Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.5.2009

Pandemian kuvio astrotaivaalla

Toukokuussa tooteutuu Jupiterin, Chironin ja Neptunuksen samanaikainen yhtymä Vesimiehen merkissä. Vastaavaa ei ole tapahtunut 300 vuoteen, eikä taas tule tapahtumaan tämän jälkeen, joten kannattaa ottaa tästä kaikki mahdollinen tieto talteen tässä vaiheessa.

Haavoittunut parantaja Chiron yhdessä herkkyyttä ja intuitiota kuvaavan Neptunuksen kanssa sopii oikein hyvin tähän aikaan, joka selvästi parantaa elämämme henkistä laatua, vaikkakin melko ronskilla otteella uuden virusepidemian välityksellä. Kun kuvioon lisätään laajentumista, filosofiaa ja sosiaalista ympäristöä kuvaava Jupiter, saamme tähän hetkeen loistavasti sopivan kuvan epidemian laajentumiskyvystä.

Chiron edustaa myös henkistä kasvua ja henkistä oivallusta, joita molempia on tarjolla pandemian myötä. Tehokkain vastalääke kun sattuu olemaan hyvä yleiskunto ja levollinen mieli. Herkimpiä kohteita epidemialle ovat stressaantuneet ja kehnolla ruokavaliolla elävät ihmiset. Virus leviää kyllä kaikkiin ihmisiin, mutta terveet, hyväkuntoiset ja hyvällä mielellä varustetut kehot pysäyttävät viruksen ja kehittävät vastustuskyvyn paljon muita nopeammin.

Tämä aika opettaa meitä pitämään huolta itsestämme, sillä vakavan sairauden uhatessa omaisuus menettää nopeasti merkityksensä. Jokainen meistä on valmis luopumaan kaikesta omaisuudestaan terveytensä hyväksi, mutta yleensä sen huomaa vasta sitten kun se on myöhäistä.

Nyt on korkea aika alkaa huolehtia omasta jaksamisesta, ruokavaliosta ja olosuhteista. Ellei sinulla ole hyvä olo, niin asialle on syytä tehdä jotakin ja nopeasti. Tasapainoinen mieli tasapainottaa kehoamme tehokkaammin kuin mikään muu.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...