Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.2.2010

Valoa näkyvissä

Vaikka omalla kartallani on menossa erittäin hyvä astrologinen jakso Neptunuksen ja Chironin kolmioiden muodossa, verottaa tämä kokonaistilanne voimia yllättävän tehokkaasti. Nyt kuitenkin tuo Saturnuksen ja Pluton välinen neliö pikkuhiljaa löysää otettaan ja elämä helpottuu ainakin hetkeksi ennen kesää, jolloin taas tarkistetaan suuntaa ihan tosissaan.

Mitä ihmettä tuo tuleva kesä sitten on tuomassa? Kukapa sen tietää ihan tarkasti. Eikä toki tarvitsekaan tietää, muttta sen verran kannattaa olla jo nyt kuulolla, että osaa hiukan varautua niihin suunnattomiin mahdollisuuksiin, joita meille tarjoillaan. Auringon pimennys ja astrologinen Suuri Risti toteutuvat kesäkuussa ja heinäkuussa. 20 vuoden astrologisella kokemuksellani uskallan väittää, että kaikkien elämä täällä koko maapallolla tulee muuttumaan ratkaisevalla tavalla. Jokainen päättää lopulta itse, mihin suuntaan vie oman elämänsä.

Energiaa on jaossa jo nyt hurjat määrät kaikkeen sellaiseen, missä pääset toteuttamaan ideoitasi ja unelmiasi. Vastaavasti energiaa ei riitä nyt ja vielä vähemmän kesän aikana sellaiseen, jonka koet vähänkään rasittavana ja turhauttavana. Mitä nopeammin saat oman energiasi suunnattua itseäsi aidosti kiinnostaville alueille, sitä menestyksellisempi kesä sinulle on tulossa.

Ellet vielä tiedä, mitä elämältäsi todella haluat tai olet epävarma sisäisestä vahvuudestasi unelmasi toteuttamiseen, suosittelen lämpimästi osallistumista maaliskuun RÄJÄYTÄ TIETOISUUTESI viikonloppuun Vantaalla. Ihminen voi menestyä vain silloin, kun rakastaa sitä mitä tekee. Tämä on mahdollista ihan jokaiselle ihmiselle välittömästi. Se suuri mahdollisuus on jatkuvasti välittömässä läheisyydessämme. Todella monet ovat löytäneet oman visionsa ja lähteneet toteuttamaan sitä menestyksellisesti näiden kurssien ansiosta.

Osallistuttuani itse vastaavalle kurssille jo kaksi ja puoli vuotta sitten, löysin aivan uuden elämän. Elämän, jossa ei sen jälkeen ole ollut yhtään huonoa päivää. Elämän, johon olen joka ainoa aamu herännyt innostuneena ja täynnä uusia ideoita. Jo tuolla Englannissa pidetyllä kurssilla tein päätöksen saman mahdollisuuden jakamisesta mahdollisimman monelle tulevien vuosien aikana. Saamani palautteen perusteella tiedän monien kursseillani käyneiden elävän samassa ihanassa todellisuudessa kuin missä saan itse tämänkertaista vaellustani toteuttaa.

Kurssilla jokainen osallistuja saa tuntuman myös oman karttansa painavimmista tekijöistä tulevaa kesää ajatellen. Kannattaa kuulostella omaa sydäntään. Jos tuntuu, että kurssi kutsuu, niin osallistuminen saattaa olla elämäsi toistaiseksi tärkein päätös.

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...