Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.5.2010

Äiti, Apina ja Kreikka

Onnellista Äitienpäivää kaikille äideille, isille ja lapsille.

Tänään vietetään Maya-kalenterin mukaan Sinisen Yliääni Apinan päivää. Itsekin Apinana heräsin jo aamu viideltä täynnä energiaa, innostusta ja luovia ideoita. Apinan päivä on ilon ja leikin päivä, jolloin voin hyvällä syyllä ihmetellä, ellen jostain syystä löydä iloa sisältäni. Moni on valmis syyttämään olosuhteita, vaivautumatta miettimään omaa osuuttaan. Ilo tulee aina sisältä päin, ei koskaan ulkoa. Kosmisen värähtelyn laki määrää, että se mitä värähtelet sisimmästäsi ulospäin, heijastuu välittömästi ympäristöstäsi takaisin sinulle.

Voit muuttaa oman värähtelysi ajatusten voimalla juuri sellaiseksi kuin haluat. Jos keskityt siihen, mistä voit olla kiitollinen juuri nyt, muuttuu myös värähtelysi onnen värähtelyksi ja heijastuu sellaisena takaisin kaikista kohtaamistasi ihmisistä ja asioista. Ymmärrät, että maailmaan mahtuu vihaa, katkeruutta ja kateutta, jonka ei tarvitse satuttaa tai loukata sinua.

Kreikan tilanne on yksi ymmärtämisen paikka. Kysymys ei ole kreikkalaisten onnettomasta taloudenpidosta tai korruptiosta, vaan normaalista muutospaineesta, joka myös astrologisen kartan perusteella kuuluu juuri nyt juuri tälle maalle. Kreikan syntymäkartalta löytyy Auringon, Merkuriuksen ja Jupiterin yhtymä Oinaan merkin alkuasteista ja lisäksi tarkka Neptunuksen ja Uranuksen yhtymä Kauriin merkin alkuasteista. T

Tämä kuvio edustaa äärimmäistä itsenäisyyden ja riippumattomuuden tarvetta. Tänä kesänä Kreikka tulee tavalla tai toisella osoittamaan oman riippumattomuutensa EU:n tukipaketista. Vaikka Kreikan korruptoitunut hallitus ja paketin syliinsä saava pankkilaitos suostuvatkin ottamaan vastaan tukimiljardit ja kiristämään julkisen talouden menoja, niin kansa ei siihen tule alistumaan. Tänä kesänä astrologiselle taivaalle piirtyvä Suuri Risti osuu kohtalokkaasti Kreikan kartalle ja luo pysäyttämättömän paineen ratkaisevalle muutokselle, jota tukipaketilla yritetään estää.

Kreikka toimii nyt edelläkävijänä koko Euroopan uudistumiselle Amerikasta puhumattakaan. Yritys tilanteen säilyttämiseksi ennallaan on täysin mahdoton ja on lopulta vain ajan kysymys, milloin Kreikka keikahtaa kumoon tukipaketti sylissään. Samassa imussa menee paljon muutakin ja kaikki tämä tapahtuu vain siksi, että maailmasta on tulossa paljon nykyistä parempi paikka.

Puhtaimmin ja voimakkaimmin tätä muutosta kuvaa 21.12.2012 tuhansien vuosien syklinsä päättävä Maya-kalenteri, jonka viisauksia tällä saitilla jakaa Maya-astrologi Päivi Kaskimäki. Kannattaa seurata Maya-kalenterin vaiheita ja päivittäisiä viisaita neuvoja tästä Blogista tai Päivin omilta sivuilta: www.paivikaskimaki.com

 

9.5.2010  Sininen Yliääni Apina
Löydän voimani leikin, huumorin ja ilon taikakeinoista.
Minua opastaa uudeksi syntymisen taito. Minua suojaa uskollisuus itseäni kohtaan. Luomisvoimani ovat pioneerihenki ja kekseliäisyys.

Ratkon huumorilla ja leikiten kiperimmätkin tilanteet. Jos ei oma iloni lähde pulputa tänään, niin mikä on esteenä? Herään huomaamaan asiat jotka tuovat ilon elämääni ja näin voimistavat uskoa itseeni ja kykyihini.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...