Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.9.2008

Setä Samuli ja BB Marianna?

Edellisen blogini otsikko herätteli liikkeelle tulikiven katkuisia kommentteja muutamalta sivujeni innokkaalta lukijalta. Valitettavasti kaikki eivät jaksa lukea itse artikkelia, vaan heittävät kommenttinsa pelkän otsikon perusteella.

Kuten jo tuossa edellisessä Blogissa mainitsin, ei meillä suomalaisilla sen paremmin kuin muillakaan ole mitään hätää, vaikka talouslukemat painuisivat maan alle. Materian ja ennen kaikkea sen alkulähteenä olevan energian määrä pysyy täsmälleen samana käppyröistä piittaamatta. Lama syntyy vain ihmisten mielissä ja muuttuu sitä kautta hyvin todentuntuiseksi kokemukseksi.

TV kanava Jimiltä tulee tänään tiistaina klo 21.00 raportti tornien tuhosta vuonna 2001, jossa tarkastellaan terrori-iskua USA:n omana salaliittona sodan käynnistämiseksi Irakia vastaan. Nyt USA ottaa haltuunsa kaksi konkurssikypsää arvopaperijättiläistä, jotta maailma säästyisi valtavan energiakuplan puhkeamiselta. Pelastusoperaatio kirpaisee USA:n taloutta melkoisesti, mutta on silti vain pieni viivytys ennen lopullista romahdusta=energian säännönmukaista muuntumista johonkin suuntaan.

Big Brother henkilökuvat saavat nyt jatkoa Mariannalle tehdyllä tulkinnalla, joka on luettavissa BB-banneria klikkaamalla ja valitsemalla sitten Mariannan kuva. Teksti tulee sivulle tiistain kuluessa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...