Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Huhtikuun vip-kisa: Pääpalkintona on 1+(1) paikkaa 25-26.5.2019 järjestettävälle astrologian peruskurssille

Mitä vip jäsenyys tarkoittaa?

Huhtikuun Vip-kisassa on pääpalkintona 1 + (1) paikkaa 25-26.5.2019 Helsingin Lapinlahden sairaala / Takkahuoneella järjestettävälle Esoteerisen astrologian peruskurssille. 

Huhtikun vip kisan voittaja saa ottaa mukaansa kursiille 1 ystävän. 

Kurssin vetäjän toimii astrologi Seppo Tanhua.

Hinta: 180€  (sis. runsaan kurssimateriaalin)

Takkahuone sijaitsee Lapinlahden vanhalla sairaalalla, rauhallisella puistoalueella meren rannassa Helsingissä.

Tila on lempeä ja seesteinen, omassa rauhassaan kaupungin ääniltä, paksujen seinien suojassa rakennuksen toisessa kerroksessa; näkymä on sisäpihalle ja puistoon.

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

Terveisin
astrologi Seppo Tanhua

Kirjaudu sisään osallistuaksesi

Jos olet VIP, mutta et ole kirjautunut, tee se alta ja pääset osallistumaan kilpailuun.
Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.