ja sanoa rehellisenä itselleni: Olen mikä olen ja sellaisenaan täydellinen. Se minkä teen on täydellisintä minua juuri nyt.

Päivä 124    ti  10.8    Keltainen Resonoiva Siemen
Resonoiva sointu virittää avaamaan omaa sisäisen tietoisuuden kanavaa. On aika puhdistaa omat vastaanotto aistit ja säätää ne taajuudelle jolla kuulen supertietoisuuden selkeimmän opastuksen.
Oppaana on rohkeus. Tasapainoa tuo oivallus oikeasta paikasta ja ajasta. Luomisen voimina ovat visiot ja itseluottamus.
Siemen edustaa kasvua ja elinvoimaa, elämän ihmeellisyyksistä nauttimista. Nyt on aika aueta omassa kasvussa korkeamman taajuuden tietoisuudelle. On aika ottaa seuraava innostunut askel kehityksen polulla kohti omia jumalaisia taitoja. Millaisia uusia lahjoja voit tänään itsessäsi juhlistaa; Selvätietoisuutta, selväkuuloisuutta tai muita yliluonnollisia aisteja? Ne ovat kaikki alkuperäisiä mutta kauan sitten unohtuneita taitojamme, nyt on aika antaa niiden jälleen herätä ja kasvaa!


www.paivikaskimaki.com


Päivä  125    ke  11.8    Punainen Galaktinen Käärme
 Alkukantainen elämänvoima virtaa selkärankaa pitkin herättäen muistamaan millaiset mahtavat luomisen voimat ovat käytössäni. Sensuellit ja aistilliset tuntemukset aktivoivat solumuistia ja antavat kokonaisvaltaisen tunteen uudesta ja valmiista minusta.
Oppaana on tunnemuisti. Tasapainoa tuo rohkeus antautua. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja visuaalisuus.
Galaktinen sointu pyrkii tuomaan esiin ehyen ja tasapainoisen kokonaisuuden. Nyt heräävät tunteet ja herkät vaistot ovat tämän kokemuksen katalysaattoreina. Järkeily ja analysointi eivät saa näitä laatuja esiin. Tarvitaan oikean aivopuoliskon toiminnan voimistamista, aistikokemusten ja intuition laatuja. Kenties tarvitaan rohkeutta antautua kohtaamaan ja tuntemaan itsessä uinuvan kundalini käärmeen voima. Seksuaalisuus, romantiikka, iho kosketus, avoimesti näytetyt ja kohdatut tunteet ja aistinautinnot, nämä ovat aineksia oman herkkyyden ja luomisvoiman tavoittamiseen. Näillä aineksilla löydän eheän ja parantuneen itseni.


Päivä 126    to  12.8   Valkoinen Solaarinen Maailmojen sillanrakentaja
Kosketan taivasta samalla kun juureni yltävät syvälle Maahan. Toimin luottaen tähän itsessäni olevaan Maan ja Lähteen väliseen yhteyteen. Otan vastaan korkeimman inspiraation ja käytän sitä kaikessa toiminnassani. Lopputuloksena on huikeita, jopa tieteellisesti ennenkuulumattomia aikaansaannoksia, itseni ja yhteisöni parhaaksi.
Oppaana on luovuus. Tasapainoa tuo visiointikyky. Luomisen voimina ovat elämänkokemus ja rohkeus olla esillä.
Solaarinen sointu on tekemisen ja toiminnan energialla ladattu virtaus joka saa konkreettisesti liikkeelle. Maailmojen sillanrakentajan energia edustaa kaikkien maailmojen ja erilaisten näkemysten yhdistämistä omassa toiminnassa. Tänään on mahdollisuus oivaltaa kuinka jokainen yksittäinen tekemiseni ja pienikin ajatukseni heijastuvat toisiin ihmisiin. On hyvä tarkistaa millaista viestiä lähetän itsestäni ulospäin. Luonko yhteisöllisyyttä vai eriarvoisuutta?

www.paivikaskimaki.com


Päivä  127    pe  13.8    Sininen Planetaarinen Käsi
Maailmankaikkeuden ensi-ilta esittelyssä Tosi-Minä, ideani ja aikaansaannokseni! Planetaarinen sointu tuo esiin valmiit keksinnöt, oivallukset ja konkreettiset asiat joita olen kehitellyt viime aikoina. Nyt ne ovat valmiina jaettavaksi ja esiteltäviksi. Käsi edustaa vapaana kiertävää energiaa samoin kuin viimeistelyn taitoa. Käden energia edustaa myös parantavaa kosketusta.
Oppaana on visioinnin taito. Tasapainoa tuo Itseluottamus. Luomisenvoimina ovat vapaata tahto ja synkronisminlaki.
Mikä on minun paras työni ja kuinka itsetuntoisesti ilmaisen ja ilmennän ideoita ja taitojani? Millaisen kosmisen parantavan ja energian voin tuntea virtaavan kauttani nyt? Esiin nousevat ja kaikki kohtaamani asiat ovat tulleet näyttämään minulle myös ne kohdat joissa energiani ei pääse vielä virtaamaan vapaana ja luovana. Nyt on hyvä kiinnittää huomiota myös haasteen paikkoihin ja vapauttaa itsensä asioista joissa ei virtaa.


Päivä  128    la  14.8    Keltainen Spektraali Tähti
Spektraali soinnun virtauksessa on aika päästää irti, vapauttaa ja löytää selkeä erottelukyky. Tähden energiassa ollaan kodin, arjen ja oman elämän kauneuden ja harmonioiden äärellä. Siispä reippaalla otteella mutta dramaattisen tyylikkäästi siivoamaan ja heittämään pois kaikki se mikä on käynyt ummehtuneeksi tai on muutoin pölyttynyt ja tukkii sisäisen rauhan tilaani!
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo elämänkokemus. Luomisenvoimina ovat huumorintaju ja ajatusten kirkkaus.
Voidakseni nauttia elämästäni ja antautua kaikelle kauneudelle ympärilläni, on joskus rohkaistuttava ja tehtävä selvitys- ja irrottautumistoimia niin että asiat pääsevät uusiutumaan. Nauttimalla näkyvästi arkeni onnestani voin olla esimerkkinä myös muille. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan kun onnellisuuden siemenet ovat aina sisälläni ja mukanani vaikka en ottaisi askeltakaan.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Päivä  129    su  15.8     Punainen Kristallinen Kuu

Kristallinen sointu vie yhdessä olemiseen ja tasaveroiseen jakamiseen, yhteiseen tekemiseen. Kuun mystiset ja tunteita nostattavat laadut saattavat kanssakäymisen syvälliselle tasolle. Voin peilata tunteitani muiden kautta. Toisaalta muut nostavat esiin tunteita minussa. Luottavaisena voimme yhdessä tunnelmoida ja löytää yhä syvempiä muistikuvia kosmisesta alkuperästämme.
Oppaana on uuden syntymä. Tasapainoa tuo avoimuus. Luomisenvoimina ovat sydämen kutsumus ja tarve uudistua.
Miten vapaasti ja avoimesti ilmennän tunteita läheisille ja vähän vieraammillekin ihmisille? Millaista uinuvaa muistia herään tiedostamaan itsessäni tänään? Yhdessä jakaen ja hyvää oloa kierrättäen toinen toisillemme, voimme löytää uuden ja ihmeellisen maailman. Solumuistin herätessä syvyyksissäni muistan mistä olen tullut ja miksi olen täällä. Muistan mikä on sieluni tehtävä tällä uudistuvalla planeetalla.

 "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...