Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.5.2010

Maya-viikko 22 ja Ristin sanomaa

Kesäkuu rassaa jaksamista

Kesäkuu on nyt aluillaan ja kylmät väreet hiippailevat pitkin selkäpiitä vähän väliä. Yleinen tunnelma on nyt erittäin jännittynyt ja monet ovat soitelleet ihmeissään armottomien väsymyspiikkien ja ahdistavien tuntemusten kurimuksessa. Samanlaista tunnelmaa löytyy myös ihan omasta takaa ja Aloeveraa kuluu nyt tuplasti normaaliin verrattuna. Siitä saa kyllä reippaasti lisäenergiaa, mutta silti uupumus iskee ajoittain sellaisella voimalla, että on pakko levätä välillä. Mielestäni se kuuluu luonnollisena osana tähän vahvana virtaavaan muutoksen energiaan.

Myös auringonpilkkujakso on nyt tavallista voimakkaampi ja sen tiedetään aiheuttavan samankaltaisia oireita aivojen sähkötoiminnan kautta. Jotkut tahot väittävät näiden jaksojen vaikuttavan myös maankuoren ja kuuman sisällön väliseen vuorovaikutukseen. Siltähän se vähän vaikuttaa. Malttakaa siis levätä ja ottaa muutenkin mahdollisimman rennosti, niin asiat sujuvat paljon paremmin.


Tässä sitten taas Päivin kirjoittamia Maya-ohjeita tälle viikolle.
  www.paivikaskimaki.com     

ma  31.5  Punainen Magneettinen Taivaanvaeltaja

Päämääräni on löytää ikiaikainen, ajattoman avaruuden viisaus ja avarakatseisuus itsestäni.
Olen itseni paras opastaja. Minua tasapainottaa mielenrauha. Luomisvoimani ovat diplomaattisuus ja sisäinen tietämys.
Niin kuin ylhäällä niin myös alhaalla, taivas on siellä missä minä olen. Pystynkö vapautumaan menneistä tunnekokemuksista ja elämänkolhuista? Rohkenenko edetä avarakatseisesti ja itselleni armeliaana, luottaen itsessäni olevaan viisaaseen tietoon? Etenen määrätietoisesti elämän tunteiden merellä niin tyynellä kuin myrskysäällä.

      

ti  1.6   Valkoinen Lunaarinen Taikuri

Valintojen ja vaihtoehtojen sointu virittää toiminnan suunnan tänään. Miten tulisi valita ja toimia itsenäisesti ja itsetuntoisena mutta säilyttäen harmonia ympäristössään?
Minua opastaa tasa-arvoisuus. Minua tasapainottaa vapaana virtaava energia. Luomisvoimani ovat aistieni herkkyys ja kyky keskittyä olennaiseen.
Kuinka päättäväisesti kykenen tekemään päätöksiä omista tarpeistani käsin ja itseluottamusta ilmentäen? Onko helpompaa toteuttaa muiden toiveita kuin omia? Valitsen itselleni vain parasta. Kun minä voin hyvin, niin myös ympäristöni voi hyvin.

     

ke  2.6  Sininen Sähköinen Kotka

Näen mielikuvieni siivin lentäen tulevaisuudessa häämöttävät mahdollisuudet. Käytän luovuuttani uudella ja yllättävällä tavalla saavuttaakseni unelmieni kohteet.
Minua opastaa kyky uudistua. Minua suojaa diplomatia. Luomisvoimani ovat elämänintohimo ja alitajuinen aistimusten ohjaus.
Millaisia yllättäviä visioita tai asioita syntyy tänään? Millaisia uudistuksia keksin laittaa alulle? Uudistus voi olla hyvä liikeidea tai perheen iloksi keksitty uusi lomakohde. Vaihtoehtoja on äärettömästi ja vain mielikuvitukseni on rajana. En anna minkään katkoa siipiäni kun lennän vapaana visioiden taivaalla.
     

to 3.6  Keltainen Itsevallitseva Soturi
Sisältäni kumpuaa tietoisuuden voima. Rohkeana puolustan omia näkemyksiä ja omia rajoja. Itsesyytös vaihtuu kunnioitukseksi itseä kohtaan. Näin toimien annan esimerkin myös muille voiman tietoisesta käytöstä.
Minua opastaa vapaa tahto. Minua tasapainottaa intuitio. Luomisvoimani ovat sisäinen tietämys ja diplomaattisuus.
Käytän rohkeuttani ja voimaani rakentavasti. Puran turhia tunnesuojauksia ja panssareita. Antaudun kuuntelemaan uinuvaa sisäistä, intuitiivista, tietoa. Antaudun läheisyyteen ja kosketukselle, rakkauteen. Pystyäkseen olemaan herkkä ja tunteva, tarvitaan sen ilmentämiseen toisinaan soturin rohkeutta ja voimaa.
     

pe 4.6  Punainen Yliääni Maa
Aavistuksenomaiset tuntemukset ohjaavat toimia tänään. Omassa rauhassa tutkiskelen voimani lähdettä, parasta minää.
Minua opastavat herkät vaistot. Minua tasapainottaa luonnollisuus. Luomisvoimani ovat luovuus ja harkitsevuus.
Otan ajan ja tilan jossa voin tarkastella itseäni ja sitä missä minä olen hyvä. Mikä on vahvuuteni ja mikä on parasta osaamistani. Perin pohjin syvennyn löytämään itseni. Millaisia taitoja haluan vahvistaa lisää tai mitä uutta haluaisin oppia? Annan itseni juurtua syvälle Maan keskukseen. Mitä syvemmät juuret sitä korkeammat latvaoksat, kosminen yhteys.
     

la 5.6  Valkoinen Rytminen Peili
Älykkäästi mutta tunteella järjestelen asiat ja tekemiseni. Yksi asia kerrallaan tulee loppuun hoidettua. Näin saan aikaan mielen selkeyden ja harmonian. Puhdas yhteys sielunviisauteeni voimistuu.
Olen itseni paras opas. Minua tasapainottaa intuitiivinen tieto. Luomisvoimani ovat luottavaisuus elämään ja taito luoda rauhaa.
On aika olla rehellinen itselle. On aika saattaa loppuun se mitä on siirrellyt mappi ööhön jo pidemmän aikaa. Millaisia uusia ideoita juuri vapautuneeseen tilaan voi syntyä? Kirkkaassa mielessä ja selkeässä omassa tilassa voin voimistaa kanavan jonka kautta vastaanotan korkeimman inspiraation, sielun viisauden.
     

su  6.6  Sininen Resonoiva Myrsky
Vierivät kivet eivät sammaloidu! Jokin voimallinen ja uusi tekee tuloaan ja laittaa liikkeeseen ja uudistumaan.
Minua opastaa leikkisyys. Minua tasapainottaa kyky elää hetkessä. Luomisvoimani ovat korkeat ihanteet ja herkät tunteet.
Millaisia uudistuksia kaipaan elämääni? On aika luottaa sisäiseen tietoon ja tehdä tarvittavat pienet tai suuret muutokset. Iloisesti heitän romukoppaan vahat rikkinäiset tavarat ja tukahdutetut tunteet. Mikä voiman tunne tästä syntyykään, NYT virtaa!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
Päivi Kaskimäki 2010

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...