Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.5.2010

Maya-viisauksia viikolle 19

Maya-tekstit 10-16.5.2010      www.paivikaskimaki.com
       

10.5   Keltainen Rytminen Ihminen

Järjestelen asiat sujuvasti niin että voin tuntea luottamusta itseeni. Olen valmis ilmentämään vapaata tahtoani ja näyttämään sen myös koko maailmalle!
Olen itseni paras opastaja. Minua suojelee luottamus tunteisiin. Luomisvoimani ovat kyky hoivata itseäni ja taito elää NYT hetkessä.
Olenko todella vapaa elämään kuten haluan? Pystynkö sanomaan ääneen sen minkä sisälläni koen oikeaksi? Onko asioita jotka odottavat että tarttuisin tuumasta toimeen ja järjestäisin ne siihen malliin että pääsen vapautumaan uusien, intohimoa tuottavien projektien äärelle?
       

11.5   Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Valpastun kuuntelemaan sisältäni kumpuavaa ikiaikaista viisautta ja elämän kokemusta.
Minua opastavat herkät aistimukset. Minua suojelee itseni hyväksyminen. Luomisvoimani ovat diplomaattisuus sekä sisäinen tietämys.
Millaiset tunteet ja kokemukset nousevat esiin menneisyyden tapahtumista? Kuinka vahvasti luotan omaan intuitiooni? Itsetuntoisin ja viisain askelin suunnistan kohti uusia jännittäviä kokemuksia.
     

12.5   Valkoinen Galaktinen Taikuri
Omassa sisäisessä rauhassani annan itselleni sydämelliset kiitokset. Itsetuntoni kohoaa kun oivallan kuinka paljon olen elämässä voinut oppia ja miten hienosti olen onnistunut!
Minua opastaa tunteiden selkeys. Minua suojaa yhteisöni tuki. Luomisvoimani ovat aistillisuus ja luonnollisuus.
Niin paljon kuin itse itseäni rakastan, sen verran muutkin voivat minua rakastaa. Rakastan ensin eheäksi itseni ja sen jälkeen voin rakastaa eheäksi muut. Miten voin vaalia herkkyyttäni? Miten voin näyttää itsevarmuuteni?
     

13.5   Sininen Solaarinen Kotka
On toiminnan aika. On hyvä hetki ottaa tilaa itselle ja nähdä asiat laajemmassa perspektiivissä. Yllättävästi ja leikiten asiat hoituvat kun katselee niitä uudenlaisesta näkövinkkelistä.
Minua opastaa leikkisyys. Minua suojaa diplomatia. Luomisvoimani ovat tarve kehittyä ja rohkeus uusiutua.
Dynaamisesti toimien otan etäisyyttä ja annan sielulleni siivet. Nyt pystyn näkemään mikä todella on tarpeellista tehdä ja mikä voi jäädä vaille huomiotani. Kuinka voin käyttää visioinnin ja mielikuvituksen voimaa uuden luomisessa? Kun ideoin uutta, näen lopputuloksena vain parhaan mahdollisen tapahtuvan ja unohdan epäkypsät pelko skenaariot?
     

14.5    Keltainen Planetaarinen Soturi

Tuon esiin rohkeasti sen minkä olen juuri oivaltanut ja minkä tiedän olevan oma totuuteni. Näin voin kasvaa kuten tietoisuuteni kannustaa toimimaan.
Minua opastaa näkyvä elämänvoima. Minua suojelee kyky unelmoida ja tehdä mahdottomasta menestys.
Rohkaistun toimimaan sen mukaan minkä tiedän itselleni olevan parhaaksi. Uskallan tehdä sen todeksi mistä vasta hetki sitten varovasti haaveilin. Muistan huomioida läheisteni tunteet ja löytää itsestäni myös hellyyttä vaikka oma sisäinen tuli roihuaa ja tieto pauhaa sielussa niin että meinaa revetä liitoksistaan. 
     

15.5   Punainen Spektraali Maa

”Camel-bootsit” jalkaan ja omille tutkimusretkille käy matkani tänään. Varokoon se joka yrittää pidätellä minua kun suunnistan sisäisen navigaattorini erehtymättömässä ohjauksessa!
Minua opastaa oma voimani kaksinkertaisena. Minua suojaa elämän intohimo. Luomisvoimani ovat salaman nopeus ja tuntemattoman kutsu.
Kuinka voin irrottautua ulkoisista rutiineista ja vapauttaa itseni löytämään jotakin aivan uutta ja virkistävää arjenkin keskellä? Heitän pois kaiken mikä estää minua kuuntelemasta omaa intuitiota ja alitajunnan viestejä. Löydän itseni juuri oikeasta paikasta oikeaan aikaan, ilman ennakkosuunnitelmia.

     

16.5        Valkoinen Kristallinen Peili
Löydän selkeyden ja kuulen sydämeni äänen aitona ja kirkkaana. Toisiimme luottaen ja toisilta oppien luomme yhteisvoiman.  Yhteisenergiaa hyödyntäen saamme kukin unelmamme entistä selkeämmin näkyviksi.
Minua opastaa luottamus sydämeni ääneen. Minua suojaa sisäinen tietämys. Luomisvoimani ovat kyky synnyttää uutta ja luoda harmoniaa arjen keskelle.
Kun jaan omia mietteitäni tai ideoita toisten kanssa, saan selkeän voimakuvan myös itselleni siitä mitä haluan.  Nyt tiedän miten toimia! Millaisilla sanoilla tai teoilla kannustan itseäni ja läheisiäni?

Päivi Kaskimäki 2010   www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...