Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.9.2008

Nytkö se alkoi LAMA?

Paniikki iski pörsseihin

 

Osakemarkkinat ovat rytisseet taas aiempaa rajummin. Torstaina Yhdysvalloissa osakekurssit laskivat peräti kolme prosenttia. Tänään lasku on jatkunut Euroopassa. Suomalaisten asiantuntijoiden mielestä kyse on nyt puhtaasta panikoinnista – jokainen uutinen viestii entistä synkemmistä ajoista.

Tässä yläpuolella Taloussanomien verkkolehden julkaisu perjantaina 5.9.2008

Tällä hetkellä tulevaa henkistä nousukautta kuvaava Pluto on lähes pysähtynyt Jousimiehen loppuasteisiin ja tulevalla viikolla se aloittaa viimeisen etenemisensä kohti lopullista siirtymistä Kauriin merkkiin. Talousmarkkinat ja pörssit reagoivat juuri niin kuin niiden pitääkin. Asuntojen ja kaikkien hyödykkeiden hinnoissa on valtavasti ilmaa, jota sinne syntyy säännönmukaisesti nousukauden aikana. Ilmat lähtevät nyt pihalle ja aivan varmasti vaikutukset näkyvät myös Suomessa, vaikka meillä ei todellisuudessa ole mitään hätää USA:han verrattuna.

Jokainen joka päästää paniikkimielialan vaikuttamaan omaan innostukseensa ja omiin tavoitteisiinsa, tulee kohtaamaan armottomia takaiskuja vain omien ajatustensa vuoksi.

Tällaisessa tilanteessa kannattaa muistaa, että jokainen hankaluus ja ongelma on tärkein askelma onnistumisiin ja menestykseen. Tilanne on uskallettava ottaa haasteena ja kohdata ainoastaan mahdollisuutena. Tulos riippuu vain sinun reaktioistasi, ei koskaan siitä mitä ulkopuolella on tapahtunut.

Haluatko kuulua lama-ajan voittajiin? Minulla on siihen varma keino! Ala nauttimaan elämästäsi, uskalla investoida hyvinvointiisi ja erilaisiin uudistuksiin elämässäsi. Jokainen joka hymyilee alkavalle "niukkuudelle" tulee löytämään menestyksen polulle johtavan salakäytävän. Nautitaan siis elämästä, hymyillään paljon ja puhutaan vain kaikesta sellaisesta, mikä menee nyt todella hyvin.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...