Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.11.2008

Arpavoitto; Onni vai onnettomuus?

Koneemme ruutuun ponnahti kesken pankkiasioinnin värikäs "Modzillan" mainos, jonka mukaan olimme niin ja mones miljoonas asiakas. Asiakkuuden kunniaksi he tarjoavat 3000 dollarin matkalahjakortin Summerbay Resortin matkakohteisiin Floridassa, Bahamassa, Meksikossa ja bonuksena vielä Malagassa. Sitten ruudussa näkyy puhelinnumero, jonne pitää soittaa 4 minuutin sisällä saadakseen vielä joitakin lisäetuja, kuten lippuja Disneyworldiin jne.

Soitto tuohon annettuun numeroon avaa eteeni uskomattoman lomamaiseman uima-altaineen, risteilyineen, vuokra-autoineen ilman kilometrirajoitusta. 14 vrk eri matkakohteissa, joista yksi on huippuluokan risteily. Aikarajana on upeat 18kk ja lomakohteet voi hyödyntää kerralla tai osissa. Lomakohteet ja yrityksen luotettavuus osoitetaan vakuuttavilla ja aidoilla Summerbayresort.com nettisivuilla ja lisäksi turvaluokituksen takaavilla www.bbb.org sivuilla. Tunnen jo lämpimän meriveden varpaissani. Omaakin maksettavaa jää vaivaiset 898 dollaria, joka ystävällisesti muunnetaan noin 600 euroksi. Mitätön hinta huippulomasta.

Kun tämä kaikki uskomaton lomatulitus on ammuttu korviini ensin asiakaspalvelijan ja lopulta itse yrityksen markkinointijohtajan toimesta huumaavan 30 minuutin aikana, tulee seuraava vaihe, johon upea 4-hengen lomamme tyssää kuin seinään.

Markkinointipäällikkö tarvitsee luottokorttimme numeron, jotta hän saa vietyä upean lomamme tietokantaan, varmistettua auton vuokrauksen ja eri kohteiden etukäteisvarauksen. Kortin tiedot on annettava välittömästi puhelimessa, jotta mahtavan palkinnon saaminen varmistuu. Tähän ei astrologin rohkeus enää onneksi riittänyt, joten heitimme hyvästit "ilmaiselle lomalle"

Kun sitten googletin Summerbay Resorttia, niin sieltä ponnahti parikin juttua keskustelupalstoilta, joissa Eurooppalaiset asiakkaat olivat antaneet korttiensa numerot ja menettäneet rahansa. Summerbay Resortin virallisesta numerosta oli selvinnyt, ettei asiakkaista ole siellä mitään merkintää. Kaiken lisäksi luottokorteilta oli laskutettu huomattavasti kerrottua suurempi summa. Palkinnosta kertovaa nettisivua ei enää löytynyt mistään ja mainoksessa annettu puhelinnumerokin oli yllättäen pois käytöstä jo maksua seuraavana päivänä.

Haluan jakaa tämän kokemukseni varoituksena yhä laadukkaammiksi ja houkuttelevimmiksi käyvistä nettihuijauksista.

Epäluuloni heräämistä saattoi edesauttaa menossa oleva Merkuriuksen ja Pluton neliö, joka lisää kaikkeen tiedottamiseen kohdistuvaa kriittisyyttä.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...