Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.12.2008

Hurja vuosi tulossa. Miten voit valmistautua?

Vuodenvaihde lähestyy ja kuviot ovat entistäkin haastavampia. Oikealla asenteella liikkuvalle ihmiselle tuleva vuosi on suurimpien mahdollisuuksien aikaa kymmeniin vuosiin. Suurin osa ihmisistä lamaantuu ja hidastaa kaikki mahdolliset uudistukset minimiin maailmanlaajuisen laman iskiessä talouslukuihin.

Aina on kuitenkin niitä, jotka tietoisesti tai tiedostamattaan jaksavat viedä sitkeästi omaa ideaansa eteenpäin ja tehdä jatkuvaa kehitystyötä hiljenevistä markkinoista huolimatta. Ne meistä, jotka eivät sorru valittelemaan suhdanteita tai menetettyä työpaikkaa, vaan lähtevät ennakkoluulottomasti etsimään uusia vaihtoehtoja, tulevat menestymään uskomattoman komeasti heti talouden jälleen elpyessä.

Veikkaisin laskukauden ja "laman" kestävän vuoden 2009 loppuun saakka. Sinne asti on tiedossa monenlaisia yllätyksiä ja haasteita jokaiselle ihmiselle yritysjohtajasta työttömään työnhakijaan saakka. Kenenkään toimeentulo ei ole perinteiseen tapaan turvattu, mutta tämä kaikki kuuluu täysin normaaliin kehityskulkuun maailmassa, eikä sitä kannata säikähtää.

Elämä jatkuu ja kosminen muutosprosessi suosii kaikkia niitä, jotka valittamisen sijaan lähtevät hakemaan uusia vaihtoehtoja. Vuoden vaihduttua kannattaa käydä vilkaisemassa oman merkin vuosihoroskooppi tulevaisuusosion ilmaispalveluista. Siellä kerron vähän tarkemmin vuoden erilaisista suhdanneodotuksista. Juuri tällaisena aikana suosittelen lämpimästi myös henkilökohtaisen vuosihoroskoopin hankkimista. Sen avulla sinun on helpompi iskeä tilaisuuksiin oikealla asenteella ja luottavaisin mielin.

JOULUALE JATKUU 2008 VUODEN LOPPUUN SAAKKA

Kaikki tulkinnat ovat tilattavissa alennettuun hintaan joulukuun loppuun saakka. Käytä ihmeessä tilaisuus hyväksesi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...