Vuosi Elämääsi

Ymmärrä paremmin tätä hetkeä, juuri nyt

Herkällä otteella luot parhaan elämän

  • Planeettarytmit auttavat sälyttämään oikean otteen
  • Huomaat, että ongelmassa on ratkaisun siemen
  • Kosmoksen tuki on aina tekijän takana
  • Saat jatkuvaa kannustusta sydämesi viisaudelle
Tilaa tulkinta

Hyvä startti LOISTAVA VUOSI

Osaatko sanoa, milloin olet parhaimmillasi? Millaisessa olotilassa saavutat parhaat tulokset?

Jokainen urheilija lajista riippumatta tietää vastauksen välittömästi. Voittaja ottaa rennosti, vaikka on tosissaan. Voittaja osaa nauttia pelistä, suorituksesta ja jännityksestä. Jotta tämä onnistuisi, tulee keskittyä rentoon, joskus räjähtävään suoritukseen, ja unohtaa tulos jota tavoittelee.

Haave, toive, päämäärä

Harvoin tulee ajatelleeksi, että tämä onnistumisen laki pätee yhtä armollisesti tai armottomasti jokapäiväisessä elämässä. Me tavoittelemme jotakin, josta arvelemme saavamme kultaa, kunniaa, mainetta tai muuten hyvän olon ja mukavamman elämän. Niin pitää ollakin, koska ilman päämäärää Sinulla ei ole mitään voitettavaa, ei mitään elettävää.

Mistä sitten elämään tehdään se vaadittava rentous?

Puhtaasti pilvessä

Kerran vuodessa on sellainen aika, jolloin yhteys rakkaudelliseen, nautinnolliseen ja puhtaasta ilosta syntyvään flowhun syntyy tavallista helpommin. Se tapahtuu juuri nyt, tätä lukiessasi, kun sydäntämme ohjaava Venus tekee yhtymää sumuiselle Neptunukselle.

Lähtö- tai aloitushetkellä vallitseva mielentila ratkaisee sijoituksen urheilussa ja onnistumisen elämässä. Nyt vallitsee tällainen herkkä alitajunnan jakso, jonka aikana tulee elää tietoisesti iloisessa ja mahdollisimman onnellisessa olotilassa tulevaisuutta pohtimatta. Tämän hetken onnellisuutesi toimii avaimena huippusuorituksiin vuoden 2017 loppuun saakka. Minkäänlaista muuta dopingia ei tarvita.
Tutkimusten mukaan suurin onnen ja tyydytyksen tunne tulee siitä, kun voi antaa jotain, auttaa jossakin, kiittää jostakin. Pystyt sydämestäsi antamaan ja kiittämään vain, kun itsekin nautit elämästäsi. Pidä siis ensisijaisesti huolta oman sydämesi ja omien toiveittesi palvelemisesta.

Rakasta kaikkia ja kaikkea

Tämä on kutsu täynnä kiitollisuutta olevaan viikkoon, johon ei mahdu negatiivisen tunteen osoittamista ketään tapaamaasi ihmistä, eläintä tai asiaa kohtaan. Olemme nyt esoteerisen astrologian perimmäisen viisauden äärellä. Virittäydy tunnistamaan, kuinka jokainen ystävällinen sana ja teko kuljettavat Sinua kohti haaveesi toteutumista. Älä säästele kiitollisuutesi osoittamista. Ole valmis antamaan ja ottamaan vastaan yhtä varauksettomasti. Molempia tulee tapahtumaan ja molemmat ovat yhtä tärkeitä. Aloita tästä voittojen vuosi!

Löydä heti oikea rytmi

Vaikka nyt voit unohtaa kaiken muun ja keskittyä nauttimaan elämän tarjoamista ihanuuksista, suosittelen ensiviikosta lukien yhdistämään itsesi universumin viisaaseen ohjaukseen planeettarytmejäsi seuraamalla. Tästä viikosta saat hyvän startin ja kaikki menestyksen ja onnellisen elämän avaimet ovat hallussasi. Oikean ja hyvältä tuntuvan rytmin säilyttäminen vaatii jatkuvaa tietoisuutta ja viisasta otetta ongelmatilanteisiin. Vuosi Elämääsi -tulkinta on auttanut minua ratkaisevalla tavalla ymmärtämään tapahtumien luonnetta ja luottamaan omiin päätöksiini vaikeissa tilanteissa. Tietoinen elämä ei helpota kipeiden ratkaisujen tekemistä, mutta ihan varmasti elämä on onnellisempaa, kun ymmärrän tilanteen niiden takana.

Polttoainetta nousukiitoosi

Haluan tarjota Sinulle nyt Vuosi Elämääsi –tulkinnan hintaan 19,90€ (norm. 29,90€), jotta Sinullakin olisi mahdollisuus löytää heti vuoden alusta oikea rytmisi!
TARJOUS VOIMASSA 10. – 15.1.2017

Vuosi Elämääsi –tulkinta

Tämä vuosittain planeettarytmien mukaisesti muuttuva tulkinta opastaa Sinua suuntaamaan erilaiset valmiutesi tänäkin vuonna siten, että saat vuodestasi irti parhaan mahdollisen. Saat tukea omille tuntemuksillesi, jolloin voit varmemmin pitäytyä tekemissäsi päätöksissä.

Tilaa oma Vuosi Elämääsi -tulkinta tästä!

HUOMAA!
Jos olet Astrokalenterin tilaaja, niin Sinulla on jo Oma-astro -tililläsi myös tämä Vuosi Elämääsi -tulkinta. Tämä tarjous on siis Sinulle, joka mieluummin luet tekstiä paperilta kuin tietokoneen ruudulta.

Astrologi Seppo Tanhua

Tilaa Vuosi Elämääsi -tulkinta!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi takuu!
Jos et ole tyytyväinen tulkintaasi, palautan rahasi.
Huom.
Astrokalenterin tilaajana Sinulla on myös Vuosi Elämääsi tulkinta.

Nousumerkki-tulkinta - Astro.fi

Vuosi Elämääsi 29,90 €

Kurkkaa tulkinnan sisään

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat?

"Olen tilannut esoteerisen vuosihoroskoopin jo useana vuotena. Käytän sitä erityisesti silloin, kun tulossa on jotain jännittäviä tilaisuuksia, tiukkoja neuvotteluja, ikäviä tai odotettuja tapaamisia, jne. Tsekkailen lähinnä millaisia mahdollisuuksia noihin ajankohtiin sijoittuu. Usein tekstit ovat kovasti mieltä ylentäviä ja tsemppiä nostattavia, ja siis jo sellaisenaan hyödyllisiä mielenkohottajia."

- Sininen kettu

"Olen tilannut sekä vuosihoroskoopin että luonnehoroskoopin. Olen jäänyt kai jossakin mielessä koukkuun näihin tulkintoihin, mutta koukutus on ollut kohdallani luonteeltaan hyvää, positiivista. Olen nimittäin viettänyt aikaisemmin varsin kiireistä elämää ja olen nyt näiden horoskooppien avulla lähtenyt tutustumaan itseeni."

- Eema
Tilaa omaksesi