Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.4.2010

Maya kalenterin 7 ensimmäistä päivää

Meillä oli tarkoitus aloittaa Maya-kalenterin seuraaminen ihan omalla osiolla sivullamme nyt kun uusi jakso alkaa, mutta tekniikka ei ehtinyt mukaan ja siksi laitan ainakin alkupalat näkyviin tähän Blogiin. Yritetään uudelleen viimeistään seuraavan kalenterin alkaessa. Tässä seuraavassa Päivin puhuttelevia mietteitä alkavasta Maya-jaksosta. (Lainaus Päivin sähköpstista)

Hei ja hyvää Punaisen Lohikäärmen päivää ja samalla myös hyvää uutta alkua!
 
Tänään 9.4. alkaa jälleen uusi kierros Tzolkinissa, Maya-kalenterissa.
On päivä numero 1. Punainen Magneettinen Lohikäärme.
Alkaa myös uusi linnajakso: Punainen linna, päivät 1-52 Tzolkinissa ja gregoriaanisessa 9.4.-30.5.
 
On uuden alun aika, uuden syntymään heräämistä ja uuden jakson aloittamista. Itsen tahdistamista uudelle taajuudelle ja uusille urille. Uuden rytmin löytymistä elämään.
Jos on tuntunut että meno on ollut hivenen pysähtynyttä tai "kökköistä" niin tämä on voinut johtua siitä että eilen 8.4. päättyi Vihreän linnan jakso jossa  yleensä varsinkin sen loppujaksolla on pysähtymisen tunnelmat.
Energia opastaa hiljentymään tai ainakin nostaa esiin tarpeen tutkailla asioita omassa rauhassa tai itseen ja sisäänpäin kääntyen. Oman voiman kokoamista itseen ja omien juurien löytämistä.
 
No nyt on hiljennytty ja kenties myös uusia ideoita ja ajatuksen versoja on noussut esiin sielun tiedostoista. Nyt on sitten aika antaa niille ja kaikelle muullekin tekemiselleen uudenlaiset siivet ja alkaa "synnyttämään." Synnytyksen alkuvaihe on tietenkin aina omaan tahtiin käynnistymistä ja myös luottamuksen löytämisen aikaa. Saattaa olla hyvinkin tunteikasta ja välillä mitä kaukaisemmatkin tunnekokemukset ja muistikuvat menneisyyden tapahtumista saattavat tulle esiin. Puhdistuakseen tai opastaakseen tällä kertaa tekemään oman itsen näköisiä ja kokoisia valintoja. Vain itseen ja omaan sisäiseen intuitioon ja sydämen tietoon luottaen voi tämä jakso tuoda esiin parhaat mahdollisuutesi.
 
Luottavaisena voimme lähteä tälle uudelle kierrokselle. Olemme voineet vastaanottaa hyvinkin uudenlaisia ja aktivoivia energioita ja kosmista koodausta, päivä päivältä voimistuen.
Kevätpäivän tasauksen aikaan 21.3.2010 ja siitä alkaen on suorastaan "kaatamalla kaadettu" hyvin voimallista energiaa kehoihimme. Välillä on nukuttanut ja välillä ei ole ollut mitään mahdollisuutta lepoon kun on ollut niin virtaa täynnä että durasel-pupukin jää toiseksi:)
 
Päivään 21.12.2012 on nyt jäljellä vajaat 4 kierrosta Tzolkinia.
Tarkalleen ottaen 3 kokonaista kierrosta ja 207 päivää. Yhteensä siis 3x260 + 207 = 987 päivää
Melkoinen lähtölaskennan hetki tänään! 9 8 7 ...6 5 4 3 2 1.
 
Käsittääkseni ajan laatu nyt nopeutuu entisestään ja asiat tulevat valmiiksi helpommin tai ainakin nopeammin. Lisäksi erilaiset prosessit voidaan käydä läpi nyt entistä vauhdikkaammin ja näin voi vapautua vanhoista ja toimimattomista asenteista tai oppiläksyistä "pikakelauksella".
 
Tätä kannattaa nyt Punaisen linnan aikana ja uuden jakson alussa hyödyntää tietoisesti. Jotta uutta pääsee syntymään on tukkivat tai aikansa menettäneet asiat päästettävä irti.
Mikäli näitä on elämässä tulevat ne varmasti nousemaan tietoisuuteen ja tätä kautta vapautettavaksi.
 
Parhaiten se tapahtuu elämällä ja tuntemalla ne läpi. Vaikka millainen pelko nousisi esiin siitä voi parhaiten vapautua vain antamalla tuon tunteen vyöryä yli. Sen jälkeen se alkaa menettää otettaan. Kun suuntaa kaiken rohkeutensa oman tunteen vastaanottamiseen huomaa että eihän tähän kuolekkaan ja alkaa löytää itsestään aivan uutta voimaa ja vapautta.
Seuraavan kerran pelon tunteet tulevat jo laimeampina ja sitten tulee aika jolloin iän ikuinen pelko ei enää tule, miksi tulis kun se on kohdattu, tunnettu ja näin vapautettu:)
 
Punainen linna on voimakkaan tuntemisen aikaa ja monia tunteita ja pelkojakin voi nousta esiin ja käsittelyyn.
Siksi uudenlaisen luottamuksen löytäminen itsestään on nyt ajankohtaista. Kohtaamalla itsensä ja omat tunteensa mahdollisimman aidosti löytyy luottamus
itse elämään ja siihen että se mitä kulloinkin tarvitsen on käytössäni, ruoka, koti, perhe, ystävät, raha, vaatteet ja ihan kaikki se mitä elääkseni tarvitsen.
 
Kaikkea ei enää voi nähdä etukäteen niin selvästi ja kaikkeen ei voi varautua, suunnitelmat saattavat mennä uusiksi kerta toisensa jälkeen. Silti kun katsoo ympärilleen huomaa että NYT minulla on kaikkea riittävästi. Monesti pelkkä pysähdys on riittävä että näemme mitä kaikkea meillä on. Sen jälkeen kaikki mistä on kiitollinen nyt on se mitä tilaa itselleen tulevaisuuteen.
Ja vaikka tulevaisuus voi olla hyvinkin epävarman ja harmaan mössön peitossa se aukeaa sieltä kulloiseenkin hetkeen täydellisenä kun muistaa NYT nähdä elämänsä täydellisenä.
 
NYT-hetkessä eläminen on paras ja tärkein tapa rytmittää itsensä nopeutuvaan aikaan ja ajassa tapahtuviin muutoksiin.
 
 
Olen itsekin alkanut synnyttää uutta monellakin tavalla. Yksi synnytys-projekti on käynnissä yhteistyössä Seppo Tanhuan kanssa Maya-energioiden merkeissä:)
Hänen sivuillaan osoitteessa www.astro.fi on jatkossa luettavissa kulloisenkin päivän Maya-lause. Päivän lause kertoo vallitsevan päivän energiasta ja laadusta.
Nyt alkuvaiheessa tekstit ovat luettavissa Sepon blogissa. Katsotaan sitten millaisia uusia suuntia ja tekstejä syntyy projektin edetessään:)
 
Kulumassa olevan kierroksen linnajaksot ja aaltojaksot on päivitetty sivuilleni kohtaan "ajatuksia ajasta" http://www.paivikaskimaki.com/ajatuksia.htm
Samalla sivulla ovat ensiesittelyssä myös edellisellä kierroksella syntyneet Maya-merkkini.
Täällä voit käydä lukemassa millaiset energiat ovat kunkin jakson aikana vallitsevana teemana.
 
Mikäli haluat päästä vielä tarkemmin kartalle voit käydä tulostamassa etusivulta oman Tzolkinin, www.paivikaskimaki.com
Yksi ruutu on aina yksi päivä ja jokaisen päivän Tzolkin numero näkyy kussakin sen ruudussa.
 
Sen avulla pääset siis tänään esim päivään numero 1.
Huomenna on päivä no.2 jne.
Ruudun keskellä on päivän sointu ja vasemmalla puolella sarakkeen alussa päivän symboli ja siihen liittyvä väri.
 
Sillä jo pääsee alkuun ja jos innostut niin tervetuloa Maya-kalenteri kurssille opiskelemaan lisää ja saamaan syvennystä aiheeseen.
Seuraavaa kurssi alkeista on suunnitteilla perjantaina 14.5.2010 täällä Tampereella. Ajankohtana kello 16.00- eteenpäin.
Paikkana Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Ilmoittautumiset minulle suoraan allaolevaan osoitteeseen tai numerooni.
 

TZOLKIN, MAYA-KALENTERI                    1.

Yksi kierros Tzolkinia, Maya-kalenteria on 260 päivää pitkä. Seuraava kierros alkaa 9.4.2010 ja päättyy 24.12.2010. Tämän jälkeen alkaa jälleen uusi kierros 25.12. ja jälleen päivällä numero 1. Tekstit joita jatkossa lähetän alkavat päivällä 1. Tzolkinissa ja siis 9.4 gregoriaanisessa tällä kierroksella.


Tzolkin ei seuraa Gregoriaanisen kalenterin rytmiä joten kulumassa oleva Tzolkin päivä selvitetään laskutaulukolla. Astron sivuilla on nyt laskutaulukko jonka avulla lasketa syntymämerkki.
Sama taulukko on pohjana myös silloin kun selvitetään mikä päivä Tzolkin kalenterissa on kulloinkin menossa. Asiaa voi tarkistaa niin että laittaa laskenta taulukkoon päivämääräksi 9.4.2010, päivän nimeksi tulee tällöin Punainen Magneettinen Lohikäärme päivä numero 1. 


10.4.2010 päiväksi tulee Valkoinen Lunarinen Tuuli, päivä no. 2   jne. 
Maya-syntymämerkki määräytyy sen mukaan mikä päivä Tzolkinissa on ollut kun henkilö on syntynyt, joten samaa taulukkoa voidaan käyttää myös itse kalenterin seuraamiseen ja näiden tekstien pohjaksi

Päivi Kaskimäki 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com


YKSI KIERROS TZOLKINIA TEKSTEILLÄ Lisätietoa: www.paivikaskimaki.com

                            2.
Päivä  1      (9.4.2010)
       
 
Punainen Magneettinen Lohikäärme
Sitoudun synnyttämään uutta. Päämääräni on löytää luottamus elämään ja sen ravitseviin alkuvoimiin.  Olen itseni paras opastaja. Minua suojaa pyyteetön rakkaus. Luomisvoimani ovat selkeys ja ilo. 
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat.

Päivä 2               (10.4.2010)


Valkoinen Lunaarinen Tuuli

Millaisia luovia vaihtoehtoja keksin synnyttääkseni uutta, NYT- hetkessä eläen? Minua opastaa itseluottamus. Minua suojaa uudistumisen taito. Luomisvoimani ovat oikea ajoitus ja vapaa tahto.

 

Päivä 3               (11.4.2010)


Sininen Sähköinen Yö

Löydän uinuvat unelmani ja haaveeni. Aktivoin ne uudella tavalla käyttööni. Minua opastaa vapaani virtaava energiani. Minua suojaa ajatusteni selkeys. Luomisvoimani ovat rohkeus  ja avarakatseisuus.

 

Päivä 4               ( 12.4.2010)


Keltainen Itsevallitseva Siemen

Missä voin kasvaa vapaana ja rakastettuna, itselleni luonnollisella tavalla? Minua opastavat omat ihanteeni. Minua suojaa sisäisen suunnistuksen kyky. Luomisvoimani ovat visualisoinnin taito ja itsevarmuus.

 

Päivä  5              ( 13.4.2010)


Punainen Yliääni Käärme

Luottaen vaistooni ja aisteihini kokoan voiman itseeni. Luon nahkani syntyäkseni uudeksi. Minua opastaa kokemuksien kautta opittu viisas tunne. Minua suojaa pelottomuus. Luomisvoimani ovat intuitio ja kyky nähdä kauas.

 

Päivä 6               ( 14.4.2010)


Valkoinen Rytminen Maailmojensillanrakentaja

Järjestän puitteet diplomaattiselle vuorovaikutukselle. Olen itseni paras opastaja. Minua suojaa taito nähdä laajempia kokonaisuuksia. Luomisvoimani ovat elämänkokemus ja tietoisuus.

 

Päivä 7               ( 15.4.2010 )


Sininen Resonoiva Käsi

Inspiroidun kyvystäni saada aikaan näkyviä tuloksia. Innostun saattamaan asiat ja ideat valmiiksi ja suotuisaan loppuun. Minua opastaa uudeksi luomisen taito. Minua suojelee intuitiivinen kekseliäisyys. Luomisvoimani ovat valinnan vapaus ja luonnollinen synkronismi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...