Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.7.2010

Helteet ja paineet + Maya-viikko

Helteet hemmottelevat myös astrologia ja asioita unohtuu helposti. Nyt meinasi jäädä Maya-viikko päivittämättä, mutta parempi hiukan myöhään kuin ei ollenkaan. Energia on edelleen raskasta ja jatkuu sellaisena heti lomien alkaessa päättyä ja silloin moni joutuu tosissaan miettimään omaa jaksamistaan. Onneksi meillä on nyt oppaana Mayojen ohjeet jokaiselle päivälle ja voimme ammentaa niistä voimaa omiin päätöksiimme. Enempää en jaksa nyt runoilla, joten pidetään yhdessä huolta siitä, että kesä on mahdollisimman rentouttava. Lähdenkin tästä aurinkoon köllöttelemään ja laita Aloevera aurinkovoidetta pintaan.


Päivä 102    19.7      Valkoinen Spektraali Tuuli
Spektraali sointu lataa kaikkeen tekemiseen vapautuksen ja terävän erottelukyvyn. Puhun suoraan tai tuon muutoin esiin sen minkä sydämessäni oikeaksi tunnen. Tartun hetkeen ja annan inspiraation johdatella. Löydän uudenlaisia tapoja ilmaista tunteitani ja sisintä itseäni.
Olen itseni paras opastaja. Tasapainoa tuo uudistumisen voima. Luomisen työkaluni ovat kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Onko jotakin joka estää minua tuomasta esiin oman totuuteni? Rohkenenko tilanteen tullen toimia ja puhua niin että voin tuoda vapaasti esiin ajatukseni? Tuulen lailla etsin tänään innoitusta ja luovuuteni lähdettä. Nyt on hyvä vapauttaa luomisvoima ja antaa sen pulputa siellä missä kulloinkin kuljen.

Päivä 103    20.7     Sininen Kristallinen Yö
Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat Kristallisen soinnun teemoja. Tänään on helppoa kohdata toiset ja jakaa omia tunnelmiaan tai visioitaan suuremmankin seurueen kanssa.
Oppaana toimii kyky nähdä laajemmat kokonaisuudet. Tasapainoa tuo ajatusten selkeys. Luomisen työkaluina ovat rohkeus ja avarakatseisuus.
Yön unelmoivat ja intuitiiviset laadut viestivät herkistyneestä kyvystä kuunnella omaa sisäistä tietoa. Unelmat ja omat suunnitelmat ovat tulleet jo niin valmiiksi että niitä voidaan jakaa toisten kanssa. Kenties voin saada jonkin hyvän vinkin muilta siihen kuinka saan unelmani toteutumaan entistä täydellisempänä. Kannattaa olla korvat ja aistit tarkkana ja kuulostella kaikkea avarakatseisen suvaitsevaisena.

www.paivikaskimaki.comPäivä 104    21.7     Keltainen Kosminen Siemen
Kosminen sointu vie antautumaan täydelliseen olemiseen ja läsnäolon tilaan. On aika nauttia oman kasvun ja aikaansaannosten hedelmistä. Kuinka kypsiä ja rauhaa rakentavia ratkaisuja olenkaan viimeaikoina saanut aikaan kun olen toiminut omasta vapaasta tahdostani käsin.
Oppaana on harmonisuus. Tasapaino tuo kyky suunnistaa oikeaan paikkaan oikealla hetkellä. Luomisenvoimina toimivat visioinnin taito ja itseluottamus.
Elämänvoima kumpuaa luonnollisesti sisältäni kun nautin aikaansaannoksistani. On hyvä hetki juhlistaa itsessä tapahtunutta kasvua. Onnesta ja elämän runsaudesta nauttien voin näyttää tämän menestystarinani myös ulospäin.

Päivä 105    22.7      Punainen Magneettinen Käärme
Magneettinen sointu aloittaa Käärmeen aaltojakson. Tulevat 13 päivää ovat tutkimusmatka elämää alullepaneviin voimiin. Herkät vaistot ja alitajuiset aistimukset ovat esillä tavalla tai toisella. Tunteet vievät tutustumaan syviin vesiin joissa on syntymässä jotakin hyvin uutta.
Paras matkaopas löytyy itsestä. Tasapainoa tuo rohkeus. Luomisenvoimina ovat itseluottamus ja mielikuvitus.
Millaisia asioita ja tunnekokemuksia nyt vedänkään magneetin tavoin puoleeni? On hyvä antautua alkukantaisten viettien vietäväksi ja näin löytää tie aistien valtakuntaan. Rohkaisen mieleni ja hakeudun herkkien, sensuellien kokemusten äärelle. Kundalinin virtaus ja seksuaalisuus ovat vieteistä voimallisimpia ja niitä laatuja joiden avulla uusi elämä tällä planeetalla saa alkunsa.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 106    23.7    Valkoinen Lunaarinen Maailmojen sillanrakentaja
Lunaarinen sointu saattaa valintojen ja vaihtoehtojen äärelle. Kuinka minun tulee valita että ilmennän korkeinta tietoani ja kosmista viisauttani? Sillanrakentajan diplomatia ja tasa-arvoiset näkemykset nivovat ratkaisut hyvin harmoniseen ja kaikkia osapuolia tyydyttäviin päätöksiin.
Oppaana on rehellisyys. Tasapainoa tuovat yhteisölliset visiot. Luomisenvoimina ovat suvaitsevaisuus ja rohkeus itsenäisiin päätöksiin.
Kuinka minun tulee valita että lopputuloksena on kaikille osapuolille parasta mahdollista mutta huomioiden se että en hukkaa itseäni ja omia visioitani muiden miellyttämiseen?
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 107    24.7     Sininen Sähköinen Käsi
Sähköinen sointu sekoittelee ja yllättää tarkoituksena löytää uusia ja luovia ratkaisuja. Käden energia muistuttaa oman energian vapaasta kierrosta, mistä on aika päästää irti ja mistä uudesta on aika ottaa kiinni? Käden parantavat energiat pääsevät virtaamaan vapaana kun tarpeeton on puhdistettu pois.
Oppaana on leikkisä huumori. Tasapainoa tuo itsetuntemus. Luomisen työkaluina ovat vapaa tahto ja oivallus omasta suunnasta.
Millaisia yllättäviäkin uusia ratkaisuja keksin että voin antaa ja vastaanottaa läheisyyttä, parantavaa kosketusta ja syliä? Voidakseni täysin antautua läheisyyteen ja rakkauteen saattavat vanhat asenteet ja keskeneräiset suhteet olla tiellä. On hyvä tarkistaa onko oman elämän rattailla vielä jotakin sellaista painolastia joka tukkii elämänvoimani vapaata virtausta ja rakkauden voimaa.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 108    25.7    Keltainen Itsevallitseva Tähti
Muodon Itsevallitseva sointu saattaa tarkistamaan oman elämän raameja ja sisältöä. Millä tavoin ja missä voin kokea rauhaa ja arjen harmoniaa? Tähti tuo päivään eleganssin ja kauneuden laadut, näillä eväillä on hyvä tutkailla elämäni rakenteita ja sitä mistä onnellisuuteni koostuu.
Oppaana on elämänilo. Tasapainoa tuo elämänviisaus. Luomisentyökaluina ovat leikkisyys ja idearikkaus.
Kosmisen pioneerin tavoin tuon esiin iloni siitä että elämäni ja arkeni koostuu niin kauniista ja hyvää mieltä tuottavista asioista. Jos ei elämän runsaudensarvesta tunnu riittävän minulle mitään ilonaiheita on syytä tarkistaa minne ne on piilottanut itseltään. Olenko onnistunut rajaamaan itseni häkkiin jossa elämän yllätyksellisyys ei pääse tuomaan lahjojaan käyttööni?
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...