Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.11.2009

Saturnuksen ja Pluton kuntotesti

Saturnuksen ja Pluton neliö on juuri NYT tarkimmillaan ja tästä alkaa kahden vuoden kiirastuli tai huikea onnistumisten sarja. Kummasta lienee kysymys sinun kohdallasi. Jos sinulle on tätä lukiessasi täysin selvää, mihin olet parin vuoden kuluessa pyrkimässä ja tiedät pystyväsi keskittymään tuon tavoitteen saavuttamiseen päivä päivän jälkeen, niin kuulut suurella varmuudella menestyjien harvalukuiseen joukkoon.

Ellet tällä hetkellä tiedä, mitä olet koko sydämelläsi valmis tavoittelemaan lähimmän kahden vuoden kuluessa, niin ota siitä selvää mahdollisimman pian. Saturnuksen ja Pluton neliö jakaa pysäyttämätöntä voimaa jokaiselle päätöksensä tehneelle tulevien kahden vuoden ajan.

VARMISTA PAIKKASI AURINGOSSA JA TEE SEURAAVA HARJOITUS! Ota itsellesi aikaa vähintään kaksi tuntia. Täysin omaa aikaa ja ala kirjoittamaan. Kirjoita paperille ilman rajoituksia kaikkia niitä asioita, jotka sinua kiinnostavat ja innosttavat tällä hetkellä. Jatka mahdollisimman vähillä pysähdyksillä tunnin ajan. Älä yritä löytää mitään erikoista. Kirjoita vain kaikki mitä mieleen juolahtaa, myös pienimmät asiat. Lepää sitten silmät kiinni puoli tuntia mahdollisimman rentoutuneena vaikka musiikkia kuunnellen. Viimeisen puolen tunnin aikana tehtäväsi on kaivaa aikaisemmasta kirjoitustulvastasi se kaikkein tärkein ja sinua eniten kiehtova juttu, johon olet valmis panostamaan sekä oman että tarjolla olevan kosmisen energian. TULET MENESTYMÄÄN TÄLLÄ TAVALLA VALITSEMALLASI POLULLA MIELETTÖMÄN HIENOSTI.

Ellet onnistu ihan yksinäsi löytämään tätä suurta ideaa tai oivallusta, niin ehdit vielä ilmoittautua tämän vuoden viimeiseen RÄJÄYTÄ TIETOISUUTESI viikonloppuun Tampereella 28-29.11.2009. Keskitymme erilaisten fyysisten ja meditatiivisten menetelmien avulla kahden päivän ajan löytämään juuri tähän hetkeen ja omaan kehityspolkuusi liittyvän oman MISSIOSI, SUUREN SUUNNITELMASI!

Lisäksi rakennamme pettämättömän ylläpitojärjestelmän, jota toteuttamalla saavutat tällä kertaa asettamasi päämäärän ja sen jälkeen seuraavan ja jälleen seuraavan...Et jää yksin elämäsi kanssa. Kurssilta löydät oman sielunsisaresi tai -veljesi, jonka kanssa varmistatte toistenne onnistumisen.

OLET LÖYTÄNYT PYSÄYTTÄMÄTTÖMÄN ITSESI, josta voit nauttia koko loppuelämäsi ajan. Tilaa on muutamasta peruuntuksesta johtuen vielä 10 Räjäyttäjälle. Ilmoittautumisohjeet löytyvät ASTRO.FI etusivun tapahtumat osiosta, tämän blogin oikealta puolelta. Ilmoitus katoaa tapahtumasivulta heti, kun kurssi on täyttynyt. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osanottomaksu alustavan ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostiisi lähetettävän  ohjeen mukaisesti.

MIKSI ON NIIN TÄRKEÄTÄ TIETÄÄ OMA MISSIO JUURI NYT? Siitä voit tulla ottamaan selvää Someron Kiiruun tilalle lauantaina 21.11.2009 klo 16.00 alkavalle luennolle. Luennolla kerron oman näkemykseni siitä, miten voimme itse kukin parhaiten valmistautua vuoden 2012 suureen henkiseen heräämiseen. Miten saamme valjastettua omat pysäyttämättömät voimavaramme siihen tehtävään, joka täyttää sielumme ja sydämemme Ilolla, Voimalla ja Valolla.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...