Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

ELOKUUN VIP-KISA: Osallistu arvontaan ja voita oman astrologisen karttasi tulkinta sekä tapaa astrologi Seppo Tanhua.

Mitä vip jäsenyys tarkoittaa?

ELOKUUN VIP KISA:

Elokuun VIP-kisassa Astron VIP-asiakkaiden kesken arvotaan 2 kpl oman astrologisen kartan tulkintaa ja samalla voittajat pääsevät tapaamaan astrologi Seppo Tanhuan.

Henkilökohtaisen tulkinnan arvo 95€ ja kesto 45 min.

Tulkintapäivä 24.9 Helsinki/ Lapinlahden vanha sairaala 24.9.2019. Tarkka aikataulu ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tulkinnan sisältö: Syntymäkartan voimakkaimpien tekijöiden selvittäminen ja ajankuva n 3 vuodeksi eteenpäin. Äänitän tulkinnan mp3 tiedostona, jonka toimitan sähköpostiin tulkintaa seuraavana päivänä.

Astrologinen kartta:

Ai minkä kartan? Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on ikään kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä. ( Ja on siellä muutakin kuin vain planeetat )

Tämä kyseinen kartta sitten sisältää hurjan paljon informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme. Eli astrologia onkin paljon paljon enemmän kuin vain yksi tekijä ja tätä monipuolisuutta tutkin kertoessani tulkinnoissani Sinusta Sinulle.

Astrologinen syntymäkartta on loputtomien mahdollisuuksien aarreaitta, josta riittää ammennettavaa lapsuudesta aina elämän viimeisille metreille saakka.

Astrologinen karttaympyrä rakentuu neljästä päätekijästä

1. Karttaympyrän uloimmalla kehällä sijaitsevat astrologiset merkit Oinaasta Kaloihin eli astrologinen eläinrata, jonka synboliikka rakentuu mm. vuodenaikojen mukaan.

2. Kaksitoista astrologista huonetta. Keittiö on talossa ruoanlaittoa varten ja pesuhuoneessa peseydytään. Samoin astrologiset huoneet edustavat erilaisia elämänaloja. Yksi pitää sisällään kotiasioita, toinen työkuvioita jne. Huoneet määräytyvät syntymäkellonajan ja -paikan perusteella.

3. Luonteen eri ominaisuuksia kuvaavat akselit ja planeetat. Ne sijoittuvat jokainen johonkin merkkiin ja huoneeseen. Myös akselit määräytyvät syntymäkellonajan ja –paikan perusteella

4. Planeettojen väliset aspektit eli kulmat, ts miten nämä asettuvat kartalla toisiinsa nähden. Aspektit kuvaavat henkisiä haasteita ja valmiuksia.

Kirjaudu sisään osallistuaksesi

Jos olet VIP, mutta et ole kirjautunut, tee se alta ja pääset osallistumaan kilpailuun.
Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.