Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astron BF tulkinnat ja verkkokurssit -50% hinnalla VAIN 3h ajan!

Nyt se alkaa! Ensimmäisen kerran TÄNÄÄN torstaina 25.11. klo 17.00 - 20.00 välisenä aikana ja vielä uudelleen perjantaina 26.11. klo 17 - 20.

Olemme kaikki erilaisia ja reagoimme eri tavalla eri ihmisten kirjoituksiin, puheisiin ja tulkintoihin. Astrologia on jo itsessään uskomattoman laaja alue ja jokainen Astrokaupassa tarjolla olevista tulkinnoista lähestyy elämää hiukan eri näkökulmasta: Luonteesi Voimat tulkinta, Sisäinen Soturi tulkinta, Parisuhde Paremmaksi tulkinta ja Vuosi Elämääsi tulkinta. Kun sitten otetaan kuvaan mukaan Kiinalainen Bazi-tulkinta ja Maya-astrologiset tulkinnat: Elämän tulkinta ja Elämän olosuhde tulkinta, niin tarttumapintaa löytyy jokaiseen makuun. Itse olen tietysti kahlannut nämä kaikki tulkinnat läpi ja löydän niistä edelleen upeita avaimia omaan elämääni ja päivittäisiin ratkaisuihin. Olen samaan aikaa Rapu ja nouseva neitsyt, Bazissa Tuli Apina ja Maya-astrologiassa Valkoinen Galaktinen Peili. Astrokalenterista löytyy lisäksi numerologinen tulkinta, Biorytmit ja oma Kulta-Ajan tekijä ominaisuutesi.

Jos Sinulla on lapsia,

niin silloin suosittelen koko sydämestäni Valon Lapsi tulkintaa. Lapset ja nuoret tarvitsevat tänä päivänä vanhempien tukea enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Valon Lapsi on myös oivallinen tulkinta itsellesi jos haluat palata oman sisäisen lapsesi pariin ja tehdä uusia oivalluksia itsestäsi. Valoisasta tulevaisuudesta kertoo puolestaan syntymäpäivästä syntymäpäivään peilaava Auringonpaluu tulkinta. Hyvä hetki tutustua johonkin uuteen puoleen itsessäsi.

Kulta-ajan tuotteista mukana ovat

Anna kirjallisuutta käsittelevät 2 eri kirjaa: Anna Jeesuksen isoäiti ja Anna Madgalenejen ääni

Anna kirjat opettavat meitä, että jumaluus on löydettävissä ihmisen sisältä, ei ulkoisista tekijöistä. Kaikissa ihmisissä on jumalkipinä; olemme jumalolentoja, jotka olemme syntyneet tänne fyysiseen maailmaan ”koetellaksemme siipiämme”. Kehitys ei pysähdy, vaan etsii koko ajan uusia ulottuvuuksia.

UUTUUS: Astro Akatemia

Jotta sinulla olisi valinnan varaa riittävästi, niin päätimme yhdessä Timo Kalliokosken kanssa liittää Black Friday riehaan mukaan molemmat Astro Akatemian verkkokurssit.

Astrologian verkkokurssi osa2: 29,90€ / norm 59€

Tarot verkkokurssi osat 2-6: 39€ / 78€

Käy tutustumassa kaikkiin edellä mainittuihin vaihtoehtoihin jo etukäteen 

Vaihtoehtoja siis riittää ja siksi tällainen kerran vuodessa toistuva alennuskampanja kuulostaa tässä yhteydessä kivalta mahdollisuudelta.
Nyt se alkaa! Ensimmäisen kerran TÄNÄÄN torstaina 25.11. klo 17.00 - 20.00 välisenä aikana ja vielä uudelleen perjantaina 26.11. klo 17 - 20.

https://www.astro.fi/horoskooppi/facebook/black_friday_2021_2

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua