Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.7.2010

Pimennyksen jälkeen ja Maya-jutut

Pimennys on nyt onnekkaasti ohitettu ja muutos maailmassamme jatkuu pinnalla ja pinnan alla. Jako kahteen on käynnissä ja sopeutumiskyky ratkaisee todella paljon henkilökohtaisen menestyksen ja onnistumisten kannalta. Syksyn lähestyessä jokainen on yhä tiukemmassa tilanteessa oman elämänsä kanssa ja tulen välittämään kaikkea mahdollista tietoa siitä, miten ihan kuka tahansa pystyy kääntämään vaikeudet voiton ja onnen avaimiksi. Heinäkuun loppu kannattaa käyttää rentoutumiseen ja voimien keräämiseen, sillä syksy tulee olemaan todella suurten muutosten aikaa ja vaatimaan paljon resursseja itse kultakin.

Myös Astrossa lomaillaan ja asiakaspalvelumme toimii ajoittain vain sähköpostin välityksellä. Pyydämme kärsivällisyyttä ja vakuutamme, että häiriöt ja epäselvyydet selviävät viimeistään elokuun aikana, kun olemme jälleen täysipainoisesti paikalla.

Maya-kalenterin meille tarjoaa Päivi Kaskimäki

Päivä 95    12.7     Sininen Itsevallitseva Kotka
Mielikuvieni suunnitelmat ja hahmotelmat alkavat saada muotoa. Rakenne jossa pääsen toteuttamaan sisäisen visioni luomukset alkaa tulla näkyväksi.
Oppaana on ilo. Tasapainoa tuo yhteisöllisyys. Luomisvoimina ovat tarve kasvaa ja ilmentää elämänvoimaa.
Muodon itsevallitseva sointu auttaa luomaa raameja ja runkoa jossa Kotkan kauaskantoiset suunnitelmat ja ideat pääsevät juurtumaan ja vapaaseen kasvuun. Se mikä oli vasta unelmaa alkaa tulla jo todeksi. Tempaan mukaani muutkin tähän kehittelyyn ja iloiseen yhdessä luomiseen.

Päivä 96    13.7    Keltainen Yliääni Soturi
Yliääni sointu nostaa esiin oman voiman keskuksen ja sisäisen Soturin karismaattisen rohkeuden. Tietoisena vapaan tahdon voimasta tuon esiin kasvuni hedelmät, juuri sellaisena kuin ne tänään voivat kaikessa kauneudessaan ja voimassaan näkyä. Ilmennän voimaani tasapainoisen voimakkaasti ja yksilön vapautta kunnioittaen.
Oppaana on luonnollisuus. Tasapainoa tuo kundalinin voima. Luomisvälineinä ovat sisäinen tietämys ja tasa-arvoiset ratkaisut.
Miten tuon esiin oman voimani; rauhallisen jämäkästi mutta muitakin kuunnellen vaiko rähinällä jääräpäisesti muut jyräten? Mistä oma voimani koostuu; herkästä mutta määrätietoisesta minuuden tunnistamisesta vaiko kovista kalisevista panssareista ja niiden taakse piilotetuista tunnekolhuista.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

www.paivikaskimaki.com
Päivä 97    14.7     Punainen Rytminen Maa
Kyllä NYT ”synkkaa”! Rytminen sointu saattaa asiat ja tapahtumat järjestymään itsestään. Maan oivaltavuus oikeasta suunnasta ja paikasta ovat vertaansa vailla oleva sisäinen navigaattori. Tiedän suuntani ja voin sujuvasti laittaa asiani sellaiseen järjestykseen että pääsen valitsemaani tavoitteeseen.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo kyky osua kohteeseen. Luomisenvälineet ovat kyky elää hetkessä ja saada asiat viimeisteltyyn loppuun.
Alitajunnan tuntemukset ja sielun kuiskaukset vievät tunteiden tahdistamana juuri sinne missä on hyvä olla. Asiat voivat mennä myös monella tapaa eritavoin kuin itse oli suunnitellut mutta siitä huolimatta se mistä itsensä löytää on juuri nyt se oikea paikka. Siellä on jokin tunne koettavana tai kokemus opittavana.

Päivä 98    15.7    Valkoinen Resonoiva Peili
Resonoiva sointu auttaa virittymään taajuudelle, kanavoimaan korkeimman itsen puhtainta tietoa. Peilin selkeys ja rehellisyys oman sielunviisauden opastukselle auttaa heijastamaan tätä korkeaa viisautta oman elämän valinnoissa.
Oppaana on uskollisuus omalle sydämen äänelle. Tasapainoa tuo sisäinen, intuitiivinen tietämys. Luomistyökaluina ovat itsestä huolehtiminen ja elämästä nauttiminen.
Mieleen ja ajatuksiin lipuu selkeys ja kirkkaus. Kykyni yhdistyä yhä korkeampaan tietoisuuteen saa minut luottavaisena seuraamaan kosmista viisauttani entistä varmemmin askelin. Voin antautua musiikin virtaan ja matkata omalla kotisohvalla makaillen yhä korkeampiin tähtitarhoihin ja galaktisiin yhteyksiin.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 99    16.7    Sininen Galaktinen Myrsky
Uudistuksen tuulet ja tunnelmat saavat sydämen laulamaan ja onnellisuuden virtaamaan. Galaktisen soinnun näkyväksi tulevan rakkauden nosteissa löydän uudistuneet sielunmaisemat, harmonisen tunteen ja uudet mahdollisuudet.
Oppaana on intuitio. Tasapainoa tuo hetken inspiraatio. Luomistyökaluina ovat kaiken ylittävä rakkaus ja romantiikka.
Vapaana olen syntynyt ja vapaana minun tulee saada elää. Vapaudessa syntyvä hetken innoitus ja uudistumisen voima avaavat käyttööni sisäisen rikkauksien aarrearkun. Sieltä voin ammentaa huikeita uusia taitoja ja sisäistä tietämystä sekä kosmoksen lahjoja käyttööni. Ympäröin itseni rakkaudella jota vain minä voin itselleni parhaalla tavalla antaa.

Päivä 100    17.7   Keltainen Solaarinen Aurinko
Solaarinen sointu tahdittaa päivän hyvinkin toimeliaaseen tekemiseen. On aika työstää ja toteuttaa, toimia konkreettisesti. Keltainen Aurinko lataa päivän korkeilla tavoitteilla sekä ihanteilla. Maailmoja syleilevät pyyteettömään rakkauteen perustuvat teemat ovat nyt käsittelyssä ja kaiken tekemisen tarkoituksena.
Oppaana on Soturin rohkeus. Tasapainoa tuo kosminen ravinto. Luomisen voimina ovat uudistumisen taito ja läheisten ihmisten tunteiden huomioiminen.
On toiminnan aika. Säteilen omaa sisäisen aurinkoni kaiken parantavaa rakkautta. Toimintani vaikuttimet ovat arvojeni korkeat tavoitteet. Täytän elämäni ja uudistuneen olemukseni rakkauden valolla. Pyyteettömästi läheisiäni
huomioiden pyrin yhä lähemmäs Kristus-tietoisuuden avautumista

www.paivikaskimaki.com
 

Päivä 101    18.7     Punainen Planetaarinen Lohikäärme
Planetaarinen valmiiksi saattamisen sointu tuo näkyviin sen mitä vapaan rakkauden ilmapiirissä on viimepäivä synnytetty. Tunteet ja Lohikäärmeen elämän alkukantainen voima nousevat esiin, kuin harsomaisten alitajunnan verhojen takaa.
Oppaana on tunteikkuus. Tasapainoa tuo pyyteetön rakkaus. Luomisvoimina ovat mielenselkeys ja ilo.
Mitä tänään nousee tunteiden usvaisista arkistoista? Tunteet ovat tulleet auttamaan sen tunnistamisessa
mikä vaatii huomiota, irtipäästämistä tai puhdasta nauttimista. Vapaudessa syntyy syvin rakkaus.
Vapaudessa solmitaan syvimpään rakkauteen perustuvat liitot!

www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...