Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.5.2010

Maya-tekstit loppuviikolle

Tässä jälleen Maya-kansan ohjeita tulevalle viikolle. Voimakas viikko on nyt menossa länsimaisen astrologian kannalta ja kannattaa säilyttää maltti kaikissa tilanteissa. Vihan tunteet ryöstäytyvät helposti käsistä.

Maya-sivusto löytyy osoitteesta www.paivikaskimaki.com


Päivä 40    18.5     Keltainen Magneettinen Aurinko

Tavoitteeni on löytää pyyteetön rakkaus. Sitoudun laittamaan elämäni ja arvoni sellaiseen järjestykseen että voin tuntea puhdasta sydämen rakkautta itseäni ja läheisiäni kohtaan. Minä olen se joka Minä olen.
Olen itseni paras opas. Minua suojaa uudeksi syntymisen voima. Luomisvoimani ovat taito uudistua kuunnellen uskollisena sydämeni ääntä.
Aurinko syleilee lämmöllään niin hyviä kuin pahoja, tasa-puolisesti, hyväksyen kaiken. Kuinka voin löytää samankaltaisen pyyteettömän rakkauden itsestäni? Tinginkö arvoistani rahan tai materian vuoksi?


      

Päivä 41    19.5    Punainen Lunaarinen Lohikäärme

Elämän tavaratalo on auki. Valikoin ostoskoriin vain sen mikä ravitsee minua fyysisesti ja psyykkisesi parhaalla mahdollisella tavalla.
Minua opastaa elämänkokemus. Minua suojaa rakkaus itseäni kohtaan. Luomisen voimani ovat ajatusten selkeys ja huumorintaju.
Millaisia valintoja joudun tänään tekemään? Onko helppo valita itselleen vain parasta vai tuntuuko se haasteelliselta? Tiedänkö selkeästi mitä haluan? Teen rohkeita valintoja jotka tuovat elämääni tasapainon ja vahvistavat luottamusta elämään ja perusturvallisuuteen.



     

Päivä 42    20.5    Valkoinen Sähköinen Tuuli

Sähköinen yllätyksellisyys ja käänteentekevät ratkaisut, tuulen nopeudella ja hetkessä elän! Päivän ainekset lupaavat vauhtia ja jännittäviä tilanteita. Olen valmis!
Minua opastaa taito verkostoitua. Minua suojaa uudeksi syntymisen voima. Luomistyökaluni ovat synkronismin laki ja vapaa tahto.
Kevyesti kuin perhonen elän yhden hetken ja elämyksen kerrallaan, täydesti nauttien. Keksin yllättäviä ja impulsiivisia ratkaisuja. Miten voin käyttää luovuuttani? Mikä on viestini maailmalle?



Päivä 43    21.5    Sininen Itsevallitseva Yö

Äänettömästi liukuen energia johdattaa sisäisen runsauden ja viisauden äärelle. Luotan sisäiseen tietooni. Millaisessa muodossa voin saada unelmani toteutumaan?
Minua opastaa kyky muuttaa muotoni uudeksi. Minua suojaa ajatusteni selkeys. Luomisen työkaluina ovat tietoisuus ja avarakatseisuus.
Intuitiivinen sisäinen tietämykseni ohjaa toimimaan uudella tavalla ja löytämään paikan jossa voin toteuttaa itseäni ja ilmentää viisauttani. Rohkenenko antautua usvaisen intuition vietäväksi? Kuinka voin löytää tien takaisin tähtiin?
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat



     

Päivä 44    22.5    Keltainen Yliääni Siemen
Kokoan omat voimani itseeni ja itseni käyttöön. Ilmennän elämänintohimoa omalla luonnollisella tavallani. Hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. Nautin vapaudestani antaen muiden olla ja olemalla se mikä itse olen.
Minua opastaa vapaa tahto. Minua suojaa intuitiivinen tieto. Luomisen työkaluni ovat vision voima ja itse ilmaisu.
Mikä on minun voimani lähde? Käytänkö vapaata tahtoa ja elämän voimaa itseeni ja tarpeideni tyydyttämiseen vai taivunko toisten toiveiden täyttämiseen? Olenko vankka tammi vai taipuisa meriheinä? Kukoistan elämänvoimaa olemalla oma itseni ja näyttämällä sen myös ulospäin.

     

Päivä 45    23.5    Punainen Rytminen Käärme

Asiat järjestyvät vaistomaisen oivalluksin ja kaikki sujuu kuin tanssi. Elämänvoima, kundalini virtaa vapaana ja ihanat aistinautinnot odottavat että antautuisin niiden kokemiseen.
Olen itseni paras opas. Minua suojaa rohkeus luoda nahkani ja uusiutua. Luomisen työkaluni ovat itsetuntemus ja vaikutusvalta.
Kuinka asiat voivatkaan sujua niin hienosti ja järjestelmällisesti rytmisen päivän energiaa hyödyntäen! Mihin alitajuisesti viettini ja vaistoni minua tänään johdattelevat? Organisoin elämäni sellaiseen järjestykseen että voin saada riittävästi läheisyyttä ja aistinautintoja.

www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...