Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.4.2010

Mitä Tiuran kartalla

Oli ihan pakko vilkaista Marja Tiuran karttaa hänen saamansa valtaisan huomion innoittamana. Ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti vilkaista. Löytyy sieltä niin kuvaava astrologinen näkökulma, ettei paremmasta väliä.

Neptunus-tyyppi jo syntymäkarttansa perusteella Kuun ottaessa vastaan yhtymää ja Auringon ollessa neliössä. Tällainen herkkyys ja empatia on suuri lahja poliitikolle, mutta liian hyväuskoiseksi ei silti auta heittäytyä. Marjan kartalla komeilee lisäksi Merkuriuksen ja Pluton yhtymä Kuun alasolmulla, joka taas viittaa vahvaan totuudessa pysymiseen sisäisen pakon ajamana. Valehteleminen on viimeinen asia, jota Marja suostuu katselemaan omasssa elämässään.

Onko muistamattomuus valehtelua? Marjan mielestä näin taitaa olla ja kartan perusteella voi vain vakuuttua siitä, että koko juttu harmittaa häntä suunnattomasti. Maan alle painuminen lienee ainoa vaihtoehto tälle täydellisyyteen pyrkineelle poliitikolle tässä vaiheessa.

Astrologia armahtaa! Astrologinen aika kuitenkin muistuttaa siitä, että juuri tällä hetkellä Marjan kartalla vaikuttaa Neptunuksen oppositio hänen syntymäkarttansa Auringolle. Tämä on aikaa, jolloin petokset ja itsepetokset paljastuvat "sattumien" kautta. Kehen voi luottaa ja kehen ei? Se lienee tullut nyt kristallin kirkkaasti esille oman pikkuriikkisen kömmähdyksen vuoksi. Vastaavanlaisena aikana Nokian muinainen johtaja riisti hengen itseltään samasta syystä.

Onhan se hienoa antaa sellainen vaikutelma kokoomukselle, että paikkaasi on kyselty, mutta Marja kaatui oman karttansa ehdottomuuteen lausuessaan puolitotuuden väärässä paikassa ja väärällä painotuksella. Totta lausumassa oli hänen periaatteensa siitä, ettei ehdokkaan houkutteleminen sovi hänen moraalikäsitykseensä. Oma innokkuus edetä uralla vielä nopeammin johti kohtalokkaaseen lausumaan omasta roolista houkuteltavana ehdokkaana.

Astrologina olen melkein varma, että joku tosiaan ehdotti Marjalle loikkaamista, minkä jälkeen hän jutteli muutamien muidenkin avainhenkilöiden kanssa. Totuutta ei kuitenkaan voi paljastaa ilman omien kasvojen menettämistä vielä kurjemmalla tavalla, nimittäin näyttämällä tulleensa kunnolla huijatuksi jonkun ns. ystävän taholta.

Mitä hyvää tässä episodissa sitten on Marjan kannalta? Petturit ovat paljastuneet ja oikea-aikainen vetäytyminen antaa vielä loistavat mahdollisuudet tulla uudelleen esiin vaalien alla. Median vaikutuksia seuranneena uskallan veikata Marjalle hurjaa äänivyöryä, mikäli hän päättää asettua ehdokkaaksi tulevissa vaaleissa missä tahansa puolueessa.


Loppupäätelmä! Näyttävästä erostaan huolimatta Marja on syytön, vaikka sitä ei ole mahdollista mitenkään todistaa. Oikeusmurhat eivät pääty tähän Suomen politiikassa. Lisää paljastuksia tulee varmasti esille viimeistään ensi kesänä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...