Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.7.2010

Heinäkuun viimeinen viikko ja Maya-tekstit

Heinäkuu alkaa olla lopuillaan ja elokuu avaa syyskauden sunnuntaina. Astrologi lomailee elokuun 16 päivään saakka Kalliovuorten juurella Denverissä. Sopiva aika lomalle, sillä Saturnuksen saavuttua Vaakaan ovat energiat hetken aikaa täysin jumissa. On helppo ennustaa, että moni tulee tuskailemaan jaksamisensa kanssa elokuun aikana, kun t-risti on vielä voimissaan. Syyskuussa Jupiter ja Uranus vielä peruuttavat pois pahimmalta tulilinjalta ja olo saattaa hyvinkin helpottaa hiukan, mutta nyt elokuussa on vielä todella tiukkaa.

Kannattaa muistaa, että väkisin ei asioita saa hoitumaan ja että voit suosiolla jättää muutaman pakollisen asian hoitamatta. Samalla tavalla tapahtuu lähes jokaiselle ihmiselle tämän kuun aikana, joten miksi vaahdota asiasta sen enempää. Laitan juttua tulemaan myös Denveristä, jos linjat pelaavat. USAssa nämä tietotekniikan jutut ovat olleet niin alkeellisia, että saattaa jäädä yhteydenpito pelkäksi haaveeksi. Siinä tapauksessa tapaamisiin viimeistään elokuun puolivälin jälkeen.

Maya-tekstit viikon jokaiselle päivälle tarjoaa www.paivikaskimaki.com   Kiitos!

 

Päivä 109    26.7    Punainen Yliääni Kuu
Löydän itseni tilanteista joissa voimalliset tunteet ottavat valtaansa. Yliääni soinnun värähtelyissä kerään voimani ja rohkeuteni jotta voin antautua kuuntelemaan jopa niitä kaikkein syvimmälle haudattuja tunteita joita en ole ennen uskaltanut päästää esiin tai valloilleen.
Oppaana on synkronismin laki. Tasapainoa tuo vapaa tahto. Luomisen voimina ovat uskollisuus itseä kohtaan ja tarve uudistua.
Miten voin antautua itselleni ja omille tunteilleni? Millaisia voimia minun on nyt itsestäni mahdollisuus löytää jos uskaltaudun kohtaamaan kaikki tunnetilani? Romantiikasta intohimoon, vihasta kyyneliin.  On aika löytää oman voiman keskus ja pelkällä järkeilyllä sitä ei voi löytää, tunteiden syvyyksissä odottaa kaiken ylittävän rakkauden lähde. On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 110    27.7   Valkoinen Rytminen Koira
Valkoisen Koiran energioissa korostuvat uskollisuus itseä kohtaan ja keskittyminen oman sydämen äänen kuunteluun. Mikä on kutsumukseni ja minne intuitioni minua haluaa johdattaa? Rytminen sointu virittää tekemiset taajuudella jossa asiat loksahtavat paikoilleen. Nyt on hyvä laittaa elämän palikat sellaiseen järjestykseen että voin toteuttaa omia ihanteitani ja sieluntehtävää, syvintä kutsumustani.
Olen itseni paras opastaja. Tasapainoa tuo leikkisyys. Luomisentyökaluina ovat tunneherkkyys ja kaiken ylittävä rakkaus.
Millaisiin ratkaisuihin ja järjestelyihin on ryhdyttävä että voin itseäni unohtamatta huolehtia läheisistäni ja heidän hyvinvoinnistaan. Perhe ja lähipiiri ovat kaiken rakkauteni kohteena mutta kuinka järjestää asiat niin että voin ensisijaisesti seurata omaa sydämeni kutsumusta ja antaa itselleni parasta rakkautta?  Kuinka löytää todellinen usko ja luottamus itseen?  On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 111    28.7      Sininen Resonoiva Apina
Resonoiva sointu innostaa ja inspiroi sinisen Apinan energioissa kaikkinaiseen leikkisyyteen ja ilakointiin. Kipeimmätkin tilanteet voidaan ratkoa leikiten ja huumorin keinoilla. Yllätyksiä voi olla luvassa sillä tänään ollaan kanavana kosmiselle riemulle ja magialle joka voi toimia niin että elämässä kaikki kääntyykin ylösalaisin.
Oppaana on intuitio. Tasapainoa tuo uskollisuus itseä kohtaan. Luomisenvoimina ovat harmonisuus ja uuden syntymä.
Sisäisen intuition lähteistä voi pulputa mitä eriskummallisimpia aivoituksia tai kujeilevia kepposia. Nyt vain antaa mennä ja hurjimmatkin visiot voivat saada todellista potkua päivän energioista. Yllätysten kaaoksessa on syntymässä uusia alkuja joista riittää jaettavaa laajemmallekin yhteisölle. On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.


Päivä 112     29.7      Keltainen Galaktinen Ihminen
On aika nousta oman elämän näyttämölle ja ilmaista omaa vapaata tahtoa jokaisella sanalla ja teolla. Vapaasti omaa voimaani ilmaisten ja elämäni valintoja tehden löydän harmonisen ja kokonaisvaltaisen onnellisuuden joka kumpuaa kyvystä tehdä rohkeita, itsenäisiä ja tietoisia valintoja.
Oppaana on rohkeus ja karismaattisuus. Tasapainoa tuo tunneherkkyys. Luomisenvoimina ovat kyky saattaa asiat loppuun ja taito elää vain yksi hetki kerrallaan.
Galaktinen sointu vie harmoniseen ja tasapainoiseen toimintaan, rakkaudelliseen jakamiseen. Kun antaminen ja ottaminen ovat vuorovaikutteisia ja tasapuolisia kaikille osapuolille voivat kaikki saada itselleen parasta mahdollista kosmoksen rikkauksista. On hyvä muistaa että käytössä ovat täydelliset vapaan valinnan luomisvoimat, jollaiset saamme jokainen jo synnyinlahjaksi.  On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

www.paivikaskimaki.com


Päivä 113    30.7     Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Solaarinen sointu vie tekemiseen ja todelliseen toteuttamiseen. Taivaanvaeltajan energioissa tekemisen taustalla ovat viisaat ja monesti jo käytännössä testatut tunnekokemukset. On aika toimia luottaen ”selkäytimestä” asti virtaavaan sisäiseen tietoon.
Oppaana on solumuisti. Tasapainoa tuo pioneerihenkisyys. Luomisen voimina ovat diplomatia ja intuitio.
On aika tehdä konkreettisesti se, mistä on aiemmin unelmoinut ja mitä on visioinut. Nyt on suotuisaa saattaa asiat liikkeelle ja luottaa siihen että oma elämänkokemus riittää tuomaan juuri sellaisia tuloksia kuin mitä vain on valmis vastaanottamaan. Minä osaan ja minä pystyn.  Aiemmista kokemuksistani viisastuneena osaan ja uskallan tällä kertaa toimia juuri kuten sisäinen tietämykseni opastaa tekemään.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 114    31.7     Valkoinen Planetaarinen Taikuri
Planetaarinen sointu tuo asiat näkyviksi ja nostaa ”kissan pöydälle”. Se mikä on valmista esiintuotavaksi, tulee näyttäytymään selkeästi. Taikurin energioissa esiin pyrkii oman sisäisen tiedon ja intuitiivisen lähteen kautta virtaava kosmoksen viisaus ja tieto.
Oppaana on itseilmaisun kyky. Tasapainoa tuo yhdessä jakaminen. Luomisenvoimina ovat kundalini ja  kyky osua kohteeseen.
Kerron selkeästi ja itseeni luottaen kaiken sen, minkä oikeaksi sisälläni tiedän. On aika sanoa tai muutoin ilmaista omat näkökannat ja oivallukset. Vaikka tietoni saattaa olla muista erikoista tai vailla mitään loogista perustetta luotan itseeni ja siihen että sen minkä tiedän, sen tiedän ja tähän tietooni luottaen myös toimin. Ota tai jätä!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 115    1.8     Sininen Spektraali Kotka
Spektraali sointu haastaa vapautumaan kaikesta mikä estää vapaan elämänvoiman virtauksen! Irrottaudun kaikista kahleista. Liidän vapaana korkeuksissa joissa mielikuvitukseni voi luoda yhä uusia ja uusia näkymiä. Luotan vain omiin siipiini sillä ne kantavat hurjimmissakin elämän bengi- hypyissä.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo elämän ja kuoleman voima. Luomistyökaluina ovat tarve kasvaa ja alkukantaiset vietit.
Mikä pidättelee minua että en voisi toteuttaa visioitani vapaasti? Tunnen sisälläni alkukantaisen sykkeen joka saattaa tuntua pelottavalta mutta nyt voin antautua sen ohjaukseen. Irrotan ankkurit ja puran kaikki kalterit ja esteet jotka pyrkivät rajoittamaan minua edetessäni valitsemallani tiellä.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...