Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.5.2009

Pandemian kuvio astrotaivaalla

Toukokuussa tooteutuu Jupiterin, Chironin ja Neptunuksen samanaikainen yhtymä Vesimiehen merkissä. Vastaavaa ei ole tapahtunut 300 vuoteen, eikä taas tule tapahtumaan tämän jälkeen, joten kannattaa ottaa tästä kaikki mahdollinen tieto talteen tässä vaiheessa.

Haavoittunut parantaja Chiron yhdessä herkkyyttä ja intuitiota kuvaavan Neptunuksen kanssa sopii oikein hyvin tähän aikaan, joka selvästi parantaa elämämme henkistä laatua, vaikkakin melko ronskilla otteella uuden virusepidemian välityksellä. Kun kuvioon lisätään laajentumista, filosofiaa ja sosiaalista ympäristöä kuvaava Jupiter, saamme tähän hetkeen loistavasti sopivan kuvan epidemian laajentumiskyvystä.

Chiron edustaa myös henkistä kasvua ja henkistä oivallusta, joita molempia on tarjolla pandemian myötä. Tehokkain vastalääke kun sattuu olemaan hyvä yleiskunto ja levollinen mieli. Herkimpiä kohteita epidemialle ovat stressaantuneet ja kehnolla ruokavaliolla elävät ihmiset. Virus leviää kyllä kaikkiin ihmisiin, mutta terveet, hyväkuntoiset ja hyvällä mielellä varustetut kehot pysäyttävät viruksen ja kehittävät vastustuskyvyn paljon muita nopeammin.

Tämä aika opettaa meitä pitämään huolta itsestämme, sillä vakavan sairauden uhatessa omaisuus menettää nopeasti merkityksensä. Jokainen meistä on valmis luopumaan kaikesta omaisuudestaan terveytensä hyväksi, mutta yleensä sen huomaa vasta sitten kun se on myöhäistä.

Nyt on korkea aika alkaa huolehtia omasta jaksamisesta, ruokavaliosta ja olosuhteista. Ellei sinulla ole hyvä olo, niin asialle on syytä tehdä jotakin ja nopeasti. Tasapainoinen mieli tasapainottaa kehoamme tehokkaammin kuin mikään muu.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...