Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.4.2010

Maya kalenteri jatkuu

Päivä 8     ( 16.4.2010)                     
      
Keltainen Galaktinen Tähti
Löydän rauhan ja harmonian arjen pienistä ja suurista iloista. Uudistun elämäni kauneudesta.  Minua opastaa vapaan tahdon voima. Minua suojelee tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat leikkisyys ja totuudellisuus. 
Millaista sisäistä rauhaa löydän itsestäni ja elämästäni? Onko jotakin joka häiritsee sisäistä tasapainoani ja kykyäni pysyä omassa keskuksessani?

Päivä 9.      (17.4.2010)
     
Punainen Solaarinen Kuu
Päätän toteuttaa suunnitelmani herkästi kuunnellen tunteitani. Minua opastavat alitajuiset aistimukseni. Minua suojaa vapaan tahdon voima. Luomisvoimani ovat puhdas rakkauden tunne ja uusiutumisen taito.
Millaisia tunteita tänään nousee koettavaksi, onko herkässä itku vai nauru? Miten omat tunteesi saavat sinut toimimaan tänään?


Päivä 10.     ( 18.4.2010)
      
Valkoinen Galaktinen Koira
Sydämeni ääni tuo selkeästi esiin suunnan jota seuraamalla voin toteuttaa kutsumustani. Minua opastaa rehellisyys ja ajatusteni selkeys. Minua suojaa vilpittömyys. Luomisvoimani ovat tunteet ja ihanteeni.
Voinko kuunnella sydämeni ääntä itselleni rehellisenä pysyen? Millaisia rehellisyyttä vaativia asioita elämä tarjoilee käsiteltäviksi? Onko jokin asia tai ihminen jota en pysty kohtaamaan aidosti?

Päivä 11.     ( 19.4.2010)
     
Sininen Spektraali Apina
Irrottaudun vanhentuneista rajoituksista ja ennakkoluuloista. Antaudun elämän taianomaiseen leikkiin riehakkaana ja vapautuneena Olen itseni paras opastaja. Minua suojelee sydämeni aitous. Luomisvoimani ovat sisäinen rauha ja luottavaisuus elämään.
Millaisia irtiottoja voit tänään tehdä irrottautuaksesi rutiineista? Miten olisi hyvä toimia että voi tuntea puhdasta iloa ja lapsenomaista vilpitöntä leikkimielisyyttä, hulvatonta huumoria? Elämän leikkikenttä odottaa, hyppää mukaan!


Päivä 12.     ( 20.4.2010)
      
Keltainen Kristallinen Ihminen
Luomme yhdessä uutta. Liityn yhteistyöhön omalla yksilöllisellä panoksellani, vapaasta tahdostani. Minua opastaa kukoistava elämänvoima. Minua suojelee avoimesti näytetyt tunteeni. Luomisvoimani ovat käden taidot ja sanan vapaus.
Millaiseen yhteiseen tekemiseen ja tasa-arvoiseen toimeen tänään on hyvä lähteä? Millaisessa yhteisössä voit olla vapaa ja tulet hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet? Saatko yhtä paljon kuin annat ja toisin päin?

Päivä 13.       ( 21.4.2010)
     
Punainen Kosminen Taivaanvaeltaja
Sallin itseni pysähtyä kuuntelemaan sisältäni kumpuavaa viisauttani ja kokemuksieni tuomaa tietoa.  Minua opastaa oivallus oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Minua suojaa sisäinen rauha. Luomisvoimani ovat tasa-veroisuus ja unelmoinnin taito.
Voinko tänään kuuhailla omalla tahdillani ja ottaa vaikka nokoset kesken päivän? Millaisia muistikuvia minulla on aiemmista kokemuksistani kun halusin luoda unelmiani todeksi? Menikö hyvin vai kokonaan metsään? Rohkenenko tällä kertaa luottaa että nyt onnistun ja alan toteuttaa unelmiani todeksi?


Päivä 14.      ( 22.4.2010)
      
Valkoinen Magneettinen Taikuri
Sitoudun luottamaan itseeni ja siihen että luotan ensisijaisesti vain omaan intuitiooni ja uudestisyntymän voimaani. Olen itselleni paras opas. Minua suojaa kosketukseni parantava energia. Luomisvoimani ovat aistieni valppaus ja luonnollinen kasvu.
Kuuntelenko enemmän muiden mielipiteitä kuin sisältäni kumpuavaa vaistonvaraista sisäistä ääntäni? Sitoudunko tekemisiini sisäiseen tietooni luottaen? Missä kunnossa on itseluottamukseni?

Päivä 15.     ( 23.4.2010)
     
Sininen Lunaarinen Kotka
Valitsen suunnan joka avaa minulle uudenlaisia maisemia ja uudenlaisia näköaloja synnyttää visioni todeksi.  Minua opastaa vapaana kiertävä energiani. Minua suojaa yhteisöni tuki. Luomisvoimani ovat elämänvoima ja kaikkinaiset kasvunmahdollisuudet.
Miten tänään on hyvä valita että omat visiot, unelmat saavat mahdollisuuden toteutua.? Luotanko että omat siipeni kantavat uskaliaissakin valinnoissa? Millaisia valintoja elämä tänään tuo eteeni päätettäväksi?

Päivä 16.      ( 24.4.2010)
      
Keltainen Sähköinen Soturi
Löydän uusia ja yllättäviä tapoja tuoda esiin rohkeuteni ja oman valovoiman itseni ilmaisussa. Minua opastavat korkeat sisäiset arvoni. Minua suojaa alitajuntani herkkyys. Luomisvoimani ovat tietoinen unennäön taito ja rajattomat mahdollisuuteni.
 Ilmeneekö tänään elämässä yllätyksellisiä käänteitä? Miten rohkeana pystyt kohtaamaan tilanteet joihin et ole etukäteen varautunut? Miten näytät sisäisen soturisi rohkeuden, rakentavasti vai sotaisasti?

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...