Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.1.2009

Merkurius perääntyy koko loppukuun

Taas on tullut SE aika, jolloin erilaisista vastoinkäymisistä ja epäonnistuneista sopimuksista voi syyttää Merkuriusta. Tällainen syyttely on toki vain astrologiaan enemmän hurahtaneiden keino vältellä omaa vastuuta asioiden hoitamisessa.

Merkuriuksen perääntyessä voi ja ehdottomasti myös kannattaa käynnistää projekteja, ostaa autoja tai taloja, sekä tehdä erilaisia sopimuksia, kunhan muistaa tarkistaa taustat ja ennen kaikkea kuunnella omaa sisäistä ääntä. Jokaisella meistä on käytössä korkeampi tietoisuus, jonka päivittäistä käyttämistä Merkurius parhaimmillaan kuvaa.

Merkuriuksen perääntyessä kohtaamme oman epävarmuutemme ja sinisilmäisyytemme selvemmin kuin muina aikoina. Omaan sisäiseen viisauteen pohjautuvat päätökset, joita teemme Merkuriuksen perääntyessä, toimivat jatkossa jopa varmemmin, koska niihin liittyy kyky rakentaa varmalle ja realistiselle pohjalle.

Perääntyvä Merkurius rassaa eniten idealisteja ja itsestään liikaa luulevia kansalaisia, joten ongelmilta säästyminen edellyttää vain ja ainoastaan jalkojen pitämistä tukevasti maan pinnalla.

12-20.1 välisenä aikana Merkurius perääntyy Vesimiehen alkuasteissa ja erityistä tarkkaavaisuutta vaaditaan Vesimiesten lisäksi Leijonilta, Häriltä ja Skorpioneilta.

21-31.1 välisenä aikana Merkurius perääntyy Kauriin loppuasteissa ja silloin ovat ylioptimistisuuden vaaravyöhykkeessä Kauriiden lisäksi Ravut, Oinaat ja Vaa'at.

Rauhanneuvotteluiden ja muiden selvittelyiden kannalta tämä perääntyvä jakso ei ole lainkaan suotuisa, sillä väärinkäsitykset tuppaavat vain vaikeuttamaan tilannetta ja saattavat usein jopa pahentaa sitä entisestään.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...