Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.6.2010

Juhannuksen tunnelmat ja Maya-viikko

Juhannus, Suuri Risti Täysikuu ja Kuun pimennys

Mielenkiintoiset eväät keskikesän juhlalle, joka on nyt niin lähellä, että ajoittain itsekin epäilee koko kuvion merkitystä. Mutta epäily iskee vain ajoittain, sillä henkinen paine on niin massiivinen, ettei astrologille jää vaihtoehtoja. Joku kaipaili kesäkuun "Astrokuu kirjettä, joka tosiaan jää tällä kertaa tulematta ja samoin käynee heinä- ja elokuun osalta. Jotain on ihan pakko jättää tekemättä ja Astrokuu on vain yksi monista oppiläksyistäni. Olkoon se merkkinä siitä, että kenelläkään ei ole helppoa näinä aikoina.

Suuren ristin voimakkaimmat tekijät vaikuttavat vuoden 2011 loppuun saakka ja vaikutukset ovat alkaneet jo kaksi vuotta sitten, joten tämä Juhannus on jonkinlainen keskipiste muutosten ajassa. Kokonaisuus jakaantuu lopulta useiden vuosien aikajaksolle ja uskon, että tästä hetkestä lukien muutos konkretisoituu etenkin tuonne talousmaailman puolelle kaikkein näkyvimmällä tavalla.

Lisätietoa Kreikan, Suomen ja maailman tapahtumista löydät Ylöjärven Uutisten kesälehdestä sivulta 38. Koko kesälehti on ilmaiseksi luettavissa osoitteessa: http://www.ylojarvenuutiset.fi/etusivu/suvilehti-2010

Tässä sitten vielä loistavia Maya-viisauksia jokaiselle päivälle Juhannukseen saakka.  www.paivikaskimaki.com

Päivä 74    21.6   Valkoinen Solaarinen Taikuri
Solaarinen sointu tuo päivään tekemisen meininkiä mutta tekeminen saattaa tapahtua enemmän omassa sisäisessä maailmassa, oman pään sisäisissä ajatelmissa. Hiljaisena virtaava voima intuitiivisen maailmani syvyyksissä saa minut kuulemaan sieluni hellän kuiskauksen. Se opastaa luottamaan itseen.
Minua opastaa sydämeni ääni. Tasapainoa luo kykyni jakaa sisäinen tietoni. Luomisvoimani ovat herkät aistimukset ja elämän ilo.
Millaista ääntä kuuntelen ajatuksissani, kannustavaa rakkautta vai syyllistävää latistusta? On aika antaa tuolle rakastavalle ja kannustavalle sielun viisaudelle, joka minussa asuu, sen ansaitsema huomio ja kunnioitus. Kuinka syvälle on juurtunut toisten miellyttäminen tai toisilta neuvon kyseleminen? Toimin niin että voin alkaa luottaa vain itseeni ja tehdä vain itseäni miellyttäviä ratkaisuja.

Päivä 75    22.6   Sininen Planetaarinen Kotka
Näen selkeänä kaiken ja kauas! Se mikä on kypsynyt valmiiksi, tulee esille. Se mikä on jäänyt kokonaan käsittelemättä, tulee esiin. Tänään on aika katsoa mitä ilmennyksen planetaarinen sointu tarjoilee. Onko tie edessäni selvä ja puhdas vai onko siellä tukoksia jotka nyt näyttäytyvät tullakseen puhdistetuiksi.
Minua opastaa intuitiivinen näkökyky. Tasapainoa luo diplomaattisuus. Luomisenvoimani ovat elämänilo ja kundalinin virtaus.
Ennustamattomassa tulevaisuudessa häilyvät visioideni ja haaveideni lopputulokset. Intuitiivisesti haen suuntani juuri sinne missä on haaveiden täyttymys. Yksinkertaisesti vain tiedän kuinka tulee toimia vaikka järjellisesti en voisi kaikkea perustella. Tämä voi herättää ympäristössä jonkin verran ihmettelyä.

www.paivikaskimaki.com

Päivä 76    23.6    Keltainen Spektraali Soturi
Räjäytän tietoisen voimani yhteyden auki! Spektraali sointu tuo käyttöön huippunsa viritetyn erottelukyvyn. Kaikkea sitä ravistellaan mikä estää korkeimman tietoisuuden virtausta. Tulessa karaistaan hengen soturi löytämään intohimon syke.
Olen itseni paras opas. Tasapainottajani on kundalinin alkuvoima. Luomisen voimani ovat intuitio ja tasa-arvoisuus.
Millainen tunnehaarniska minua ympäröi? Riittäkö kevyt töytäisy vai tarvitaanko dynamiittia että löydän aidon, rohkean ja intohimoisesti rakastavan minuuden? Olen avoimesti arvojeni ja itseni karismaattinen puolustaja. Käytän rohkeuttani tuodakseni esiin rakkaudelliset näkökulmat ja tasaveroisuuteen perustuvan ihmisyyden.

Päivä 77    24.6     Punainen Kristallinen Maa
Kristallinen yhteistyön sointu harmonisoi päivän tekemiset rauhalliseen ja yhteisölliseen jakamiseen. Oikeat ihmiset ja asiat kohtaavat juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Mistä itseni tänään löydänkin, siellä on tarkoitus jakaa herkimpiä tuntemuksia ja korkeimpia oivalluksia. Minne hattuni lasken, siellä on kotini.
”Oi, ootteko silloin te tunteneet Maan luonnossa maailman Luojan? Oi, ootteko silloin te löytäneet yön aaveilta armahan suojan? Ja ootteko silloin te itkeneet ja hyviä olleet ja hymyilleet.  Oi, ootteko silloin te lempinehet? – Sitä lempeä unhoita et. Niin kaunis, kaunis on Maa ” Eino Leino.
On galaktisen aktivaation porttipäivä . Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 78    25.6    Valkoinen Kosminen Peili
Kosminen, läsnäoloon vievä sointu hiljentää energian lähes pysähtyneisyyteen. Sisäisen rauhan tilassa ja omassa läsnäolossani antaudun vastaanottamaan korkeimman ja puhtaimman totuuden ja kosmisen viisauden.
Minua opastaa kyky elää hetkessä. Minua tasapainottaa intuitio. Luomisen voimani ovat elämän alkuvoima ja harmonia.
Kirkkaana kuulen sieluni viestit kun annan mieleni hälyn vaieta ja antaudun kuuntelemaan jumaluutta sisälläni. Selkeyden tilassa vastaanotan puhtainta tietoa todelliselta itseltäni. Millaista uutta suuntaa voin lähteä kehittelemään löydettyäni tämän sisäisen tietämykseni opastuksen?

Päivä 79    26.6   Sininen Magneettinen Myrsky
Päämäärän magneettinen sointu antaa alkutahdit seuraavalle aaltojaksolle myrskyn merkeissä! Tulevien 13 päivän aikana kaiken takana on myrskyisän uudistumisen ja muodon muutoksen lataus. Jäitä hattuun ja pelastusliivin nyörit tiukalle. Kaikki minkä oli luullut olevan pysyvää, joutuu käsittelyyn. Pysähtyneitä rakennelmia ja asenteita kyseenalaistetaan tarvittavalla voimalla.  Käynnissä on henkilökohtainen ja planetaarinen tulen ja veden alkemiallinen yhdentymisen prosessi!
Myrsky on itsensä opasvoima kaksinkertaisena. Tasapainoa tuo impulsiivisuus. Luomisvoimana ovat universaalin tulen Kristus-tietoisuus ja universaalin veden solumuistin herääminen.


Vankin puu saattaa joutua tärisemään juuriaan myöten. Kaiken myllerryksen keskellä on korkea tarkoitus löytää itsestä uutta ja uudistunutta muotoa esiin. Notkeana ja joustavana kuin paju voi antautua nauttimaan ihanasta muutoksesta ja raikkaasta uudesta tunnelmasta.  Voi olla että tapahtuu pieniä mutta tarpeellisia uudistuksia, voi olla että koko elämä kääntyy ylösalaisin. Tuhkasta nousee lopulta aina Fenix!

Päivä 80    27.6   Keltainen Lunaarinen Aurinko
Vaihtoehtojen Lunaarinen sointu asettaa tilanteisiin joissa tulee tehdä selkeitä, itseä kunnioittavia valintoja. Valintojen tekemisen taustalla on Auringon korkeisiin ihanteisiin ja omiin arvoihin perustuvien elämän rakenteiden vahvistaminen. Oman korkeimman sielunyhteyden vahvistuminen.
Oppaana tässä työssä on vapaan tahdon voima. Tasapainoa luo elämää synnyttävä alkuvoima. Luomistyökaluina ovat kyky uudistua sydämen ääntään uskollisesti seuraten.
Kuinka syvästi kunnioitan ja rakastan itseäni? Osaanko sanoa ei, kun en jaksa tai pyyntö on vastoin omia toiveitani? Olenko kynnysmatto tai muiden astinlauta heidän edetessään omissa tavoitteissaan? Vapaan tahdon voimaa ilmentäen teen selkeitä, itseni näköisiä valintoja jotka tuovat minulle uudenlaisen voimantunteen sydämeeni.


www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...