Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.4.2010

Maya-ohjeita tämän viikon jokaiselle päivälle

Maya-kalenterin päivittäiset ohjeet tässä jälleen viikoksi eteenpäin


Päivä 18    26.4
     

Valkoinen Yliääni Peili
Kokoan voiman itseeni löytääkseni ajatusteni selkeyden. Etenen kehitellen uusia ratkaisuja ja ideoita. Minua opastaa diplomaattisuus. Minua suojaa kyky haaveilla. Luomisvoimani ovat syntymän voima ja sisäinen rauha.
Keksinkö kehitellä vanhasta jotain uutta? Voinko edetä valitsemallani tiellä selkein askelin kohti unelmieni toteutumista? Kuinka rehellisesti ilmennän itseäni sanoissa ja teoissa?
Päivä 19    27.4
      

Sininen Rytminen Myrsky
Myrskyn energia järjestelee asiat kanssani niin että uusi uljas Minä pääsee esiin, aivan uudessa ilmapiirissä ja uudistuneella ulkomuodolla. Olen itseni paras opas. Minua suojaa luova ilmaisu. Luomisvoimani ovat ihanteeni ja tunneherkkyys.
Tänään on helppo saada organisoitua asioita järjestykseen ja keskeneräiset työt suotuisaan loppuun. Mitä uutta näin pääsee syntymään? Millaisia uudistumisen mahdollisuuksia elämä tänään tarjoilee?

Päivä 20    28.4
      

Keltainen Resonoiva Aurinko
Virittäydyn kuuntelemaan omia ihanteitani. Sisälläni palaa innostuksen ja rakkauden tuli. Tänään voin syleillä itseäni ja koko maailmaa. Minua opastaa vapaan valinnan laki. Minua suojaa syntymän voima. Luomisvoimani ovat muodon muutoksen taito ja uskollisuus sydämeni äänelle.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.
Millaisen intuitiivisen herkkyyden tai aukeavan uuden tietoisuuden voin havaita heräävän itsessäni?  Kuinka vapaasti voin toteuttaa elämässäni sen minkä sydämessäni koen oikeaksi? Millainen on arvomaailmani ja millaisia ovat ihanteeni?

Päivä 21    29.4
      

Punainen Galaktinen Lohikäärme
Hoivaan ja ravitsen itseäni ja läheisiäni. Elämänvoima virtaa minussa uudistaen ja tasapainottaen kehitystäni. Minua opastaa sensuellit aistini. Minua suojaa rakkaus. Luomisvoimani ovat luotettavuus ja iloisuus.
Kuinka voin tänään huomioida ja helliä itseäni? Voinko huomioida ensin omat tarpeeni ja tunteeni ja sitten vasta toiset? Jos en, niin kuka on tärkeämpi kuin minä? Millaisia rakkaudenosoituksia saan toisilta tänään?

Päivä 22    30.4
     

Valkoinen Solaarinen Tuuli
Sanoista tekoihin! Toimin niin että luovuuteni ja inspiraatio saa virrata kaikessa tekemisessäni ja itseni ilmaisussa. Minua opastaa rehellisyys. Minua suojaa kyky toimia uudistavasti. Luomisovimani ovat hetkessä elämisen taito ja sanan vapaus.
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
Kuinka spontaanisti voin toimia tänään, keveästi elämästä nauttien? Puhunko mitä mieleen juolahtaa välittämättä seurauksista vai rehellisesti ja harkiten? Elänkö tässä hetkessä huomaten sen tuomat mahdollisuudet vaiko jo huomisen huolia hautoen?

Päivä 23    1.5
      

Sininen Planetaarinen Yö
Sisäinen intuitiivinen viisauteni tuo esiin sen mikä on alitajuntani tieto. Unelmani näyttäytyvät ja on aika toteuttaa ne. Löydän sisältäni uinuvan aarrearkun täynnä uusia taitoja ja tietämystä. Minua opastaa magian taikavoima. Käytössäni ovat rajattomat mahdollisuudet. Luomisvoimani ovat rohkeus ja viisaus.
Millaiset unelmat tulevat tänään todeksi? Millaisia unelmia minulla on? Millaisia unia olen nähnyt viime aikoina? Tiedän intuitiivisesti kuinka asiat ovat vaikka en aina järkevästi pysty selittämään sitä muille tai itselleni.

Päivä 24    2.5
     

Keltainen Spektraali Siemen
Hajotan ja poistan elämästäni kaiken sen, mikä estää minua etenemästä kasvuni tiellä. Annan itselleni vapauden toteuttaa itseäni juuri sellaisena kuin olen. Olen paras opastajani. Minulla on taito olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Luomisvoimani ovat itseluottamus sekä kyky nähdä laajoja kokonaisuuksia.
Kuinka onnellisena ja itseeni tyytyväisenä voin tänään toteuttaa intohimojani ja sydämeni paloa? Onko jotakin joka saa minut ärsyyntymään ja jopa räjähtämään? Jos on, niin mikä tukkii elinvoimani ja estää elämisen itselleni luonnollisella tavalla?

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...