Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

JoulukalenteriTonttu Sepeteus on pyörällä päästään!

Suomeen on ilmestynyt aina vaan uusia tonttuovia, toinen toistaan viehättävämpiä ja houkuttelevampia. Vaikka Sepeteus edelleen on niistä aivan innoissaan, niin jotain tuntuu puuttuvan.

Palataanpa viime kesään. Se oli joskus kesäkuussa, kun Sepeteus seurasi niin lasten kuin aikuistenkin edesottamuksia muistivihko kädessään tällä kertaa tuolla Jyväskylän seutuvilla. Siinä Jyväskylän torikahvilan katoksen harjalla istuessaan Sepeteus hätkähti äkillistä energiamuutosta, joka teki kaikesta paljon valoisampaa. Ihmiset hymyilivät leveämmin, lapset eivät riidelleet keskenään ja kerjäläisen hattu täyttyi pienistä seteleistä. Mitä ihmettä?

Lue lisää...

Kaikkein valoisinta oli kauppatorin suihkulähteen ympärillä ja siellä tosiaan istui uskomattoman kaunis keijukainen Yosemite merkkisen polkupyörän tarakalla taikasauvaansa heilutellen. Kaikille torialueella oleville ihmisille tapahtui pieniä onnekkaita sattumuksia, mutta Sepeteus ei sitä enää huomannut, sillä hän näki vain tuon kauniin säteilevän olennon ja rakastui tietysti oikopäätä.

Ujona tonttuna Sepeteus ei kuitenkaan uskaltanut liikahtaa paikaltaan torikahvilan katoksen päältä, vaikka jossain sisimmässään tiesi kohdanneensa SEN OIKEAN. Ennen kuin Sepeteus ehti edes miettiä, miten toimisi tässä raastavassa tilanteessa, lehahti keiju hänen viereensä katoksen harjalle.

”Heippa Sepe, minä olen Haalituttu, haltijakeijuoppilas. Näet minut, koska meillä on sama affiniteetti.” Sepeteus ei saanut sanaa suustaan, mutta ajatuksen tasolla hän oli saanut oudon ilmaisun kautta vahvistuksen tuntemukselleen. ”Nyt en ehdi kanssasi munkkikahville, totesi haltijakeijuoppilas hiukan harmistuneena, mutta jouluaattona tulen auttamaan Sinua lahjojen jakamisessa. Sitä ennen toivon, että autat joulukuun ensimmäisestä päivästä lukien jokaisena päivänä jotakuta taikani koskettamaa ihmistä kertomaan hänen kohtaamastaan iloisesta asiasta. Sellainen tekee monet muutkin iloiseksi ja minusta tulee ihan oikea haltijakeiju. Saat sitten kunnian olla minun luottotonttuni siitä eteenpäin.”

Sitten haltijakeijuoppilas Haalituttu ”puf” katosi ja Jyväskylän tori oli jälleen entisellään tai ainakin melkein. Kerjäläinen oli siirtynyt istumaan kahvilakatokseen ja haukkasi hymyillen palasen munkista ja hörppäsi kahvia pahvimukista. Sepeteus jäi pohtimaan, miten ihmeessä hän löytäisi joulukuun jokaisena päivänä jonkun kertomaan Haalitutun vierailusta.

Uskon, että haluat omalta osaltasi auttaa Sepeteusta ja kirjoitat mitä Haalituttu sai aikaan Sinun elämässäsi. Jos onnistumme yhdessä täyttämään haltijakeijuoppilaan toiveen, olemme todellakin tehneet maailmasta valoisamman paikan. Kaikki jutut ovat luettavissa täällä Astron joulukalenterissa tapaninpäivään saakka.

Jokainen Joulutarina kommenttikentässä osallistuu "VIIKONLOPPU TALLINNASSA astrologin vieraana" arvontaan.

Astro.fi-joulukalenterista voit voittaa joululahjan itsellesi tai läheisellesi! Jokaisen oven takana on hopeinen koruyllätys, joka arvotaan kaikkien kulloisenkin päivän aikana osallistuneiden kesken. Samalla voit osallistua kalenterin tarinan luomiseen.


Täytä ensin tietosi. Etsi sitten päivän ovi alapuolelta ja klikkaa sitä osallistuaksesi lahjakorun arvontaan

Valitse päivän ovi ja klikkaa sitä.

Osallistuessasi arvontaan liityt samalla postituslistalleni. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, joten et saa meiltä roskapostia emmekä luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle. Jos haluat pois listalta, yksi napautus riittää.
7
Voittaja:
Leena Kekäläinen
4
Voittaja:
Marjut
18
Voittaja:
Kirsti Koivula
1
Voittaja:
Arja
9
Voittaja:
Raili
6
Voittaja:
Villikissa 1
11
Voittaja:
seija
2
Voittaja:
Anne-Mari Karlsson Anttila
15
Voittaja:
Karola
12
Voittaja:
Päivi Konttinen
17
Voittaja:
Lyylikki
5
Voittaja:
katja halonen
14
Voittaja:
lea
8
Voittaja:
Ulla Simonaho
13
Voittaja:
jutta
16
Voittaja:
Sirkon
3
Voittaja:
Seikkuli
24
Voittaja:
Mirja
22
Voittaja:
Iru
19
Voittaja:
JaanaS
20
Voittaja:
Ritva Hankio
23
Voittaja:
Aune
21
Voittaja:
krisu
10
Voittaja:
Mimmy

Kiitos osallistumisesta arvontaan. Tervetuloa huomenna uudelleen!
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.
Voidaksesi osallistua arvontaan täydennä tietosi

Odota hetki
Kerro omia tonttukokemuksiasi!

Kiitos tonttukommentista
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.
Täytä nimi ja kommenttikenttä
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odota hetkiVastaukset

{{comment.comment}}

{{comment.name}}