Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.7.2010

Elokuun alku ja Maya-juttua

Elokuu alkaa tosiaan haasteellisissa merkeissä ja itseasiassa jatkuukin melko painostavana Saturnuksen, Jupiterin, Uranuksen ja Pluton ollessa vahvasti T-ristissä keskenään. Tällä ensimmäisellä viikolla Mars ja Venus ovat mukana kuviossa tehdessään yhtymää Saturnukselle. Siksi energiat ovat voimakkaita kaikkiin suuntiin. Aggressiivisuus ja innostuneisuus ovat saman energian eri puolia ja negatiivisen tunnelman vaihtaminen positiiviseksi on opiskelemisen arvoinen taito.

Loppusyksystä toteutan lähes kokonaan uudistuneen "Räjäytä tietoisuutesi" kurssin nimellä "Valon Voima Sinussa". Olen löytänyt ja käytännössä toteuttanut erittäin tehokkaiksi osoittautuneita menetelmiä sisäisen tiedon ja viisauden vapauttamiseksi luovaan ja hyvää elämää palvelevaan käyttöön. Se tuntuu niin mahtavalta, että on ihan pakko päästä jakamaan se kaikille halukkaille. Kurssin ajankohta ilmestyy näille sivuille elokuun loppuun mennessä.

Vielä mahtuu pari ihmistä astrologian jatkokurssille, joka käynnistyy elokuun puolivälissä. Tälle kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka hallitsevat jollain tavalla astrologian perustiedot. Näillä jatkokurssin viikonlopuilla mennään jo hiukan syvemmälle sielun syövereihin ja elämän karmallisiin tekijöihin.

Maya-astrologian perus- ja jatkokurssi kannattaa myös ottaa harkintaan. Niistä löytyy lisää tietoa osoitteesta: www.paivikaskimaki.com

Päivä 116   ma  2.8     Keltainen Kristallinen Soturi
Kristallisen soinnun energiat kehottavat harmoniseen ja tasaveroiseen kohtaamiseen itsen ja ulkomaailman kanssa. Yhdessä voimme jakaa kukin iloisia elämän tapahtumia ja tuoda esiin sen kuinka onnellinen voikaan olla oman arjen ihanuudesta. Soturin voimat on nyt käännetty täysin rakentavaan ja rakkaudelliseen tekemiseen.
Oppaana on tarve kasvaa. Tasapainoa tuo kundalini. Luomisenvoimina ovat intuitio ja yhteisöllisyys.
Säteilevän hehkuvana tuon esiin intuitioni viisauden ja sisäisen kauneuteni. Rohkeana ja tietoisena omasta kasvustani voin jakaa oman oppini ja oivallukseni nyt muiden kanssa. Avoimesti ja tietoisesti voimme kohdata toinen toisemme vailla epäluulon ja pelon panssareita.

Päivä 117    ti  3.8     Punainen Kosminen Maa
Kosmisen soinnun rauha ja läsnäoloon jääminen yhdessä pohdiskelevan ja mietiskelevän Maan energian kanssa vievät sisäiseen maailmaan.  Tuntuu että aika ja koko maailma saisi pysähtyä ympärilläni jotta voisin jäädä oman itseni kuunteluun. Syvältä sielustani nousee orastava uuden suunnan alku.
Oppaana on uuden syntymä. Tasapainoa tuo luonnollisuus. Luomisenvoimina ovat kyky elää hetkessä ja tarve saattaa valmiit asiat suotuisaan loppuun.
” Kaikk´ on niin hiljaa mun ympärilläin, kaikk´on niin hellää ja hyvää.  Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin ja tuoksuvat rauhaa niin syvää” E. Leino
Jos en tänään pysty antautumaan oman sisäisen navigaattorini ja intuition ohjaukseen niin mikä on esteenä? Lienee aika tehdä jotakin noille esteille.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 118    ke 4.8    Valkoinen Magneettinen Peili

Magneettinen sointu aloittaa uuden 13 päivän aaltojakson. Tämän jakson aikana on Peilin energiassa aika hakea selkeyttä ja totuutta kaikkeen omaan tekemiseen. On aika edetä määrätietoisesti ja oman kokoisin askelin mutta selkeästi omaan suuntaan, itselleen rehellisenä pysyen.
Olen itse itseni paras opas. Tasapainoa tuo intuitio. Luomisenvoimina ovat luottamus ja harmonia.
Älyllä mutta tunteella, kaikkinaisia ideoita kehitellen haen luottamusta omaan sisäiseen tietooni. Itse vain voin itselleni parasta tietoa kosmoksesta kanavoida. Nyt on hyvä katsoa rauhallisesti, omista lähtökohdista käsin, millaisia ihmisiä ja tapahtumia vedän puoleeni. Näistä tapahtumista löydän suunnan ottaakseni seuraavan askeleen.

Päivä 119    to  5.8       Sininen Lunaarinen Myrsky
Lunaarinen sointu tuo esiin erilaisia valintoja ja vastakkainasetteluakin. Myrsky jonka tarkoitus on saada aikaan uudistuksia ja muutosta antaa valintojen tekemiselle merkityksen. On aika tehdä valintoja joissa pääsen uudistamaan niin sisäisen kuin ulkoisen maailmani ja koko olemukseni. Valinnat voivat olla pieniä tai suuria mutta jokainen yhtä tärkeä.
Oppaana on ilo. Tasapainoa tuo kyky elää hetkessä. Luomisen voimina ovat korkeat sisäiset ihanteet ja tunteet.
Nyt teen valintoja joissa pääsen ilmentämään sisäisen lapseni hyvinvointia. Meissä jokaisessa asuu pieni lapsi ja se kuinka sisäinen lapseni voi, siten voin minäkin. On aika valita asioita joista tulen sisältäpäin iloiseksi ja onnelliseksi. Asioita jotka nostavat esiin huumorin.  Saatanpa löytää itsestäni taikuri jonka uudistumisvoimat ovat äärettömät.

www.paivikaskimaki.com
Päivä 120     pe 6.8     Keltainen Sähköinen Aurinko
Sähköinen sointu kutsuu etsimään uusia ja luovia tapoja tuoda esiin omia korkeita ihanteita. Ilmennän kaiken ylittävää rakkautta ja lämpöä niin että läheisyydessäni kaikilla on hyvä olla. Yhteisessä aurinkoisessa ja lämpimässä ilmapiirissä voimme kaikki löytää jumaluuden kipinän sisällämme. Syleilen maailmaa ja maailma syleilee minua.
Oppaana on luonnollinen kasvun tarve. Tasapainoa tuo luottamus elämään. Luomisenvoimina on uudeksi syntymä ja uskollisuus itseä kohtaan.
”Oi, antaos, Herra sa auringon, mulle armosi kultaiset kielet, niin soittaisin laulua sovinnon, ett´ yhtehen sais eri mielet. Ei tuomitse se, joka ymmärtää. Mut laulukin syömiä selittää ja ihmiset toistansa lähemmä vie. Sen kautta käy Jumalan tie.” E. Leino

Päivä 121    la 7.8    Punainen Itsevallitseva Lohikäärme
Tästä alkaa keskuskanavan 20 päivää kestävä jakso joka kuvastaa maan ja taivaan välistä suoraa yhteyttä.
Muodon Itsevallitseva sointu laittaa tarkistamaan mistä oma voima, turvallisuuden tunne syntyy. Lohikäärmeen energioissa ollaan etsimässä niitä elämän peruslaatuja joiden varaan perustan kaiken sen minkä avulla jaksan ja uskallan sekä luotan.
Oppaana on synkronisminlaki. Tasapainoa tuo kaikenylittävä rakkaus. Luomisenvoimina ovat rehellisyys itseä kohtaan ja elämänilo.
Millaisista asioista muodostuvat elämäni perusrakenteet ja luottamus itse elämään ja sen ylläpitäviin voimiin? Mihin luotan tunnetuskan, yksinäisyyden tai epäuskon hetkellä; ostoskeskuksen kimaltaviin mainoslauseisiin vaiko sisältäni tuleviin sieluni ohjeisiin?
Annan kosmisen yhteyden itsessäni aueta, vastaanotan korkeinta tietoisuutta suoraan Lähteestä.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 122    su 8.8    Valkoinen Yliääni Tuuli

Yliääni sointu haastaa toimimaan omaa voimaa ja itseä ilmentäen. Tuuli edustaa luovuutta ja hetkessä syntyvää innoitusta. Keinot ovat jokaisella omat, toisella uudenlainen omenapiirakka toisella uuden sinfonian sävellys. On aika tuoda esiin selkeästi ja rehellisesti oma osaaminen ja näyttää se muille. Vaikka kyseessä olisi aivan ennen kuulumaton uusi idea, niin nyt se on tuotava julki ja ehdottomasti vain itselleen uskollisena pysyen ja itsen näköisessä paketissa.
Oppaana on oman sydämen kutsumus. Tasapainoa tuo tarve uudistua. Luomisen voimina ovat sykronisminlaki ja vapaa tahto.
Otan vastaa Jumalaisen luovuuteni kipinän ja muiden päivittelyistä huolimatta seuraan kutsumustani, minne tahansa se minut viekin. Olen oman elämäni keskipiste. Tästä voimasta käsin luon entistä vahvempaa yhteyttä Lähteen viisauteen, vastaanottaen uuden ajan työkaluja intuitioni käyttööni.
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...